עבור לתוכן
Barak

REAL OPS - שלב הסיכומים !

Recommended Posts

פורסם
תגידו יהיה אפשרות להזמין טיסה בערך שעה שעתיים לפני שהיא יוצאת?

כן, אבל מומלץ שלא במיוחד אם זה אלעל. תוכניות טיסה של אלעל ישלחו כמה שעות לפני וחבל שתפסיד אותן.

אני ממשיך להודעה נוספת וחשובה, נא לקרוא כולם !!

פורסם

ערב טוב רבותיי,

רציתי להראות לכם משהו שמצאתי תוך כדי שהסתכלתי קצת בסלוטים.

סטטוס טיסות ישראייר עם A320 :

המראות - 2/6 הוזמנו.

נחיתות - 1/6 הוזמנו.

סה"כ - 3/12 = 25%

* אחת ההמראות (מתוך 2 בסה"כ) והנחיתה היחידה הוזמנו ע"י אותו בנאדם.

* 2 המראות הן לאילת, ו-2 נחיתות הן מאילת. מה שמשאיר סה"כ 8 טיסות בינ"ל בסך הכל.

יצא לי גם לדבר עם כמה אנשים על העניין, ועלה איזשהו עניין אולי של פחד להתנסות במשהו חדש כי אנחנו בתור ישראליים די נעולים על בואינגים, ותגידו מה שתגידו זה נכון. :)

עכשיו תראו, זה נכון שיש המון טיסות והרוב הגדול מאיתנו לקח אלעל כפי שהמלצתי, כי באופן טבעי הנטייה של טייס איטלקי היא לקחת אלאיטליה וכנ"ל בריטיש או איבריה וחבל שניקח להם את הלחם והחמאה ונפסיד עוד כמה טייסים. עם זאת, אני קורא לכולם לקחת גם ישראייר חבר'ה בואו נגוון קצת ונרחיב אופקים. בחטיבה כמו שלנו עם מחלקת הדרכה כל כך מפוארת, מגוון כזה רחב של סוגי טיסות ורמת פיקוח הכי גבוהה בואטסים אם תשאלו אותי אנחנו צריכים לפתוח את הראש יותר.

חשוב להבין, כל אחד שלקח טיסה עשה מצווה ותורם להצלחת אירוע ואני לא בא לדחוק כאן באף אחד לקחת ישראייר "בכוח". פשוט רציתי לתת לכולם נקודה למחשבה.

למי שהדברים כן נגעו בו קצת אני מצרף פה לינקים להורדת A320 ונתחיל כאן מסורת של "הרחבת אופקים" : :)

http://www.flugsimulator.de/freeware/va ... 0panel.htm

http://games.softpedia.com/get/Mods-Add ... ador.shtml

http://www.avsim.com/projectairbus/

הצביעה של לאו : http://library.avsim.net/download.php?DLID=106310

המשך ערב טוב. מחר בצהריים עדכונים חשובים לקראת האירוע - נא להיות דרוכים.

פורסם

אגב בקשר למה שאמרת ברק:

הגיע אתמול טייס פולני לב"ג בזמן שפיקחתי, ויצא לי לנהל איתו שיחה והוא אמר שהוא בא לראות את האיזור לקראת ה-REAL OPS. ששאלתי אותו איזה טיסה הוא לקח הוא אמר לי בצער שלקחו את LOT וגם את PANAM והוא עוד לא יודע מה לעשות.

אני מחזק את מה שאמרת, ישראלים צריכים להישתדל לקחת טיסות אלעל אלא אם אחרות לא נתפסו עד קרוב למועד ההמראה.

פורסם
אגב בקשר למה שאמרת ברק:

הגיע אתמול טייס פולני לב"ג בזמן שפיקחתי, ויצא לי לנהל איתו שיחה והוא אמר שהוא בא לראות את האיזור לקראת ה-REAL OPS. ששאלתי אותו איזה טיסה הוא לקח הוא אמר לי בצער שלקחו את LOT וגם את PANAM והוא עוד לא יודע מה לעשות.

אני מחזק את מה שאמרת, ישראלים צריכים להישתדל לקחת טיסות אלעל אלא אם אחרות לא נתפסו עד קרוב למועד ההמראה.

זה נכון מאוד יהב..

יש כמה חבר'ה ישראליים שהזמינו טיסות של חברות זרות, אני אישית הייתי ממליץ לשחרר אותן עד לסמוך לאירוע ולקחת ישראייר/אלעל/ארקיע במקום אבל אני לא רוצה להכריח אף אחד.

וגם היי, יש כ"כ הרבה לחץ על כמה טיסות אז הקודם זוכה מי היה מאמין ב-LLBG :)

שלח לי מייל בחור שרצה טיסת אלעל עם 744 שהכל מלא ואין לו מה לקחת, בסוף היום שוחררו 2 טיסות והוא זכה בשלל. ;)

פורסם
מישהו הציץ בעמוד הראשי של VATSIM? :D

אכן יובל...בהחלט זה יעזור...ותאמין לי יש אנשים כמוני...שעדיין לא יודעים מה הם עושים בסופש הזה...בגלל זה הם עדיין מחכים...ברגע שהם ידעו שהם לא יעשו כלום...כבר ביום שבת בשעה 12 REAL OPS יהיה כולו תפוס...ואני מבטיח לכל מי שחושש...

אגב דבר ממש קטן קטן פיצי....פלוטו,חיפה,הרצליה וכל השאר יהיו פעילות גם 24/2????

פורסם

ח'ברה זה פשוט מדהים מה שהולך לקראות כאן אני ממש מתרגש לקראת האירוע אפילו שאני הולך רק לטוס בו אבל זאת הולכת להיות חוויה ענקית.

ד"א:

נשארו 2 סלוטים אם אני לא טועה,של Sky אני מבקש ממכם אני כמעט בטוח שהטיסות האלה לא יקחו אותן אז חכו קצת ואם אתם רואים שביום שבת אף אחד לא לקח תקחו אותן טיסות קצרות מאנטליה ולשם.

אני אישית סך הכול הזמנתי שלוש טיסות ואני מתכנן בזמן שיש לי בין טיסה לטיסה אני אטוס עם צסנה כך שתכננו הכול מראש שיהיה מסודר דפיות סינרי הכול והעיקר תהנו! :wink:

בהצלחה לכולם!

פורסם

כנראה שלא היה לי ממש מה לעשות היום בצהריים ובדקתי כמה טיסות נלקחו וכמה נשארו, המצב לא מזהיר:

מתוך 297 טיסות

נלקחו רק 146 (עוד 2 ויש כבר חצי)

ונשארו פנוייות כרגע 151 טיסות.

כמו שאמרתי המצב לא מזהיר במיוחד :|

פורסם
כנראה שלא היה לי ממש מה לעשות היום בצהריים ובדקתי כמה טיסות נלקחו וכמה נשארו, המצב לא מזהיר:

מתוך 297 טיסות

אז תעשה משהו בנידון. תפרגן, תפרסם, תזמין עוד טיסות... לא חסר דרכים איך לתרום.

אני כבר הזמנתי 4 טיסות :mrgreen:

פורסם

מתוך 297 טיסות

אני אישית הזמנתי ביחד עם חבר שלי טיסה אחת ואני לא יכול עוד כי אסור לי בעיקרון לטוס ברשת ובגלל זה אני טס עם חבר..

פורסם

מתוך 297 טיסות

אני אישית הזמנתי ביחד עם חבר שלי טיסה אחת ואני לא יכול עוד כי אסור לי בעיקרון לטוס ברשת ובגלל זה אני טס עם חבר..

האיסור הזה במקרה נובע מIFS?

פורסם

ערב טוב רבותיי,

אנחנו כבר נמצאים פחות או יותר 37 שעות מתחילת האירוע. :)

זוכרים באתר האירוע עמוד UPDATES ? מילאנו אותו עכשיו ב-2 דברים חשובים מאוד:

1 .לו"ז חיל האוויר בחסות אמיר פז, שנפעיל בצורה הבאה (רשום גם באתר). מי שמעוניין באחת הטיסות שם שישלח לי כאן PM. במידה ו-2 ישלחו לי לאותה הטיסה - הקודם זוכה. נא להתייחס לטיסות אלו כאפשרות שניה וקודם כל לקחת טיסות רגילות.

2. לוח מבצעי של ארקיע וישראייר הכולל את רישומי המטוסים במדויק ע"פ מס' הטיסה, שעות סופיות וחניות ביעד. לשימוש הטייסים הרלוונטיים - זה הזמן לקחת טיסות של ארקיע וישראייר !

* אני חוזר וכבר מדגיש - השעה הרשומה בסלוט בהמראות היא השעה בה דוחפים, ולכן על הטייסים להתחבר מוקדם ע"פ הזמן שהם צריכים להכין את המטוס במטרה לצאת בזמן.

* מי שיכול לעשות מאמצים אחרונים של פרסום ולמשוך עוד טייסים - יוזמה מבורכת !

* לגבי חניות, לטיסות יום שבת כנראה מחר בערב כבר תהיה רשימה מסודרת בעמוד UPDATES אז באחריות כל אחד ואחד מכם להתעדכן עצמאית ולמנוע טעויות מביכות בזמן האירוע.

המשך ערב טוב ובהצלחה לכולנו !

פורסם

עוד משהו חשוב שברק לא אמר...

בבקשה ממכם, כל מי שמתכוון לקחת טיסות של אל על לעשות את זה בהקדם האפשרי על מנת שתוכלו לקבל שירות מלא, הכוונה לדיספצ' מעודכן ונתונים מדוייקים ומעודכנים לטיסה.

עידכון לגבי השליטה בקרוב...

פורסם

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17820

תסלחו לי על התמימות או על הבורות, אבל, ממתי רשאי מאן דהו להטיל הגבלות על התחברות לרשת ואטסים?

אתה רוצה תתחבר - לא מציע לך אם אתה רוצה להמשיך להשתתף בקורס

זה כתוב בתקנון ההרשמה לקורס: בזמן הקורס החניך לא עולה לרשת רק אם קיבל אישור/ בזמן

טיסה כחלק מהקורס

כשאני הייתי בקורס IFS ואחד החניכים עלה לרשת הוא כמעט סולק מהמחזור

לפחות זה מה שאני זוכר מהתקנון של IFS :wink:

פורסם

תסלחו לי על התמימות או על הבורות, אבל, ממתי רשאי מאן דהו להטיל הגבלות על התחברות לרשת ואטסים?

זה כתוב בתקנון ההרשמה לקורס: בזמן הקורס החניך לא עולה לרשת רק אם קיבל אישור/ בזמן

טיסה כחלק מהקורס

ולכן, נעם לא יתתחבר אלא אני יתחבר עם החשבון שלי והוא יבוא אלי הביתה וכך לא יוכלו לעשות לו כלום כי אין על זה שום איסור :mrgreen:

פורסם

טיסה כחלק מהקורס

ולכן, נעם לא יתתחבר אלא אני יתחבר עם החשבון שלי והוא יבוא אלי הביתה וכך לא יוכלו לעשות לו כלום כי אין על זה שום איסור :mrgreen:

פשש ממש כל הכבוד על הגאונות שבקומבינה ...

אין מילים :roll:

פורסם

כל החניכים של IFS התחייבו בהרשמה לבית הספר לעמוד בתקנון, כמו שאנו דורשים הגעה ודורשים השקעה אנו דורשים גם לא להתחבר לרשת ויש סיבה לכך.

זה לא שהנחתנו עליהם את ההוראה הזאת משמיים.

מה שכן הייתי ממליץ לחניכים זה להתחיבר כOBS לב"ג או לכל שדה אחר והאזין לקשר, לראות איך זורמת התנועה. מניסיון, זה עוזר. בהצלחה 8)

פורסם
תגידו מה נעשה בקשר לרישומים של המטוסים כי אם פתאום 2 אנשים יקחו EAJ זה לא יהיה כ"כ REAL..?

מזה משנה הרשיום והצביעה מצידנו תטוס עם צביעה של אמריקן.

פורסם
תגידו מה נעשה בקשר לרישומים של המטוסים כי אם פתאום 2 אנשים יקחו EAJ זה לא יהיה כ"כ REAL..?

ברשת הדבר היחיד שמתנגד זה אות קריאה...

כל עוד אף אחד לא יטוס עם אות קריאה של טיסה שמישהו אחר עושה אז לא יהיו שום התנגשויות...

העניין של הרישומים וכו' זה בעיקר בשביל הריאלסטיות עם עצמך...

פורסם

לא יווצר מצב כזה כי הרישומים אמיתיים לאותם טיסות בסופ"ש הזה.

ותאמין לי שגם אם הם לא היו אמיתיים לא היינו מאפשרים שדבר כזה יקרה...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...