uvdude פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 שאף אחד לא יבוא בתלונות ויגיד שאנחנו מבזבזים את הזמן שלנו בלטוס במקום ללמוד מי אמר שטיסה זה בזבוז זמן? צריך לטפל בו.. מי שאמר לך כזה דבר תגיד לך שהגב יבוא עליו (כל הפורום) אני אגיד לך מי אומר. זאת ההרגשה המזופתת הזאת של אשמה תמידית שאתה לא לומד מספיק. אם אתה לא מכיר את זה - חכה, זה יבוא...
Ran Ben Shmuel פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 אם צריך כל עזרה בקטע הטכני, הקמת רשת, חיבור המחשבים אני יכול בכיף לעזור. אם צריך מחשבים או מסכים spare - אני יכול לארגן גם כמה כאלה. יש לי מספיק זרוקים בבית :-)אה ואם המועד יצא לפני הבגרות במתמטיקה, אני גם אשמח לבוא ולעזור למי שלומד למועד ב', לי יש מבחן במתמטיקה משלי ללמוד אליו (אוניברסיטה) ואני אשמח להגיע לשם... בקיצור - נראה מרשים ביותר ומחכה בקוצר רוח אני כבר תפסתי את איוש חדר הלמידה למשך כל החד"ב
uvdude פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 אם צריך כל עזרה בקטע הטכני, הקמת רשת, חיבור המחשבים אני יכול בכיף לעזור. אם צריך מחשבים או מסכים spare - אני יכול לארגן גם כמה כאלה. יש לי מספיק זרוקים בבית :-)אה ואם המועד יצא לפני הבגרות במתמטיקה, אני גם אשמח לבוא ולעזור למי שלומד למועד ב', לי יש מבחן במתמטיקה משלי ללמוד אליו (אוניברסיטה) ואני אשמח להגיע לשם... בקיצור - נראה מרשים ביותר ומחכה בקוצר רוח אני כבר תפסתי את איוש חדר הלמידה למשך כל החד"ב העמדה תפוסה? :-)
Ran Ben Shmuel פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 אם צריך כל עזרה בקטע הטכני, הקמת רשת, חיבור המחשבים אני יכול בכיף לעזור. אם צריך מחשבים או מסכים spare - אני יכול לארגן גם כמה כאלה. יש לי מספיק זרוקים בבית :-)אה ואם המועד יצא לפני הבגרות במתמטיקה, אני גם אשמח לבוא ולעזור למי שלומד למועד ב', לי יש מבחן במתמטיקה משלי ללמוד אליו (אוניברסיטה) ואני אשמח להגיע לשם... בקיצור - נראה מרשים ביותר ומחכה בקוצר רוח אני כבר תפסתי את איוש חדר הלמידה למשך כל החד"ב העמדה תפוסה? :-) תחליף אותי בזמן שאפקח או שנעשה משמרת יום ומשמרת לילה
Amir Paz פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 שלום חברים! חד"ב שביעי שלי בפתח, והגיע הזמן לכוח מלא אחרי שנה ללא תעסוקה לצערי :wink: גם את החד"ב הזה אני מוביל ללא תלוש שכר רק שהפעם אני גם מעביר את הידע ואת הטכניקה לרס"ן ברק פכט מנהל האירועים המטורף של החטיבה הזו - ואין לכם מושג כמה רעיונות הוא מבשל בראש . לעניין: מנסיון העבר אני יכול להגיד לכם באחריות שהחד"ב הזה הולך להיות אחד החזקים. מכל הבחינות: 1.מיקום - יחסית אזור המרכז (רחובות). 2.המבנה עצמו - מרושת ברמה מקצועית (רשת וטלפוניה). מרוהט, "בנוי היטב" , כלומר: מבנה החדרים מתאים בול לדרישות שלנו. והכי חשוב - נקי וחדיש, שעל זה נצטרך לשמור. 3.חניה בשפע. 4.מקום יחסית מבודד ולא בקרבת מקום מגורים. אני לא נוהג לעשות זאת אבל החלטתי כן לשתף אתכם בתרשים המקום שהכנתי ועכשיו לקצת עזרה מכם: כי מי שיכול לספק את הציוד הבא לאירוע בהשאלה ובאחריות מלאה שלי (אוספים ומחזירים מבית הלקוח) מוזמן לפנות אלי במייל amirpaz1@bezeqint.net -מחשבים -מסכים -אביזרי רקע (רמקולים,מקלדת,עכבר). -כבלי רשת -מ ק ר ן !!! (אחריות מלאה שלי!) -HUB -ROUTER בעיקרון מרבית הציוד כבר קיים במקום, אבל החלטתי להקים רשת משנית חלופית למקרה שהמקורית לא תפעל/תפול לנו במהלך האירוע. לכן אשמח לקבל ציוד רשת מכל מי שיכול לעזור. התפקידים: שאלו חבר'ה מה מדובר בתפקיד שהוא לא פיקוח אז: 1.מאייש מרכז תאום - כמו בפעמים הקודמות, יהיה אדם שיבצע איוש ותפעול של מרכז תאום (הוא לא חייב להיות פקח) מרכז התאום יפעל דרך: -מספר טלפון בזק -מסנג'ר פתוח תמידי -SKYPE -ומייל. מרכז התאום יהיה אחראי לדברים הבאים: -תאום חניה בשדה לטייסים המבקשים מראש (המראות ונחיתות). -מתן תמיכה לטייסים זרים ו/או מקומיים המבקשים נתונים כמו - מזג אוויר ונתונים כללים על השדה (דפיות נהלים וכו') -ביצוע תאום לטיסות תרגול כמו הנמכות בב"ג - ILS. טיסות צבאיות חוקיות-תובלה, ושאר טיסות חריגות המצריכות תאום מקדים. -תאום ביקורים אל מול אחראי המשמרת הנוכחי. 2.מאייש מרכז שליטה אל-על -הנושא בהובלת אלמוג עטר, פרטים בהמשך. חדר לימוד - המצאה גאונית נוספת מבית היוצר :mrgreen: כל התלמידים המעונינים ללמוד לבגרויות יקבלו פינה שקטה בממ"ד ויוכלו להערך שם לבגרויות בזמן השהות שלהם בחד"ב. זהו לבינתיים חברים, כל עזרה תתקבל בברכה. עידכונים בהמשך!
Almog Atar פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 תגיד רגע אמיר... יש חדר לאנשים שרוטים ? עם כל השריטות שלך אתה צריך איזה מקום כזה לא ? "בקרים מבורג" "שלום לבורג"
Amir Paz פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 תגיד רגע אמיר... יש חדר לאנשים שרוטים ? עם כל השריטות שלך אתה צריך איזה מקום כזה לא ? "בקרים מבורג" "שלום לבורג" חשבתי בהתחלה לשים את הממ"ד כמעצר יחידתי ולמנות את אור נצר כשומר (אחרי שהוא בא לי עם אזקים ורובה בחד"ב הקודם). :wink:
Ben Cohen פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 מהההה זהההההה :!: תמיד בתוכניות ריאליטי יש את ה"ועדה", במקום נראה בדיוק ככה, עם השולחן וכיסאות המנהלים. יפה מאוד :!: :!: :!: תגידו, אפשר להאריך את החד"ב למשהו כמו... שבוע? שבועיים?
Niv Malin פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 נראה מעולה!! לדעתי יש בעיה אחת, כולם ירצו להגיע למקום החד"ב במקום לטוס.... אני בטוח שיהיה חד"ב אחד הטובים ומקווה ששום דבר לא יעצור אותו. ב-ה-צ-ל-ח-ה-! (לנו ולמארגנים). אגב, מאותה סיבה שיהב ציין, אני מעדיף את התאריך השני: 12-14.
Gal-Shponder פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 אני מקווה מאוד לקבל את ההסכמה ולהגיע. נראלי מעולה, אם אתם צריכים עזרה כלשהי אל תהססו לפנות אלי !
Or Netzer פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 תגיד רגע אמיר... יש חדר לאנשים שרוטים ? עם כל השריטות שלך אתה צריך איזה מקום כזה לא ? "בקרים מבורג" "שלום לבורג" חשבתי בהתחלה לשים את הממ"ד כמעצר יחידתי ולמנות את אור נצר כשומר (אחרי שהוא בא לי עם אזקים ורובה בחד"ב הקודם). :wink: הייתי לפני משמרת מה אתה רוצה.. ואיציק פחד להכנס לבית אז זה טוב שהיה שם. חוץ מזה .. אתה יותר טוב? M16 משחק לי אותה MISSION IMPOSSIBLE ובועט לי בדלת כי הוא מפחד שיש שם מישהו ועושה בה חור. טוב שלא זרקת רימון הלם.
Izik Bakshi פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 תגיד רגע אמיר... יש חדר לאנשים שרוטים ? עם כל השריטות שלך אתה צריך איזה מקום כזה לא ? "בקרים מבורג" "שלום לבורג" חשבתי בהתחלה לשים את הממ"ד כמעצר יחידתי ולמנות את אור נצר כשומר (אחרי שהוא בא לי עם אזקים ורובה בחד"ב הקודם). :wink: הייתי לפני משמרת מה אתה רוצה.. ואיציק פחד להכנס לבית אז זה טוב שהיה שם. חוץ מזה .. אתה יותר טוב? M16 משחק לי אותה MISSION IMPOSSIBLE ובועט לי בדלת כי הוא מפחד שיש שם מישהו ועושה בה חור. טוב שלא זרקת רימון הלם. תודה שהגעת להציל אותנו מרוחות רפאים... :wink:
Or Netzer פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 תגיד רגע אמיר... יש חדר לאנשים שרוטים ? עם כל השריטות שלך אתה צריך איזה מקום כזה לא ? "בקרים מבורג" "שלום לבורג" חשבתי בהתחלה לשים את הממ"ד כמעצר יחידתי ולמנות את אור נצר כשומר (אחרי שהוא בא לי עם אזקים ורובה בחד"ב הקודם). :wink: הייתי לפני משמרת מה אתה רוצה.. ואיציק פחד להכנס לבית אז זה טוב שהיה שם. חוץ מזה .. אתה יותר טוב? M16 משחק לי אותה MISSION IMPOSSIBLE ובועט לי בדלת כי הוא מפחד שיש שם מישהו ועושה בה חור. טוב שלא זרקת רימון הלם. תודה שהגעת להציל אותנו מרוחות רפאים... :wink: בסוף גם אתה תבין בקשי שהם לא קיימים וסתם נלחצת :wink:
E.Z פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 שלום לכולם כמו בכל החד"בים האחרונים אנחנו נאפשר למעוניינים לרכוש במחיר עלות חולצות עם לוגו החטיבה- מדובר בחולצות לבנות עם בנר החטיבה מאחרו ומלפנים העלות- בסביבות ה 35 ש"ח המעוניינם לשלוח במייל בלבד: שם מלא מידה (s,m,l,xl, xxl ) מספר נייד איסוף החולצה יהיה מהחד"ב בלבד - נא להגיע עם כסף מדוייק בהצלחה !
Barak פורסם יוני 9, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 9, 2007 רבותיי עניין חשוב מאוד, אני פונה שוב לכל התלמידים ושואל: איזה שבוע יותר נוח לכם ? 5-7.7 או 12-14.7 ? ידוע לנו שב-9.7 יש בגרות בפיזיקה וב-16.7 במתמטיקה. חשוב לנו לדעת מה הלך הרוח. במידה ולא נשמע כלום פשוט נעשה מה שיסתדר לנו ולמקום עצמו יותר טוב, קחו זאת בחשבון.. שבוע טוב !
Yarden Antebi פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 לדעתי גם ה 5-7 ובינתיים אני גם יכול לבוא לפקח (:
Niv Malin פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 12-14 ביולי. מועד ב' במתמטיקה בכלל לא אמור להוות שיקול לדעתי. יש במתמטיקה כל כך הרבה מועדים, ותמיד אפשר לשפר לציון יותר גבוה. לעומת זאת, פיסיקה זה רק מועד אחד וזהו! לא הצלחת, חבל. אגב באותו השבוע של החד"ב לבתי ספר שלומדים בשיטה החדשה/הישנה (לא יודע איזו בדיוק) בכל מקרה כאלה שבתוכנית הלימודים לא מסיימים לשון בכיתה י'(כמוני), יש בגרות ב-1.7, ככה שזה יוצר מרווח זמן קצר בין הבגרויות לחד"ב.
Ran Ben Shmuel פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 רבותיי עניין חשוב מאוד,אני פונה שוב לכל התלמידים ושואל: איזה שבוע יותר נוח לכם ? 5-7.7 או 12-14.7 ? ידוע לנו שב-9.7 יש בגרות בפיזיקה וב-16.7 במתמטיקה. חשוב לנו לדעת מה הלך הרוח. במידה ולא נשמע כלום פשוט נעשה מה שיסתדר לנו ולמקום עצמו יותר טוב, קחו זאת בחשבון.. שבוע טוב ! בבקשה גם שכל מי שמגיב בנושא ירשום לאיזו בחינה הוא ניגש.
Amir Paz פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 רבותיי עניין חשוב מאוד,אני פונה שוב לכל התלמידים ושואל: איזה שבוע יותר נוח לכם ? 5-7.7 או 12-14.7 ? ידוע לנו שב-9.7 יש בגרות בפיזיקה וב-16.7 במתמטיקה. חשוב לנו לדעת מה הלך הרוח. במידה ולא נשמע כלום פשוט נעשה מה שיסתדר לנו ולמקום עצמו יותר טוב, קחו זאת בחשבון.. שבוע טוב ! בבקשה גם שכל מי שמגיב בנושא ירשום לאיזו בחינה הוא ניגש. תאוריה 15 טון :wink:
Niv Malin פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 רבותיי עניין חשוב מאוד,אני פונה שוב לכל התלמידים ושואל: איזה שבוע יותר נוח לכם ? 5-7.7 או 12-14.7 ? ידוע לנו שב-9.7 יש בגרות בפיזיקה וב-16.7 במתמטיקה. חשוב לנו לדעת מה הלך הרוח. במידה ולא נשמע כלום פשוט נעשה מה שיסתדר לנו ולמקום עצמו יותר טוב, קחו זאת בחשבון.. שבוע טוב ! בבקשה גם שכל מי שמגיב בנושא ירשום לאיזו בחינה הוא ניגש. או לחילופין את הסיבה שלא יוכל להגיע.
Barak פורסם יוני 9, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 9, 2007 סליחה על הבלאגן, אבל סקר נפתח בעוד מס' דקות בשרשור נפרד. נא להצביע.
Or Netzer פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 רבותיי עניין חשוב מאוד,אני פונה שוב לכל התלמידים ושואל: איזה שבוע יותר נוח לכם ? 5-7.7 או 12-14.7 ? ידוע לנו שב-9.7 יש בגרות בפיזיקה וב-16.7 במתמטיקה. חשוב לנו לדעת מה הלך הרוח. במידה ולא נשמע כלום פשוט נעשה מה שיסתדר לנו ולמקום עצמו יותר טוב, קחו זאת בחשבון.. שבוע טוב ! בבקשה גם שכל מי שמגיב בנושא ירשום לאיזו בחינה הוא ניגש. תאוריה 15 טון :wink: מה קרה מC172 עברת לסמיטריילר? אתה הולך לבצע סיד להכנס חזרה לת"א ב4 אחה"צ על איילון?
Amir Paz פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית. ככה משיגים כסף בקנדה :wink: