omerd17 פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 שלום, שמיי עומר דהאן.. לא חדש בעסק, רק שנתיים. חדש קצת פה בקהילה הזאת, שמח להצטרף לקהילה ואשמח להשתלב כאן כמו הרוב. חוץ מזה יש לי גם יותר מ 230 שעות ה ivao (נמאס לי מהם) וטס עם קונטיננטל (coa4149) וזהו בעיקרון
Avichai Koor פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 שלום ברוך הבא...ממליץ לך לקרוא את החוקים של הפורום... ולכל שאלה או משהו אני פנוי כל הזמן במסנג'ריה AVI_KOORR@HOTMAIL.CO.IL
Moshe Mizrahi פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 ברוך הבא עומר. תוכל לקבל כאן את כל הסיוע כדי שהנאתך מהתחביב ומסביבתנו תהיה מכסימלית. בהצלחה
Izik Bakshi פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 שלום וברוך הבא. במסמך הבא מפורט על רשת ואטסים וכמה חוקים ונהלים בסיסים, רצוי מאוד לקרוא כדי לא לעשות טעויות מיותרות. http://www.vatil.org/vatil/training/pilots/prc.pdf היכן אתה עומס מבחינת ידע בטיסה? מכיר את כל צלעות ההקפה? טסת CVFR?
omerd17 פורסם מאי 28, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2007 כן אני יודע אני גם מדריך ב vfs על תדאג לי בנוגע לcvfr ן ifr
Asaf Brietbard פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 עומר, ברוך הבא כמו שכבר קראת, החברים כאן הציעו לך וקישרו לך את המסמכים הבסיסיים לקריאה לקראת כניסה לרשת, וטיסה (שוטפת ועפ"י הנהלים) ברשת VATSIM. אנא קרא את חוקי הפורום, הוסף את שמך לחתימה, ותהנה במחיצתנו (ובייחוד בשמיים הוירטואלים שלנו). אני מאמין שאתה הוא הסנונית הראשונה של טייסים מנוסים, אשר מגיעים ל VATIL בכדי לטוס ולפקח יחד איתנו. אז שוב - ברוך הבא, אני בטוח שתהנה. חשוב שתעשו את ההתאמות הנדרשות מהרשתות האחרות לרשת שלנו - ואני בטוח שתוכלו לקבל את שירותי הפיקוח המעולים של פקחי VATIL, בסביבה המלאה והעמוסה ביותר בשמיים הוירטואלים של המזרח התיכון. תהנה, ובהצלחה!
omerd17 פורסם מאי 28, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2007 כן קראתי את המסכים שהביאו פה את ואת התקנון של ואטיל בכול מיקרה שוב תודה לכם על כול הצעות העזרה והכול
Moshe Bensal פורסם מאי 29, 2007 דיווח פורסם מאי 29, 2007 עומר ברוך הבא, ושיהיה לך בהצלחה בחטיבה, אני מקווה ומאחל שכאן תהנה כמו שצריך, ושלא ימאס לך מהר מאד כמו שם.
dani-manusis פורסם מאי 29, 2007 דיווח פורסם מאי 29, 2007 ברוך הבא עומר לוואטסים- וואטיל. שמח שעשית את החלטה הזאת לעבור לכאן. עם כל הנסיון שיש לך עדיין יש עוד הרבה מאד מה ללמוד כמו כולם כאן. תהנה לך מהשהות שלך ביניינו וכמו שמשה אמר, ושלא ימאס לך מהר מאד כמו שם. למרות שלא נראה לי שזה יקרה בקרוב :mrgreen:אם אתה צריך משהו, אתה מוזמן לשאול אותי.
Ido Rosenthal פורסם מאי 29, 2007 דיווח פורסם מאי 29, 2007 כן קראתי את המסכים שהביאו פה את ואת התקנון של ואטיל בכול מיקרה שוב תודה לכם על כול הצעות העזרה והכול שלום עומר, אם קראת, תוסיף בבקשה שם לחתימה בהתאם, תודה.
omerd17 פורסם מאי 29, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2007 דני אחרי כול החפירות שהבאתי לך אתה יוד אומר לי שאני יכול לשאול אותך שאלות?!?!? ניראה לי שעשיתי את זה כבר מספיק חח עכשו נימצא מישהו אחר
dani-manusis פורסם מאי 29, 2007 דיווח פורסם מאי 29, 2007 עומר, אם אני יכול לעזור למישהו, אז בברכה כמה שיותר. אתה יודע את זה
Avi Nadler פורסם מאי 29, 2007 דיווח פורסם מאי 29, 2007 ברוך הבא עומר לוואטסים- וואטיל.שמח שעשית את החלטה הזאת לעבור לכאן. עם כל הנסיון שיש לך עדיין יש עוד הרבה מאד מה ללמוד כמו כולם כאן. תהנה לך מהשהות שלך ביניינו וכמו שמשה אמר, ושלא ימאס לך מהר מאד כמו שם. למרות שלא נראה לי שזה יקרה בקרוב :mrgreen:אם אתה צריך משהו, אתה מוזמן לשאול אותי. אהלן עומר, טוב אותי אתה גם מכיר...אני מסכים עם כל מה שדני כתב וכתבו כולם. אבל גם אני רציתי לברך אותך מעל דפי הפורום ולהגיד לך שעשית את ההחלטה הנכונה ובאת לטוס בחטיבת ואטיל. (ובסוד אני אגיד לך: שזו ההחלטה שכולם עושים בסוף מי במוקדם מי במאוחר) אני משוכנע ובטוח שאתה תהנה פה מאד ותלמד פה המון. שיהיה לך הרבה הצלחה. להישמע