עבור לתוכן
Barak

מתי אתם מעדיפים את החד"ב ? תאריך מדויק.

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב רבותיי,

שוב, בשל הבעייתיות עם מועדי בחינות הבגרות חשוב לנו לדעת מה אתם מעדיפים.

לכן אנחנו מצרפים כאן 2 אופציות, תבחרו מה שנראה לכם עדיף.

אני מציע לכולם להצביע, כי אח"כ אם לא יצביעו אנשים וניקח החלטה שחלק לא יאהבו הטענות לא יהיו שוות יותר מדי. לידיעתכם.

2 האפשרויות:

1. 12 עד ה-14 ביולי.

2. 5 עד ה-7 ביולי.

שבוע טוב

פורסם

הסקר לדעתי יביא לתוצאות שלא היינו רוצים להגיע אליהן. לא משנה איזה תאריך יצא.

מפני שמה שבאמת חשוב זה לראות את השיקולים של כל אחד להצבעה של תאריך זה או אחר, ולהצביע ככה בצורה פשוטה יביא לכך שאנשים שבאמת לא יכולים מסיבות אמיתיות לא יגיעו לחד"ב בגלל שאנשים עם סיבות לא משמעותיות הצביעו לתאריך מסוים. ונכון לא כולם יכולים באותו התאריך, אבל צריך לראות מי מצביע לכל תאריך (ז"א האם הבנאדם הוא אחד פעיל בחטיבה ותורם ועד כמה יכול לתרום להרמת החד"ב) ומאיזה שיקול הצביע לתאריך מסוים.

פורסם

מפני שמה שבאמת חשוב זה לראות את השיקולים של כל אחד להצבעה של תאריך זה או אחר, ולהצביע ככה בצורה פשוטה יביא לכך שאנשים שבאמת לא יכולים מסיבות אמיתיות לא יגיעו לחד"ב בגלל שאנשים עם סיבות לא משמעותיות הצביעו לתאריך מסוים. ונכון לא כולם יכולים באותו התאריך, אבל צריך לראות מי מצביע לכל תאריך (ז"א האם הבנאדם הוא אחד פעיל בחטיבה ותורם ועד כמה יכול לתרום להרמת החד"ב) ומאיזה שיקול הצביע לתאריך מסוים.

אני לא מסכים.

המטרה היא לראות איזה תאריך רוב האנשים יכולים כדי להגיע למקסימום תנועה ישראלית.

בסוף אני צופה שגם אלה שלא יכלו יתפסו איזה טיסה או 2. ככה שזה לא משנה לדעתי.

פורסם

אני לא מסכים.

תשמע יש אנשים בחטיבה שלא באמת משנה להם התאריך, אז הם פשוט בוחרים את אחת מהאפשרויות. (אולי לבדוק אופציה להוסיף בסקר גם נייטרליות).

ואגב חבל שאנשים שבאמת יכולים לטוס הרבה או לחילופין לפקח ולתרום רבות, לא יגיעו או כמו שאתה אומר יבצעו 2 טיסות או לחילופין שעתיים בפיקוח.

פורסם

אני לא מסכים.

תשמע יש אנשים בחטיבה שלא באמת משנה להם התאריך, אז הם פשוט בוחרים את אחת מהאפשרויות. (אולי לבדוק אופציה להוסיף בסקר גם נייטרליות).

ואגב חבל שאנשים שבאמת יכולים לטוס הרבה או לחילופין לפקח ולתרום רבות, לא יגיעו או כמו שאתה אומר יבצעו 2 טיסות או לחילופין שעתיים בפיקוח.

אני לא חושב שאנשים מצביעים סתם גם אם כן, אין הרבה כאלה וזה לא אמור להשפיע על תוצאות הסקר במידה ויש רוב מכריע.

פורסם
לי למשל אין אופציה מועדפת, שני התאריכים טובים באותה מידה בשבילי, במה לבחור? :roll:

אל תבחר ככה תהיה ניטרלי, אבל זה באמת אם אין לך עדיפות.

פורסם
לי למשל אין אופציה מועדפת, שני התאריכים טובים באותה מידה בשבילי, במה לבחור? :roll:

למה שיש הכי פחות :mrgreen:

סתם, עכשיו ברצינות, גם מי שנבחן רק במתמטיקה ולא בפיזיקה, תחשבו טוב לפני שאתם מחליטים, כי כמו שאמר ניב: פיזיקה יש פעם בשנה ומתמטיקה יש 4. שלא נדבר על זה שפיזיקה היא בגרות שדורשת יותר השקעה ממתמטיקה.

אממ.. אני מקווה שהצלחתי לעזור במשהו.

אגב אני ניגש לשתי הבגרויות כך שאני הכי אובייקטיבי שיכול להיות, או במילים אחרות אני אדפק משני הצדדים ולכן אני יודע איפה עדיף להידפק מנקודת מבט של תלמיד.

שבוע טוב.

פורסם

סתם, עכשיו ברצינות, גם מי שנבחן רק במתמטיקה ולא בפיזיקה, תחשבו טוב לפני שאתם מחליטים, כי כמו שאמר ניב: פיזיקה יש פעם בשנה ומתמטיקה יש 4. שלא נדבר על זה שפיזיקה היא בגרות שדורשת יותר השקעה ממתמטיקה.

אגב אני ניגש לשתי הבגרויות כך שאני הכי אובייקטיבי שיכול להיות, או במילים אחרות אני אדפק משני הצדדים ולכן אני יודע איפה עדיף להידפק מנקודת מבט של תלמיד.

שבוע טוב.

בדיוק!

גם אצלי זה שיקול איפה אני אדפק פחות. שוב מתמטיקה לא מהווה שיקול בכלל לדעתי, מהסיבה הפשוטה ביותר שיש כל כך הרבה מועדים!

פורסם

שבוע טוב.

יהב אני לא מסכים איתך, אתה מציג את נקודת המבט שלך למקרה אבל היא לא נכונה לכולם.

אני מסיים י"ב והמועד הזה של מתמטיקה הוא האחרון שאני יכול לעשות ככה שהוא דיי קריטי.

וגם אני נבחן בפיזיקה (שזה גם המועד האחרון לעשות) אבל בשבילה יש לי הרבה יותר זמן להתכונן. (בלי קשר למה שאני יותר טוב בו... אני לא טוב בכלום :lol: )

פורסם

שבוע טוב.

יהב אני לא מסכים איתך, אתה מציג את נקודת המבט שלך למקרה אבל היא לא נכונה לכולם.

אני מסיים י"ב והמועד הזה של מתמטיקה הוא האחרון שאני יכול לעשות ככה שהוא דיי קריטי.

וגם אני נבחן בפיזיקה (שזה גם המועד האחרון לעשות) אבל בשבילה יש לי הרבה יותר זמן להתכונן. (בלי קשר למה שאני יותר טוב בו... אני לא טוב בכלום :lol: )

כן זה השיקול שלי גם, זה המועד ב' שאני עושה 005, אחרי שאת א' לא עשיתי כי סבתא שלי נפטרה, ככה שבשבילי זה בעצם מועד יחיד ואחרון של 005 (י"ב), ומצד שני גם פיזיקה... ככה שההחלטה באמת קשה, אבל הצבעתי למה שיהיה יותר קל ונוח למרות שאני בטח אצליח להגיע לשניהם...

פורסם

חבר'ה, חוץ מבגרויות יש עוד שיקולים.... יש עבודה, אוניברסיטה, ימי הולדת וכו'.

אני מציע - מי שיש לו עניין אמיתי באחד מהתאריכים - שיצביע, מי שיכול בשניהם שיוותר על ההצבעה, כדי שהתוצאות ישקפו את המטרה - כמה שיותר פעילות בחד"ב.

פורסם

אני ועומרי (שתכף גם יצביע) מעדיפים את ה 12-14 לחודש בגלל שאנחנו מסיימים את הקורס וצריכים זמן להתארגן במגדל ומעדיפים שזה יהיה פחות לחוץ.

פורסם

אני וליאב (שכבר הצביע) מעדיפים את ה 12-14 לחודש בגלל שאנחנו מסיימים את הקורס וצריכים זמן להתארגן במגדל ומעדיפים שזה יהיה פחות לחוץ... :roll:

פורסם
אני ועצמי (שכבר הצביע) מעדיף את ה-12-14 ובאופן כללי חושב שאתם שני שרוטים :roll:

בחיים לא ראיתי סקר כזה צמוד :shock:

יהב זה מאוד פשוט

כשכל אחד בוחר תאריך רנדומלי, בממוצע אתה תקבל תוצאות 50-50.

המשמעות של הסקר היא מאוד פשוטה - אין באמת אילוצים קריטיים לרוב האנשים, לכן פשוט כדאי לקבוע תאריך וזהו! :)

פורסם

הסקר מראה שלאן שלא תבחר יהיו כאלה מרוצים וכאלה שמאוכזבים, מה שלא תהיה התוצאה אני קורא לכולם לקבל זאת בהבנה ושמחה, שכן לא רק הסקר משפיע.

פורסם
הסקר מראה שלאן שלא תבחר יהיו כאלה מרוצים וכאלה שמאוכזבים, מה שלא תהיה התוצאה אני קורא לכולם לקבל זאת בהבנה ושמחה, שכן לא רק הסקר משפיע.

אבל עדיין בחירת התאריך השני תביא ליותר מאוכזבים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...