עבור לתוכן
E.Z

סיור חטיבה- תעשיה אווירית- הנחיות הגעה מועדכנות עמוד 5

Recommended Posts

פורסם
  Solly כתב:
  Co Pilot כתב:
שלום לכל מי שיכול לענות לי,

שאלתי כבר כמה פעמים ולא קיבלתי תשובה ברורה וחד משמעית. מה קורה איתי? יום-ההולדת שלי יוצא שלושה ימים אחרי הסיור. ת.ז כבר יש לי. שלושת ימים החסרים, זה מה שימנע ממני להשתתף בסיור?

אם תוכלו להודיע לי בהקדם אודה מאוד, אני צריך לארגן את השבוע ההוא.

שבת שלום.

בהתחלה חשבתי שזה עניין של ת"ז, אבל אם זה עניין של ביטוח כמו שאלעד אומר אז כנראה שגם אם אתה יום לפני יומולדת 16 בטח לא תוכל להשתתף...

אז אין אפשרות כן לסדר משהו? זה לא רק אני, לעוד חבר יומיים חסרים, ממש חבל לי לפספס דבר כזה בגלל שלושה ימים.

פורסם
  Co Pilot כתב:
  Solly כתב:
  Co Pilot כתב:

שאלתי כבר כמה פעמים ולא קיבלתי תשובה ברורה וחד משמעית. מה קורה איתי? יום-ההולדת שלי יוצא שלושה ימים אחרי הסיור. ת.ז כבר יש לי. שלושת ימים החסרים, זה מה שימנע ממני להשתתף בסיור?

שבת שלום.

בהתחלה חשבתי שזה עניין של ת"ז, אבל אם זה עניין של ביטוח כמו שאלעד אומר אז כנראה שגם אם אתה יום לפני יומולדת 16 בטח לא תוכל להשתתף...

אז אין אפשרות כן לסדר משהו? זה לא רק אני, לעוד חבר יומיים חסרים, ממש חבל לי לפספס דבר כזה בגלל שלושה ימים.

הסברתי לך גם במסנג'ר שהנושא בילתי אפשרי קבל זאת בהבנה לא נתתי כאן הנחיות דו משמעיות שצריך לחזור על כל דבר 15 פעם

פורסם
  Elad - VATIL3 כתב:
  Co Pilot כתב:
  Solly כתב:
  Co Pilot כתב:

שבת שלום.

הסברתי לך גם במסנג'ר שהנושא בילתי אפשרי קבל זאת בהבנה לא נתתי כאן הנחיות דו משמעיות שצריך לחזור על כל דבר 15 פעם

לא דיברת איתי במסנג'ר בנושא הזה, גם לא קיבלתי שום הודעה שאומרת שאני לא משתתף בסיור. אני לא (!!!) קשה הבנה. בסך הכל רציתי לקבל תשובה כמו "אפילו אם חסרים לך שלושה ימים לא נוכל לעשות כלום ולכן לא תוכל להשתתף".

שבת שלום.

פורסם

שימו לב נשארו עדיין 5 מקומות פנויים

אנשים שמעוניינים להביא הורים אחים או חברים לשלוח לי מסר פרטי

תודה

פורסם

שלום לכולם

רצ"ב- הוראות להגעה לסיור:

ביום שני ה 23.7.07 נפגשים מבסוף רכבת צפון בשעה 8:20 בכניסה לתחנת הרכבת האוטובוס ייצא בשעה 8:30 בדיוק מהמסוף.

עליכם להצטייד ב 35 ש"ח - תשלום לאוטובוס + אישור שנשלח אלייכם היום+ תעודת זהות.

במידה ויש מישהו שלא יכול להגיע ולא הודיע נא להודיע ..תודה!

הנייד שלי- 0523-595990 אפשר להתקשר בכל שעה.

מומלת להביא שתיה או סנדוויצ'ים למעוניינים.

במידה ויהיה חוסר רב באנשים - מחיר האוטובוס יקפוץ אז בבקשה להביא עוד כמה שקלים כאקסטרא

סיור מהנה.

מי שלא הגיע אליו האישור נא ליצור איתי קשר

פורסם

אלעד תודה רבה.

1. קיבלתי אמנם משהו במייל אבל בג'יבריש :!: אם צריך להדפיס ולהביא איתנו לסיור אולי תוכל לשלוח שוב בקידוד פונטים אחר כדי שיהיה קריא.

2. הוזכר באחת מהודעותיך הקודמות שניתן יהיה להגיע עצמאית (בהשתתפות כמובן בעלות האוטובוס). אם זה עדיין רלוונטי אנא פרסם הוראות הגעה גם למגיעים עצמאית.

להתראות בסיור :P

פורסם
  danb2000 כתב:
אלעד תודה רבה.

1. קיבלתי אמנם משהו במייל אבל בג'יבריש :!: אם צריך להדפיס ולהביא איתנו לסיור אולי תוכל לשלוח שוב בקידוד פונטים אחר כדי שיהיה קריא.

2. הוזכר באחת מהודעותיך הקודמות שניתן יהיה להגיע עצמאית (בהשתתפות כמובן בעלות האוטובוס). אם זה עדיין רלוונטי אנא פרסם הוראות הגעה גם למגיעים עצמאית.

ב1. בעייתי- זה רק למי שיש ג'מייל

2.- אני מעדיף שכולם יגיעו לרכבת- זה קריטי?

פורסם
  Elad - VATIL3 כתב:
  danb2000 כתב:
אלעד תודה רבה.

ב1. בעייתי- זה רק למי שיש ג'מייל

2.- אני מעדיף שכולם יגיעו לרכבת- זה קריטי?

1. אז מה אתה אומר.... להביא הדפסה בג'יבריש :?:

2. לא קריטי במידה שחוזרים ל"פיזור" ברכבת צפון לא יאוחר מ-14:30, שאם לא כן אאלץ לעזוב את הסיור באמצע כדי להגיע לעבודה לא יאוחר מ-15:00 (שזה עדיף על לא להשתתף בסיור בכלל :cry: )

פורסם

לי אין ברירה ואני חייב להגיע ישיר (המשך סיור במחוזות :wink: ).

ממה שא ני זוכר לא אמורה להיות שם בעיית חניה.

חוצמזה מיקי נוהג :lol:

פורסם
  Ran56 כתב:
לי אין ברירה ואני חייב להגיע ישיר (המשך סיור במחוזות :wink: ).

ממה שא ני זוכר לא אמורה להיות שם בעיית חניה.

חוצמזה מיקי נוהג :lol:

אם אין חניה אל תשכח להגיד לו לחכות 5 שעות ולהשאיר את המנוע רץ כדי שהאוטו יהיה קר ונעים :]

פורסם

למעוניינים להגיע ישירות לתעשיה אווירית

עליכם להודיע לי על כך במייל ולהשאיר גם מספר טלפון

ההגעה היא לשער המערבי יש שם גם חניה גדולה .

פורסם

כמה הנחיות למי שמגיע מחר:

אנחנו ניפגש בצד המערבי של התחנת רכבת (מי שיוצא מהתחנה מסתכל ימינה ושם נתרכז) נפגשים בשעה 8:20 בדיוק - האוטובוס לא יחכה.

מי שמגיע לתע"א רק בהנחה שהודעתם לי אישית- מגיעים לשער המערבי של תע"א מחנה בחנייה שם וניגש לאוטובוס שיחכה בשער- האוטובוס של חברת "צוקי יעלים"

למגיעים עם פלאפונים עם מצלמות -תאלצו להפקיד אותם בביטחון עד גמר הסיור.

מחיר האוטובוס עומד כרגע על 37 ש"ח- נא להביא כסף מדוייק

המפעלים בהם נבקר(לא בהכרח באותו סדר)

-מל"ט

-להב

-פס הייצור של מטוסי המנהלים

-בדק

נייד שלי לבעיות- 0523595990

תהנו

פורסם
  Izik Bakshi כתב:
אלעד, יש לו"ז לסיור?

אין לי מושג באיזה סדר נבקר במפעלים... אני יהיה איתך בקשר אונליין

פורסם

תודות:

לאלעד - שארגן ויזם את הסיור בתע"א

לאבא של אלעד - על הליווי וההסברים המאלפים בשטח

לגרשון - נציג התע"א על ההסברים והרצון הטוב

לכל האנשים הטובים בתע"א שתרמו מזמנם היקר במתן הסברים וענו על שאלות

בקיצר: תודה לכל אלה שהיו, נכחו והתייחסו.

בתקווה ליוזמות דומות בעתיד בקרוב לתועלת חברי VATIL כולם, בלי הבדל גיל.

יום נעים ולהשמע.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...