עבור לתוכן
Moshico Biller

פיינל03 תמרור.....

Recommended Posts

פורסם

פיינל של 03 זה תחילת רח' בן יהודה ליד מסעדת "אווזים", 21 יותר קרוב כמובן אבל לא מומלץ לעמוד שם כי אחרי כמה דקות תלך משם עם ליווי של משטרה ,עדיף להיות בחוף תל ברוך.

פורסם

יונתן גם אני הייתי בימאות שמה אבל מה היית רואה חצי קילומטר לפני המסלול היינו ליד מלון קרלטון קצת יותר דרומה אליו וזה לא שווה כמו שמתקרבים ממש ליד הרידינג ופעם הייתי ליד 21 אבל רציתתי לדעת על 03 עכשיו אבל תודה על תשובתכם

פורסם

זה נכון שאתה רואה נמוך אבל לא רואה את המסלול אבל כשהייתי בצילומי טלוויזיה בנמל ת"א ולידו אז ראיתי שמה טוב את המסלול אבל רציתי פשוט לדעת איפה ממש אפשר לעמוד! חחחח נהנהים עובדי הרידינג

פורסם

אתם יכלים להתייבש על החוף

אני ישב במזגן אצל סבתא וסבא שלי

רחוב בורלא.. בדיוק באמצע רואים כמעט כל מטוס ושומעים

לא עד הנגיעה אבל רואים יפה

לא כמו על החוף אני מאמין

פורסם

יונתן דבר ראשון כשאומרים איפה פיינל זה ברור שצריכים לראות אפילו את ההתחלה של המסלול אופק אפילו ומה הקשר כמה פעמים אני הייתי וכמה אתה זה חשוב העם ראיתי או לןא ואני ראיתי אבל זה אותו הדבר כמו לעמוד בפיינל 12 או שתעמוד בכניסה לשביל אפשר או שתעמוד ממש ליד הגדר ומה הקשר לכבוד פה נהנים גם מזה וגם מזה למה ניראה לך שעם אולי תיהיה טייס פעם תתחיל יש מ747

צריך ללמוד ולראות גם אחרים

זה גם כייף ללכת ל29 בהרצליה לראות את הנחיתות כי כשמתחילים אז מתחילים עם ססנות פשוטות

ובסך הכל שאלתי איך מגיעים לא שאלתי מה יורת שווה לראות.....

פורסם

רעיון הכי טוב.... עולים במלון הילטון לקומה האחרונה יש שם מסעדה, אפשר לשתות משהו או אפילו סתם לשבת ורואים את כ-ל שדה דוב אבל את כולו ברור וקרוב מאוד מטוסים חולפים ממש ממערבה לך אתה רואה את הנוסעים וגם רואים יפה מאוד מאוד את ת"א.. מומלץ...

פורסם

אחלה תודה על האינפורמציה אני ילך בהזדמנות לראות....

תודה!

יש לי שאלה בלי קשר האם מישהו יודע למה 757 לא נוחת בשדה דוב הרי אני ראיתי את המסלול של שדה דוב הוא בערך כמו אילת אני הייתי לפני כחודש במלון נפטון באילת ראיתי את כל המסלול באילת ממש קטן המשחק הרבה יותר גדול ועוד באילת נוחתים 757 וגם ראיתיכ מה פעמים 767 של אלעל

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...