Eyal Seminar פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 יש לי יוק אך לא קיבלתי איתו קליפס או משהו שאמור להחזיק לי את הדפיות על היוק... מישהו יודע היכן אפשר למצוא את ה"קליפס"? אני יודע שאני ועוד אנשים הרבה שיש להם יוק ישמחו לדעת מאיפה אפשר להשיג אותו ואם יש דבר כזה?...
omerd17 פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 טוב אז בעיקרון אתה לא אמור לקבל אחרי הכול קניתה יוק לא מחזיק דפיות ומחזיק דפיות אתה תוכל לרכוש בחניות שמתעסקות בתעופה (לא יודע כמה יש כאלה בארץ עם בלל בכול מקרה תנסה בחנות של האתר עם הרוח) חוץ מזה תמיד תוכל ללכת למסגר שיכין לך משו מתאים בדיוק לפי הצרכים שלך
אריק א. פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 אפשר לשפצר בקלות עם אטבי כביסה או דומיהם. פשוט להדביק אל היוק (נראה לי שהכי פרקטי עם פס סקוטש או פס הדבקה דו צדדי שאכן אפשר למצוא באופיס דיפו ודומותיה) בהצלחה, אריק
Elad Levy פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 דבר איתי אני ינסה להשיג לך.... :roll: אגב ניסית עם המקורי לא נוח בכלל....
Amir Paz פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 יש לי יוק אך לא קיבלתי איתו קליפס או משהו שאמור להחזיק לי את הדפיות על היוק...מישהו יודע היכן אפשר למצוא את ה"קליפס"? אני יודע שאני ועוד אנשים הרבה שיש להם יוק ישמחו לדעת מאיפה אפשר להשיג אותו ואם יש דבר כזה?... קח מכסה של טוש זוהר (הרחבים האלו). תדביק את זה עם דבר 3 שניות על ה YOKE. זה תופס דף מצויין.
Elad Zeierman פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 טוב אומנם זה לא על היוק אבל בהחלט נוח גם בתא טייס אמיתי חלק מהדפיות שמים על פנל בצד ליד החלון אבל את זה תוכלו לקנות באופיס דיפו ב 20 ש"ח מאוד נוח ושימושי- לפקידות MCP :mrgreen:
Almog Atar פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 שהייתי בארה"ב קניתי קליפסר כזה בשביל לתלות על היוק של הססנה, שם זה היה מאוד מאוד מאוד נוח, עם היוק של CH זה עדיין נוח אבל פחות. נחמד אבל בשבילי זה לא כזה שימושי גם בגלל שיש לי לפטופ עם JEPPVIEW צמוד אליי...