Avichai Koor פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 אני מפורסם :mrgreen: יופי של תמונות אירוע נדיר ביותר
noamkn פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 עקב בעיות טכניות ELY325 יוצאת בעיקוב של עד עשר דקות ממועד ההמראה המשוער. סליחה וטיסה נעימה ולכולם!
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 שימו לב לדלתא 152 מאטלנטה... נראה לי נוחתת בול עם האמיתי
Niv Malin פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 שימו לב לדלתא 152 מאטלנטה... נראה לי נוחתת בול עם האמיתי גם 008!
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 שימו לב לדלתא 152 מאטלנטה... נראה לי נוחתת בול עם האמיתי גם 008! 008 האמיתי תאחר את הסימ בעשר דקות נראה לי, בהחלט עדיין הישג ראוי לציון
noamkn פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 אנחנו מודיעים על מצב קשה בסימולטור.. עקב בעיות טכניות הטיסה שלנו תתעקב (ELY325) אנחנו מנסים ומקווים לפתור את הבעיה במהרה.. תודה וסליחה
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 מדהים! הרגע המראתי בטיסה הרביעית שלי באירוע והיה עכשיו מפוצץ. 008 נחת אחריו דלתא ואחריו איתי חריט היה בעם הרוח אחריו היה מישהו בדרכו לסירון והיו עוד איזה 3 טיסות בהנמכה ויש עוד היו 3 להמראה... למרות שהיו קצת בעיות בגלל איזה טיסה אחת לא זוכר את שמה שהוא לא ידע איפה הוא והייתי צריך לחכות לו עד שהוא יסתובב ויעקוב אחרי.. אבל בתכלס זה אחד האירועים!
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 קדימה חברים, בואו ניתן פיניש חזק ונמלא את הסלוטים שנשארו עד לסוף האירוע :multi: אני לקחתי את 103 לטורונטו, היא תהיה מלאה לגמרי, תשכחו מלהמריא על 08 יאללה בואו להפגיז, עוד טיסה לכל אחד ואנחנו סוגרים את כל הסלוטים
4X-STI פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 אוקיי סיימתי לפקח להיום באירוע כמה תנועה הייתה לי מתפוצץ לי הראש מרוב התנועה! תמשיכו ככה
AsafSaar פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 טוב, זמן לרשמים..... הגענו אני ונעם התחברנו[בחשבוני] לאחר ששעה וחצי שהיו לנו בעיות במחשב-כולל הסרת הסימולטור מחדש...בקיצור בלאגן מאורגן. התחברנו לפיקוח קרקע [אור נצר] ואור תקין אותנו בכל הטעיות שביצענו בטיסה הראשונה ברשת [בינ"ל] לאחר מכן התחברנו למגדל [מתן סולומון] שגם עזר לנו והמראנו ממסלול 26. לאחר מכן התחברנו למתן מיכאלי [לפי דעתי] לשנייה בAPP ואז עברנו לאיציק בסנטר, אולם מייד המחשב שלי קרס.... :cry: :cry: :cry: תודות: אור נצר-פיקוח קרקע מתן סולומון-פיקוח מגדל מתן מיכאלי-פיקוח גישה איציק בקשי-פיקוח סנטר ומרכז השליטה של אל-על [אני לא זוכר את השם, סורי :oops: ] ולצוות מחלקת אירועים שהרים אירוע ברמה ענקיית-כל הכבוד :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: להתראות בטיסה הבאה
Avichai Koor פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 קדימה חברים, בואו ניתן פיניש חזק ונמלא את הסלוטים שנשארו עד לסוף האירוע :multi: אני לקחתי את 103 לטורונטו, היא תהיה מלאה לגמרי, תשכחו מלהמריא על 08 יאללה בואו להפגיז, עוד טיסה לכל אחד ואנחנו סוגרים את כל הסלוטים אני בעד וגם לקחתי 081 לבנקוק עזבו את העובדה שאני עכשיו בדרך לAMS על 339!
saar23 פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 שלום. אני בעוד שעתיים ממריא לארץ מוינה ורציתי לדעת מדוע לא קיבלתי עוד דיספצ'? תודה מראש סער לייסטן
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 אני פשוט לא מאמין שהמחשב שלי החליט לדפוק אותי דווקא אתמול... את כל האירוע המדהים הזה נאלצתי לפספס=\
Almog Atar פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 שלום.אני בעוד שעתיים ממריא לארץ מוינה ורציתי לדעת מדוע לא קיבלתי עוד דיספצ'? תודה מראש סער לייסטן צור איתי קשר בדחיפות, אני שלחתי את הדיספצ' שלך למייל עוד בצהריים.
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 חברים :multi: כל הכבוד לכולם על ההשתתפות הרבה! לידיעתכם - התפנתה דלתא 153 לאטלנטה יש עוד כמה סלוטים פנויים יאללה בואו לסגור את האירוע בתנופה תודה
avigilad99 פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 זהו....המאתי לJFK. דרך אגב.....5 דקות איחור....ראיתי אותו עובר מעל הבית שלי.... עוד 9 שעות לנחיתה...באמת באמת....תודה לכולם...היה פשוט מדההייםם...פיקוח נהדר. תנועה מושלמת....(אפשר יותר) אבל באמת אחלה אחלה אחלה אירוע.
Avshalom פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 האירוע יסגר בקרוב, אבל לא עמדת השליטה של אל על העמדה תשאר פתוחה עד מחר ב1300 מקומי על מנת לכסות גם את הנחיתות של הטיסות האחרונות. שבוע טוב, צוות שיגור טיסות ושליטה- בקרים אל על (אלמוג, איתי, אבשלום)
Matan Solomon פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 זה מה שיעשה פקח עייף: הופכים את המסכים והכל לצד שני, ונשכבים על המיטה לפקח:
Chen Cohen פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 זה מה שיעשה פקח עייף:הופכים את המסכים והכל לצד שני, ונשכבים על המיטה לפקח: הופה איזו תמונה במסך השמאלי
saar23 פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 הטיסה מוינה לארץ הלכה :cry: הסימולטור פשוט יצא מעצמו :cry: עכשיו כדי לשפר את המצב רוח אני יעלה עם DLH לפרנקפורט. בכל מקרה תודה רבה לכולם על אירגון האירוע ולאנשים שעשו כל כך הרבה רק שהאירוע הזה יצליח כמו שהוא מצליח!!! תודה רבה
Matan Solomon פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 הופה איזו תמונה במסך השמאלי לא שוב, כבר חרשנו על נושא התמונה הזאת כמה פעמים... זאת לא המטרה
Niv Malin פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 זה מה שיעשה פקח עייף:הופכים את המסכים והכל לצד שני, ונשכבים על המיטה לפקח: quote] הופה איזו תמונה במסך השמאלי לא שוב, כבר חרשנו על נושא התמונה הזאת כמה פעמים... זאת לא המטרה לפחות תחליף אותה כבר, יש 10000000000000 כמוהה מסתובבות בעולם, בווטסים ובוטיל...
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 הופה איזו תמונה במסך השמאלי לא שוב, כבר חרשנו על נושא התמונה הזאת כמה פעמים... זאת לא המטרה אני לא יודע מה זה ומי זה חרשנו, אבל מי שחורש על נושא התמונה כמה פעמים שלא יתפלא שהוא עייף וצריך לסובב את המסכים... ואחורי זה מתפלאים איך בריטיש נכנס באדמה
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 הופה איזו תמונה במסך השמאלי לא שוב, כבר חרשנו על נושא התמונה הזאת כמה פעמים... זאת לא המטרה אני לא יודע מה זה ומי זה חרשנו, אבל מי שחורש על נושא התמונה כמה פעמים שלא יתפלא שהוא עייף וצריך לסובב את המסכים... ואחורי זה מתפלאים איך בריטיש נכנס באדמה התחקיר הבא של בולדוזר... :mrgreen:
Almog Atar פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 הרגע סיימתי את הדיספצ' האחרון לאירוע והוא 103. (את 327 ו027 הכנתי לפניו). סיכום שלי : :drinking: :sleeping: