ran_lazaroni פורסם יוני 23, 2007 דיווח פורסם יוני 23, 2007 אז ככה עוד כמה ימים אני טס למנהטן ואני מחפש כבר כמה זמן ברשת חנות נורמלית שבטוח יש שם דגמי מטוסים כדוגמת HERPA וכו' אבל לא מצאתי כזו אולי אתם יודעים על חנות כזו או אחרת? שאלה שניה אני טס עם ישראיר לניו יורק - כדי להיכנס לקוקפיט נוהל רגיל של התחננות יפה לדייל/ת? או שיש כאן מישו מקושר ? תודה מראש
Eyal Seminar פורסם יוני 23, 2007 דיווח פורסם יוני 23, 2007 אז ככה עוד כמה ימים אני טס למנהטן ואני מחפש כבר כמה זמן ברשת חנות נורמלית שבטוח יש שם דגמי מטוסים כדוגמת HERPA וכו' אבל לא מצאתי כזו אולי אתם יודעים על חנות כזו או אחרת? שאלה שניה אני טס עם ישראיר לניו יורק - כדי להיכנס לקוקפיט נוהל רגיל של התחננות יפה לדייל/ת? או שיש כאן מישו מקושר ? תודה מראש מכתב רגיל לטייסים...
noamkn פורסם יוני 23, 2007 דיווח פורסם יוני 23, 2007 אני נכנסתי ביראיר שביקשתי יפה מהדיילת.. אין לי מושג איפה יש חנות דגמים. אבל שיהיה לך כיף שם:!:
avigilad99 פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 ישראיר? ניויורק? :roll: :roll: .... בכל מקרה...תהינה... :wink:
gilad13 פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 ישראיר? ניויורק? :roll: :roll: .... :wink: מה הבעיה?
avigilad99 פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 ישראיר? ניויורק? :roll: :roll: .... :wink: מה הבעיה? לא הזכרתי בעיה רק רמזתי.....אולי אני טועה אבל היה להם לא מזמן חירום ואם אני לא טועה עוד אחד לפני זמן מה....בכל מקרה...אני לא הקובע....אני רק מייעץ שהכל יעבור בשלום. טיסה נעימה והכי חשוב תהינה!! :wink:
Ben Bezalel פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 ישראיר? ניויורק? :roll: :roll: .... :wink: מה הבעיה? לא הזכרתי בעיה רק רמזתי.....אולי אני טועה אבל היה להם לא מזמן חירום ואם אני לא טועה עוד אחד לפני זמן מה....בכל מקרה...אני לא הקובע....אני רק מייעץ שהכל יעבור בשלום. טיסה נעימה והכי חשוב תהינה!! :wink: אויי ולאלעל לא היו חירומים בזמן האחרון!? תפסיק פשוט עם ההודעות הטיפשיות האלה!
avigilad99 פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 ישראיר? ניויורק? :roll: :roll: .... :wink: מה הבעיה? לא הזכרתי בעיה רק רמזתי.....אולי אני טועה אבל היה להם לא מזמן חירום ואם אני לא טועה עוד אחד לפני זמן מה....בכל מקרה...אני לא הקובע....אני רק מייעץ שהכל יעבור בשלום. טיסה נעימה והכי חשוב תהינה!! :wink: אויי ולאלעל לא היו חירומים בזמן האחרון!? תפסיק פשוט עם ההודעות הטיפשיות האלה! נו באמת. אתה משווה את התקציב של אלעל לישראייר? אתה משווה את תנאי התחזוקה וכו.... לא שאני רוצה לפתוח דיון בתוך דיון. אבל תחשוב על זה קצת. תראה רק לפי הצי של אלעל והצי של ישראייר :wink:
Yarden Antebi פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 תנאי התחזוקה? אלעל מתחזקים לישראייר את המטוסים. (גם את האיירבאסים עכשיו עד כמה שידוע לי). מה יש לך להגיד על זה? באמת תפסיק עם השטויות, תבדוק את עצמך קודם.
avigilad99 פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 תנאי התחזוקה? אלעל מתחזקים לישראייר את המטוסים. (גם את האיירבאסים עכשיו עד כמה שידוע לי).מה יש לך להגיד על זה? באמת תפסיק עם השטויות, תבדוק את עצמך קודם. טוב. סליחה. :oops: ויום נעים
Eyal Seminar פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 תנאי התחזוקה? אלעל מתחזקים לישראייר את המטוסים. (גם את האיירבאסים עכשיו עד כמה שידוע לי).מה יש לך להגיד על זה? באמת תפסיק עם השטויות, תבדוק את עצמך קודם. אלעל גם מתחזק לארקיע... אפשר לראות בתמונות של הסיור ושלי. ודרך אגב אלעל לא מתחזק את האיירבסים של ישראייר.
Yarden Antebi פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 אני חושב שהם מכשירים עכשיו טכנאים לעבוד על האיירבאסים. ועל הארקיע אני יודע, הוא דיבר על ישראייר...
Elad Levy פורסם יוני 25, 2007 דיווח פורסם יוני 25, 2007 תנאי התחזוקה? אלעל מתחזקים לישראייר את המטוסים. (גם את האיירבאסים עכשיו עד כמה שידוע לי).מה יש לך להגיד על זה? באמת תפסיק עם השטויות, תבדוק את עצמך קודם. אלעל גם מתחזק לארקיע... אפשר לראות בתמונות של הסיור ושלי. ודרך אגב אלעל לא מתחזק את האיירבסים של ישראייר. אל על כרגע לא מתחזקת את האירבסים היא רק מסדרת שהמטוס יוכל להמריא על פי ספר המטוס זאת אומרת המטוס יכול להמריא עם מספר תקלות.... (שולחים אותו לשדה הבית לתיקונים ופה ושם בדק מתקנים) את ה-2 אירבסים החדשים אל על תתחזק באופן מלא של 100 אחוז.
b_ton פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 דווקא אני יודע שלפני שנה חברת ישראייר רכשו 5 מטוסים חדשים מדגם בואינג 747 אם אני לא טועה שאמור לשמש את החברה לטיסות לניו יורק ככה שלא נראה לי שאפשר כל כך להתלכלך על ישראייר