עבור לתוכן
E.Z

סיור חטיבה- תעשיה אווירית- הנחיות הגעה מועדכנות עמוד 5

Recommended Posts

פורסם
אכן יש בהחלט מה לראות מאחורי החומות הגבוהות של "התעשייה".

.

אתה בטח מתכוון לגדרות האלקטרוניות :mrgreen:

חברים נשאר עוד מספר לא קטן של מקומות מהרו להרשם!

אתה דואג לי להסעה הלוך וחזור מבה"ד 1? :roll:

אני אאלץ לחכות להזדמנות הבאה...... :cry:

פורסם
רעיון אדיר לסיור!

ביקרתי שם לפני כמה שנים.

אחרי שעברנו בקו הייצור של מטוסי המנהלים - נכנסתי לשוק של שבוע :)

מומלץ בחום!

יש דברים מטורפים לראות שם.

(אפילו האוכל לא רע אם תהיה ארוחה 8) )

יאללה השלב הבא - סיורים בבסיסים של חיל האויר :wink:

זרקת הערה מענינת מאוד.

אני מציע ברצינות לבחון את זה מקרוב.

פורסם

סליחה על ההקפצה, האם יש אישורים?

שלחתי מייל ולא קיבלתי מאומה חזרה.

קצת לא נעים אבל יש ביננו שעובדים ובין זה ,לחופש הגדול, ושאר ירקות , נשמח לדעת מה נסגר, על מנת שנוכל לתכנן את הזמן שלנו בחודש הבא.

תודה מראש.

פורסם

אני שואל ברצינות.

אני בן 15. האם אני יכול להצטרף ע"י התחייבות\חתימה וכו....או אפילו בליווי של מישהו מבוגר.

כי חבל שאני אפסיד כזה אירוע כששנה מפרידה ביני לבין זה..

פורסם

אבי - תשובתי כרגע אינה מוסמכת, ותשובה סופית תקבל רק בסופ"ש כשאלעד יחזור ממילואים, אבל:

1. הגבלת הגיל בוצעה ע"י התעשיה האווירית. אישור הסיור לא היה פשוט, ואנו מחוייבים לעמוד בתנאים שהם העמידו בפנינו (כדי לשמור סיכוי לסיור נוסף דומה בעתיד).

2. כניסה למפעל בטחוני מלווה בבדיקות ואישורים. כל זה מבוצע סביב תעודת זהות - עד כמה שזכור לי מונפקת קרוב לגיל 16.

אני בטוח שזה מתסכל, אבל אני בטוח שהכיוונים אליהם מתקדמת החטיבה יזמנו עוד הרבה סיורים דומים בדרך.

סבלנות משתלמת :wink:

פורסם
אז אסף,

אם הסיור שלושה ימים לפני יום ההולדת ה16 שלי, ויש לי כבר ת.ז ביד אני אוכל להשתתף?

חבר'ס חכו שאלעד יחזור אסף לא יודע...

פורסם

אלעד כל הכבוד, יוזמה מעולה ומומלצת בחום, עבדתי במתקני "להב" 8 חודשים בפרוייקט מעניין, ואני אומר לכם שאתם תהנו ובגדול.

דווקא הייתי רוצה מאד להגיע אך איני יכול בגלל העבודה.

תהנו,

אלדד.

פורסם

נו, מה יהיה עכשו? עוד פעם מלחמות יהודים על כלום? :mrgreen:

נשמות טובוות שלי:

תעשו לעצמכם טובה - חכו שאלעד יחזור בסוף השבוע ויחלק תשובות לכולכם........איך זה? 8)

פורסם

שלום לכולם

כמה פרטים משלימים לסיור

1. גיל 16- מטעמי ביטוח- אותה סיבה שום דבר לא השתנה מסיורים אחרים

2.הסיור - ניפגש ברכבת צפון בשעה 8:45 -עלות תעודכן בהמשך

3. הסיור ימשך עד השעה 12:30 בערך

4. אישורי הרשמה - בקרוב

5. ת.ז בלבד- חובה

במאמר מוסגר

קחו בחשבון שהברזה של חברים תגרום לקפיצה בתשלום על האוטובוס כיוון שאנחנו מתחלקים שווה בשווה בעלויות ואין אפשרות להשתתף בסיור ללא שימוש באוטובוס.

פורסם
שלום לכולם

כמה פרטים משלימים לסיור

1. גיל 16- מטעמי ביטוח- אותה סיבה שום דבר לא השתנה מסיורים אחרים

2.הסיור - ניפגש ברכבת צפון בשעה 8:45 -עלות תעודכן בהמשך

3. הסיור ימשך עד השעה 12:30 בערך

4. אישורי הרשמה - בקרוב

5. ת.ז בלבד- חובה

במאמר מוסגר

קחו בחשבון שהברזה של חברים תגרום לקפיצה בתשלום על האוטובוס כיוון שאנחנו מתחלקים שווה בשווה בעלויות ואין אפשרות להשתתף בסיור ללא שימוש באוטובוס.

רכבת צפון = אוניברסיטה ?

פורסם

רכבץ צפון זה השם המסורתי מהצבא (פעם התחנה הייתה הכי צפונית בת"א) השם האמיתי וזה גם מה שאומרים ברכבת עצמה זה: רכבת מרכז- סובידור, בקיצור זאת התחנה שנמצאת בין תחנת השלום לת"א אוניברסיטה

עכשיו לא תוכלו להתבלבל :mrgreen:

פורסם

אלעד:

1. ממליץ לציין כבר מעכשו מיקום מדוייק למפגש ואיסוף באיזור הרכבת.מנסיון קודם, אני מניח שמדובר היכן שהיה מסוף אל על לפני הירידה לאיילון דרום.

2. האם הבנתי שלא קיימת אפשרות להגעה עצמאית לתע"א?

3. כדאי להעלות תצלום מפה של מתחם הרכבת כדי שאנשים יבינו בבירור באיזו תחנה מדובר.

להשמע.

פורסם
אלעד:

1. ממליץ לציין כבר מעכשו מיקום מדוייק למפגש ואיסוף באיזור הרכבת.מנסיון קודם, אני מניח שמדובר היכן שהיה מסוף אל על לפני הירידה לאיילון דרום.

3. כדאי להעלות תצלום מפה של מתחם הרכבת כדי שאנשים יבינו בבירור באיזו תחנה מדובר.

להשמע.

1. יבוצע רלוונטי

2. אפשר בתיאום-לא ממליץ

3. ראה סעיף 1

פורסם
אלעד:

להשמע.

המתחם שבו חונים האוטובוסים לא גדול ובקלות מי שלא מכיר יוכל למצוא. לפי מה שידוע לי טיולים מאורגנים אוספים באמת לפני הירידה לאיילון דרום

פורסם

שלום לכל מי שיכול לענות לי,

שאלתי כבר כמה פעמים ולא קיבלתי תשובה ברורה וחד משמעית. מה קורה איתי? יום-ההולדת שלי יוצא שלושה ימים אחרי הסיור. ת.ז כבר יש לי. שלושת ימים החסרים, זה מה שימנע ממני להשתתף בסיור?

אם תוכלו להודיע לי בהקדם אודה מאוד, אני צריך לארגן את השבוע ההוא.

שבת שלום.

פורסם
שלום לכל מי שיכול לענות לי,

שאלתי כבר כמה פעמים ולא קיבלתי תשובה ברורה וחד משמעית. מה קורה איתי? יום-ההולדת שלי יוצא שלושה ימים אחרי הסיור. ת.ז כבר יש לי. שלושת ימים החסרים, זה מה שימנע ממני להשתתף בסיור?

אם תוכלו להודיע לי בהקדם אודה מאוד, אני צריך לארגן את השבוע ההוא.

שבת שלום.

בהתחלה חשבתי שזה עניין של ת"ז, אבל אם זה עניין של ביטוח כמו שאלעד אומר אז כנראה שגם אם אתה יום לפני יומולדת 16 בטח לא תוכל להשתתף...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...