mic פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 שימו לב לSTAR הבא. אין שם שום מסלול שמוביל עד לשדה. מה אני אמור לעשות בנקודה הסופית? ועוד משהו - כאן, בSTAR הראשון אני מתכוון, זה אמנם נגמר בשדה, אך לא מוביל למסלול מסויים. מה אני אמור להבין מזה? אם מישהו יענה לי על שתי הסוגיות אני אשמח.
BlackRaven פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 הכל השערות בלבד... סוגייה ראשונה, אני רואה שבדפית רשום שזה מיועד למסלול 03 ימין\שמאל אז כנראה שמהנקודה האחרונה אתה ממשיך לפי הנוהל של הגישה. אגב עד כמה שזכור לי היוונים נותנים ווקטורים עוד בכלל לפני שאתה מבצע את הסטאר, או שאני פשוט מתבלבל פה עם משהו אחר... לגב הסוגייה שניה, אותו פרנצים רק למסלול 22 ואגב בטיסה לקפריסין(מישראל) הסטאר שישמש אותלך הוא REXAL1. (זה נכתב פה בפורום אם זכור לי נכון)
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 אני יודע, אני רק רוצה לדעת את העקרון. תודה רבה. בגלל שאמרת שאתה רק משאר, האם מישהו יכול לומר לי בוודאות ובפירוט?
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 המטרה של סטאר היא בעיקרון לאסוף את כל המטוסים מכיוון מסוים דרך נתיב אחד קבוע שיביא אותך אל גישות מוכנות למסלולים של השדה פשוט בגלל שאי אפשר לעשות מיליון גישות מסודרות לכל מסלול מכל כיוון טיסה אפשרי, הסטאר בעצם מכין את כל הטיסות שבאות מאיזור יחסית גדול, אל גישה אחת שקשורה לכיוון הכללי הזה בעצם הסטאר זה סוג של גישה לגישה הסופית... בישראל בגלל שאין הרבה כיוונים שמטוסים מגיעים מהם, וזה פחות או יותר מתמצא בטיסות מהים וטיסות מהדרום, לא צריך סטאר ואפשר ישר להביא את המטוסים לשלב של גישות ובאמת אתה יכול למצוא גישות מסודרות מSIRON ומSIVAK אל רוב המסלולים ככה לפחות אני מבין את זה תקנו אותי אם אני טועה
אורח פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 לגבי ה STAR של קפריסין הוא SOBOS ולא REXAL לפחות בכל הפעמים שאני טסתי לשם וזה לפי אנטוניס. רן.
Gal פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 אם אתה מתכוון איך אפשר להבין את הSTAR אם הוא לא מגיע לשום מסלול אז בד"כ יש לך STAR כזה ואז דף מיוחד שמראה לך איך מבצעים ILS למסלול.בד"כ גם כל הנקודות של הSTARים למסלול מסויים מסתימות בנקודה אחת שם מתחיל הILS לאותו מסלול.
yonix4 פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 נכון בדרך כלל תמיד יש ת STAR ואז עוד קבצים של ILS וכדומה
Oren Geva פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 הסטאר מביא אותך רק לנקודה בה אתה מתחיל את הגישה הסופית. בשלב הבא אתה צריך את דפית הגישה (Approach plate) שמתחילה בנקודה בה נגמר הסטאר. למשל, אם ביצעת את הגישה הראשונה ששמת - למסלול 03L הרי שאם ביצעת את הליך VELOP1C, NEMES1C או ASTOV1C סיימת אותם בנקודה DDM. אם ביצעת את ABLON1, RILIN1C או PIKAD1C אתה בנקודה EGN. עכשיו ככה. ה-APP PLATE של מסלול 03L שים לב שיש לך כאן את הגישה הסופית לILS 03L כפי שהוא מתחיל בDDM או בEGN.
Itay Zecharia פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 לגבי ה STAR של קפריסין הוא SOBOS ולא REXAL לפחות בכל הפעמים שאני טסתי לשם וזה לפי אנטוניס.רן. אחרי הכל זה תלוי ברוחות... כי הם הגישו אותי לא פעם אחת ל-04...
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 אוקיי הבנתי אורן תודה! באמת יש לי את הדפיות גישה, רק לא ידעתי לשלב בינהם לבין דפיות הSTAR.
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 מה זה אומר - CAT II ILS? זה כאילו עוד סוג של גישת ILS אבל מה ההבדל בין זה לבין ILS APP?
Oren Geva פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 CAT II, CAT III מתייחסים לתנאים בהם מותרת הגישה (מבחינת תנאי ראות, מז"א וכו'). לביצוע גישת CAT II בתנאי המינימום שלה דרוש מטוס שמאושר ל CATII, וכמובן ציוד הILS בשדה חייב להיות CAT II. התקן הזה מכתיב ראות מסויימת. CATIII מאפשר נחיתה בתנאים עוד יותר קשים. http://av-info.faa.gov/terps/Policies1/TIL00005Aatt.PDF
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 הבנתי אורן תודה רבה! יש לך אולי באמת אתרים עם הסברים טובים ומפורטים בנושאים המגוונים האלה?
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 האמת שאני מסתכל עכשיו על האתר שנתת ויש שם דברים לא רעים בכלל איזה מאגר מידע עצום!
Oren Geva פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 האתר הכי טוב שאני מכיר לכל מה שקשור לניווט הוא: http://www.navfltsm.addr.com/index.htm ונושא ה-CAT גם מטופל שם בחלק של גישות ILS - http://www.navfltsm.addr.com/ils.htm
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 כן גם אני מכיר את האתר הזה תודה רבה בכל מקרה
BlackRaven פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 לגבי ה STAR של קפריסין הוא SOBOS ולא REXAL לפחות בכל הפעמים שאני טסתי לשם וזה לפי אנטוניס.רן. זה לא מה שנרשם בפורום : http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=1589 מ-VELOX ל-DESPO ומשם ל-REXAL שהוא הנקודה הראשונה בסטאר.
אורח פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 שמע עברתי על כל הדפיות של קפריסין שיש לי ואני לא מוצא STAR בשם הזה. תוכל לשלוח לי אותו. ישנם שתי מקומות שבהם מוזכר לי REXAL והן ב missed App של ILS04 ושל ILS22 ובמפת ה SID REXAL1. שם לב APP Plate של ILS22 מתחילה רחוק מאוד מ REXAL ויותר קרוב ל START העונה לשם SOBOS1. רן.
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 אורן, יש לך אולי אתרים טובים בנושא תפעול מטוסים? חיפשתי אחד כזה טוב אתמול איזה שעה. כל מה שמצאתי זה אתרים שמציאים ספרים וקלטות בתשלום.
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 תפעול מטוסים מהקוקפיט אני מתכוון. בצורה מקיפה וברורה, מה צריך לעשות כדי שמטוס ימריא, ישאר באוויר, ינחת בצורה הטובה ביותר. (ברור שאני יודע גם בעצמי, הכוונה היא בקשר לדברים עם יותר פרטים) יהיה טוב אם זה יהיה בקשר למטוסים סילונים ובמיוחד לסדרת הבויינגים.
Oren Geva פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 אז תשמע. בקשר לבואינגים. באתרים של החברות שמייצרות את המטוסים הטובים לסימולטור בד"כ אפשר להוריד את החוברת. והחוברות שלהן טובות! נסה את www.wilcopub.com בשביל 767 PIC, את www.dreamfleet2000.com בשביל 737-400, את www.precisionmanuals.com בשביל 737NG ואת www.phoenix-simulations.co.uk בשביל אייבאסים, 777 ו 747.
mic פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 תודה רבה אורן! אתה גדול! רק חבל שהאתר של ה747 לא עובד אבל לא נורא. יש לי שאלה עליו, מה המהירות המקסימום שאפשר ונורמאלי לנחות איתו?