Moshe Bensal פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 חברה, אני מאד נהנתי והיה ממש כיף, לכן אני גם רוצה להודות לאלעד ואביו, לגרשון, ולכל אלה שעסקו בכך, שיהיה מהנה. היה כיף לפגוש את החברה מאחורי ה-TS, ולהכיר חברה שלא הכרתי, כן ירבו מפגשים/סיורים כאלה.
Eldar Sella פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 סיור מצוין - אני נהנתי מאוד, במיוחד במל"ט שהיה הכי מעניין תודה לכל המארגנים והמדריכים למיניהם..והיה מאוד נחמד גם לפגוש את כולם :wink:
Izik Bakshi פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 היה אחלה של סיור, נורא נהנתי להצטרף בחצי שעה האחרונה... ממש עשה לי את כל היום לראות את החברים מVATIL. כל הכבוד אלעד =D>
Zeev Bucki פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 היה נחמד ומעניין בסיור ותודה רבה לאלעד ולאביו על ההסברים. בוקי זאב:4X-MJB
zvi rodes פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 תודה מכל הלב לאלעד ולאבא שלו מר זיירמן על שהתפנו מעיסוקם לטובת אירגון סיור מענין ביותר שנתן לכולנו הזדמנות יוצאת מהכלל להכיר את עולם התעופה המעשי ,לא כל יום, כל שכן לא לכל אחד יש את הזדמנות לראות את מה שאנו ראינו.התעשיה האווירית מפעל עתיר יידע וטכנולוגי הצועד בקידמת הטכנולוגיה בעולם ויש במה להתגאות.תודתי למר גרשון כץ מהתעשיה האווירית על ההסברים לאורך כל הסיור.תודה להנהלת ואטיל על האירגון יישר כח לכם ,כן ירבו מפגשים כאלה.שמחתי לפגוש את החברים שאת שמם אני מכיר ממפגשים קודמים,חלק גדול מהאנשים לא הכרתי וחבל,עצה בונה יש לי למארגנים בעתיד,רישמו את שם החבר שמגיע על מדבקה שאותה יצמיד על חולצתו על מנת שנוכל להכירו במציאות .איציק בקשי,היה נחמד לפגוש אותך.
danb2000 פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 היה מצויין - נהנתי מאד מהסיור וגם מהמפגש עם החברים. תודה רבה לאלעד על הארגון, לאבא של אלעד מאיר, לגרשון ולשאר אנשי התע"א שאירחו והסבירו בכל המחלקות. להת' בפעם הבאה (עם נעליים )
mickey lip פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 היה מצויין, מצטרף לתודות לאבא של אלעד על ההדרכה ולאלעד על הניצוח. יצא לכם מעולה. היה מאוד נחמד לראות את החברים, למרות שאיני מכיר את כולם ( אולי מפגש פורום יעזור? אממ אמממ ) , תודה לערבסקה על החומוס הנהדר שסידר לנו אחלה סוף ליום מעולה. רק בשמחות חברים.
Arie Halperin פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 תודה לאלעד ולאביו ולמדריכים האחרים על הסיור המאלף היה נהדר לפגוש שוב את האנשים הנפלאים מהחטיבה הנהדרת שלנו נהדר לצאת קצת מהשיגרה מחכה למפגשים נוספים אריה
Yakov Kraus פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 תןדה לאלעד ולאבא שלו שלקח לו כמשימה להנעים את הסיור לכל היחפנים. בהתחלה חשבתי שחבל על הסיור לא נראה שום דבר לבסוף התברר שהמגבלות כמעט לא היו. היה מרשים להתרשם שוב מהגודל של ה737 וה747 (בסימולטור הם קטנים בגודל של ססנה ).
Matan Solomon פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 היה פשוט מעולה! ממש מהנה תודה רבה לאלעד על האירגון, ולאבא שהתפנה והדריך אותנו בסיור הזה.
Niv Malin פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אחד מהסיורים היותר מעניינים! ממטוסי המנהלים (Gulfstream), למלט"ים, להשבחות המטוסים והמסוקים, להסבות, לבדק ולמנועים, במילה אחת, מרתק! לא רק לראות את המטוסים אלא גם "לחוש" את הליך בנייתם ואת תכולתם שלא נראית לעין לנוסע מן המניין.... תודה רבה לאלעד, לאביו ולגרשון שלא פסחו על שום סעיף בתוכנית, והיה להם הסבלנות לקחת אותנו ובכל מקום לקבל את ההסבר המלא והמפורט. יאללה מתי הסיור הבא? (הפעם במשרד של בקשי....) אגב מי שלא היה, יכול להתרשם מחלק ממה שחווינו בסיור בקישור הבא: http://www.iai.co.il/Default.aspx?Folde ... 22〈=he
Ran Bonfil פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 הסיור היה נהדר ומעניין מאוד! תודה רבה לאלעד, לאביו מאיר, לגרשון, ולשאר הצוות האדיב והנחמד, שהסביר והראה לנו דברים מרתקים בעולם התעופה של ישראל. תודה רבה, ונתראה במפגשים הבאים :mrgreen:
תומר עינבר פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 הסיור היה מדהים ומרתק! ונהנתי מכל רגע של הסברים, ודברים שלא כל אחד זוכה לראות. תודה רבה למר זיירמן שפינה את זמנו לערוך לנו סיור כזה מדהים! תודה רבה לזיירמן ג'ויניור שארגן את הסיור שהתבצע ללא תקלות ובצורה מושלמת! תודה למר גרשון כץ! המדריך המדהים שליווה אותנו עד שנהג האוטובוס נלחץ שמחתי לפגוש מס' אנשים חדשים! תודה ענקית!
iroth פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 מצטרף מכל הלב לתודות לאלעד, לאביו, למר גרשון כץ, לאנשי המפעלים השונים שנתנו הסברים בסבלנות ובפירוט - היה סיור מרתק שבהחלט גם הגביר את הערכתי לפעילות המרשימה שנעשית במפעלי התעשיה האווירית. זה קצת יצא מהאפנה - אבל יש תחושה של גאווה וציונות בדברים שנהגים ונוצרים שם. שמחתי לראות את כולם - מקווה להתראות בשמחות... ישראל תודה למיקי ורן על ההסע(ד)ה...
E.Z פורסם יולי 23, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 23, 2007 אני רוצה להודות דבר ראשון לאסף שעזר לי בשיווק שעשינו לעצמינו בתעשיה האווירית ולבן בוגין על המערכת רישום שעשתה לי את החיים הרבה יותר קלים. אני שמח שייצא לחטיבה להחשף לצדדים אחרים של התעופה ושמח שנהנתם. כרגיל כמו בכל סיור אני רוצה לשבח את כולם על ההתנהגות המופתית כאמור עם כזאת קבוצה לא נראה לי שיהססו לארח אותנו שוב. כמובן לגרשון ואבא שלי על ההדרכות ולמי שפעל מאחורי הקלעים כאחראי על הסיורים- קובי רובין . המשך שבוע טוב לכולם
alon_barnea פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 בוקר טוב. אין מה להגיד פשוט סיור מדהים. תודה לכל המארגנים והמדריכים. ממתין לסיור הבא... אלון ברנע