Barak פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 ערב טוב לכולם, אז מצד אחד אני מודה שמירב המאמצים של צוות החטיבה ואירועים בפרט כרגע מתרכז אך ורק ב-REAL OPS (אבל שתודו שבינתיים זה שווה את זה) ומצד שני ראיתי הערות על כך שקצת חסרים אירועים בזמן האחרון, לכן חשבנו וחשבנו והנה הפתעה נעימה. יום שבת הזה בין השעות 1600-1800 UTC שזה בעצם 1900-2100 מקומי שלנו, אנחנו מנסים אירוע עם החטיבה הירדנית כמשהו שאני מקווה יהיה מעוגן בלו"ז האירועים על בסיס חודשי בעתיד. באירוע, ב"ג יהיה עם פיקוח מלא בחיזוק עמדת ת"א, הירדנים יתנו גם את הבקרה שלהם, עוד 2/3 פקחים על עמאן וכמובן גם תנועה. אני מבקש מכולכם להגיע ולתת כמה שיותר תנועה כדי להתחיל כאן מסורת ! אין תירוצים, טיסה מב"ג לעמאן או הפוך לוקחת לדעתי פחות מאילת, תראו לי עוד טיסה שנקודת היציאה מה-SID היא נקודת הכניסה ל-STAR בקיצור להגיע בהמוניכם, קחו את זה כאירוע חימום לדבר האמיתי. כמה דגשים לפני: * מומלץ להתעדכן בנוטאמים האחרונים בדף אירוע ה-REAL OPS (אגב, הוספנו שם קישור להורדה של דפית RNAV 26 כפי שביקשתם) : http://www.vatil.org/vatil/RealOps/notams.php * עמוד האירוע של הירדנים + דפיות, נהלים ועוד : http://www.vatjo.net/mambo/index.php?op ... 5&Itemid=1 * לא לעשות פאדיחות, לקחת מפות וכל מה שצריך ולהיות הכי מקצועיים שיש. כרגע אני לא חופר על זה יותר מדי אבל לפני ה-OPS חכו חכו מה אני מכין לכם. דבר אחרון (אני חייב), היום בערב אנחנו מעדכנים משהו מאוד משמעותי באתר אירוע ה-REAL OPS אם חשבתם שסיימנו אתם טועים. הסלוטים חוץ מכמה טיסות ישראייר (באדיבות האחד והיחיד אהרון) שנשארו לנו - מוכנים ומזומנים. פקחים ובקרים המעוניינים להשתתף , נא לפנות אלי או למתן מיכאלי ב-MSN או ב-PM בהקדם האפשרי.. אירוע מוצלח לכולנו, בואו נעשה אותו כזה !!!
Izik Bakshi פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 יפה מאוד, זו תרומה אדירה לשכנים היקרים שלנו מירדן .
תומר עינבר פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 נשמע נפלא! עכשיו, לאחר שחיברו אותי לאינטרנט 3 מ"ב, אוכל לטוס ללא בעיה גם עם הפרעות של מחשבים אחרים על הרשת הביתית. בשבילך בן!
Barak פורסם יולי 19, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 19, 2007 יש סינרי ? חיפשתי קצת ב-AVSIM ולא מצאתי, אבל אם מישהו מוצא לינק הוא יותר ממוזמן לפרסם כאן... באתר של הירדנים יש קישור ל-MESH, אולי זה כולל גם את השדות תעופה בצורה עקיפה..
Moshe Mizrahi פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 יש סינרי ? חיפשתי קצת ב-AVSIM ולא מצאתי, אבל אם מישהו מוצא לינק הוא יותר ממוזמן לפרסם כאן... באתר של הירדנים יש קישור ל-MESH, אולי זה כולל גם את השדות תעופה בצורה עקיפה.. יש AF מעודכנים באתר, יש הנחיות ומפה ל- CVFR/VFR וזה נראה בסדר. רץ כרגע פרויקט ליצור סינרים לעמאן ולבירות שעדיין לא הסתיים.
ראם אדם פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 ני ממש מקווה להגיע! יש לי שאלה היציאה מבן גוריון הי סולין ומשם מזרחה לירדן או שתלמי ומשם לירדן איך זה הולך?
Chen Cohen פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 ני ממש מקווה להגיע!יש לי שאלה היציאה מבן גוריון הי סולין ומשם מזרחה לירדן או שתלמי ומשם לירדן איך זה הולך? היציאה היא לSALAM ומשם לירדן(דומה להליך יציאה של תלמי) אם אתה כבד תוכל לבקש הליךEASTBOUND זה ממש נחמד, יצא לי לראות אתמול אירבס של royal jordanian מבצע הליך זה.
Barak פורסם יולי 20, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2007 ני ממש מקווה להגיע!יש לי שאלה היציאה מבן גוריון הי סולין ומשם מזרחה לירדן או שתלמי ומשם לירדן איך זה הולך? היציאה היא לSALAM ומשם לירדן(דומה להליך יציאה של תלמי) אם אתה כבד תוכל לבקש הליךEASTBOUND זה ממש נחמד, יצא לי לראות אתמול אירבס של royal jordanian מבצע הליך זה. לי יצא לראות ולשמוע ב-LIVE ירדני שיוצא דינה וחוזר בוקטורים מקו חוף לכיוון SALAM.
Almog Atar פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 ני ממש מקווה להגיע!יש לי שאלה היציאה מבן גוריון הי סולין ומשם מזרחה לירדן או שתלמי ומשם לירדן איך זה הולך? היציאה היא לSALAM ומשם לירדן(דומה להליך יציאה של תלמי) אם אתה כבד תוכל לבקש הליךEASTBOUND זה ממש נחמד, יצא לי לראות אתמול אירבס של royal jordanian מבצע הליך זה. לי יצא לראות ולשמוע ב-LIVE ירדני שיוצא דינה וחוזר בוקטורים מקו חוף לכיוון SALAM. על זה הוא מדבר .. EASTBOUND 2 DEPARTURE.
ראם אדם פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 ני ממש מקווה להגיע!יש לי שאלה היציאה מבן גוריון הי סולין ומשם מזרחה לירדן או שתלמי ומשם לירדן איך זה הולך? היציאה היא לSALAM ומשם לירדן(דומה להליך יציאה של תלמי) אם אתה כבד תוכל לבקש הליךEASTBOUND זה ממש נחמד, יצא לי לראות אתמול אירבס של royal jordanian מבצע הליך זה. לי יצא לראות ולשמוע ב-LIVE ירדני שיוצא דינה וחוזר בוקטורים מקו חוף לכיוון SALAM. על זה הוא מדבר .. EASTBOUND 2 DEPARTURE. סבבה אז לצורך הבנה: בבקשת הקלירנס אני מבקש EASTBOUND 2 DEP : זאת אומרת שביקשתי המראה על דינה ובסיום הSID הפקח יעביר אותי בוקטורים לנקודה SALAM משם אני בעצם אמשיך לירדן עם הפיקוח שלהם הבנתי נכון?
Yarden Antebi פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 ני ממש מקווה להגיע!יש לי שאלה היציאה מבן גוריון הי סולין ומשם מזרחה לירדן או שתלמי ומשם לירדן איך זה הולך? היציאה היא לSALAM ומשם לירדן(דומה להליך יציאה של תלמי) אם אתה כבד תוכל לבקש הליךEASTBOUND זה ממש נחמד, יצא לי לראות אתמול אירבס של royal jordanian מבצע הליך זה. לי יצא לראות ולשמוע ב-LIVE ירדני שיוצא דינה וחוזר בוקטורים מקו חוף לכיוון SALAM. על זה הוא מדבר .. EASTBOUND 2 DEPARTURE. לא תמיד זה EASTBOUND הם לפעמים גם מקבלים דינה ואז וקטורים לסאלם...
Moshe Mizrahi פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 מציע את תוכנית הטיסה שלי לאירוע מחר, אשמח אם תצטרפו אלי ונטוס מספר קלים ביחד. המרשה הוא לטיסת ראיה, המטוס שלי הוא C182 והנתיב: LLBG.AYALON.SIRA.HORON.LLJR.SHAHAR.SALEM.visual circle over AMMAN.OJAM t&g.SAHAB.VFR Corridor.QUARRY.visual to dead sea coastline.LLMZ יש מפה של ה- vfr corridor באתר החטיבה הירדנית, נפגשים ב-19:00 מקומי ב-WP
Zeev Bucki פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 אני אבוא עם ה"מלכה" מבן גוריון על סיד SALAM2 בגובה11000 בSALAM משם אם זה לנחיתה ב26 L אוR אז ירידה ל6000 ל AMN ומשם ל QAA ולמסלולים. אם הנחיתה תהיה ב08 L או R אז ירידה מ11000 ב SALAM ל6000 MDB ומשם למסלולים. בתקווה שעוד "כבדים" יצטרפו אלי. בוקי זאב:4X-MJB
Ben Bezalel פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 אני אבוא עם ה"מלכה" מבן גוריון על סיד SALAM2 בגובה11000 בSALAM משם אם זה לנחיתה ב26 L אוR אז ירידה ל6000 ל AMN ומשם ל QAA ולמסלולים. אם הנחיתה תהיה ב08 L או R אז ירידה מ11000 ב SALAM ל6000 MDB ומשם למסלולים.בתקווה שעוד "כבדים" יצטרפו אלי. בוקי זאב:4X-MJB עם כל הכבוד ל''מלכה'' נלך על הססנה עם משה יותר מעניין
Zeev Bucki פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 עם כל הכבוד לידידי משה אז אתה בן עושה טעות חמורה שלא מצטרף אלי ב"כבדים" כי משה בססנות לא יכול לספק לך דיילות ואילו אצלי ב"כבדים" כן ואני לצורך האירוע מביא דיילות ירדניות שבמהלך הטיסה ירקדו בקוקפיט ריקודי בטן אז בן לך תבקש סליחה ממשה ותבוא לטוס איתי עם 747-400... בוקי זאב:4X-MJB
Ben Bezalel פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 עם כל הכבוד לידידי משה אז אתה בן עושה טעות חמורה שלא מצטרף אלי ב"כבדים"כי משה בססנות לא יכול לספק לך דיילות ואילו אצלי ב"כבדים" כן ואני לצורך האירוע מביא דיילות ירדניות שבמהלך הטיסה ירקדו בקוקפיט ריקודי בטן אז בן לך תבקש סליחה ממשה ותבוא לטוס איתי עם 747-400... בוקי זאב:4X-MJB בוקי ידידי.. הדיילות לא יספיקו לרקוד לך בטיסה של פחות מ- 20 דקות בססנה יש מקום לדיילת בגובה 1.50 נמצא אחת כזאת..ועם ססנה זה טיסה של שעה אז אפשר להספיק הרבה
Or Netzer פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 עם כל הכבוד לידידי משה אז אתה בן עושה טעות חמורה שלא מצטרף אלי ב"כבדים"כי משה בססנות לא יכול לספק לך דיילות ואילו אצלי ב"כבדים" כן ואני לצורך האירוע מביא דיילות ירדניות שבמהלך הטיסה ירקדו בקוקפיט ריקודי בטן אז בן לך תבקש סליחה ממשה ותבוא לטוס איתי עם 747-400... בוקי זאב:4X-MJB בוקי ידידי.. הדיילות לא יספיקו לרקוד לך בטיסה של פחות מ- 20 דקות בססנה יש מקום לדיילת בגובה 1.50 נמצא אחת כזאת..ועם ססנה זה טיסה של שעה אז אפשר להספיק הרבה יש פה ילדים תרגעו :wink:
Barak פורסם יולי 20, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2007 שבת שלום רבותיי, ראשית כל, ליינאפ הפקחים נסגר למחר : אור נצר - ת"א אוהד שלו - גישה מתן סולומון - מגדל ליאב נפש - קרקע כמו שאתם רואים לא התקמצנו בכלל עם איכות הפקחים ואנחנו מצפים לכמות ואיכות הטייסים בהתאם.. אגב, בקשר לויכוח "המרתק" שצמח כאן, מצדי תטוסו עם צפלין העיקר שתבואו לטוס ! על תוכניות טיסה IFR אין באמת מה לחפור יותר מדי מכיוון שהנק' יציאה מה-SID היא בעצם נק' הכניסה ל-STAR ובאופן כללי אני חושב שעדיף משהו טיפה יותר קטן כדי גם להנות ולהפיק מהטיסה. (בוקי אתה חריג ) משה - יוזמה מבורכת, אני חושב שרכבת של קלים עם תוכנית טיסה כזו תהיה משהו מאוד מרענן במרחב שלנו ועל אחד כמה וכמה במרחב הירדני. תעשו חיים ותהיו מקצועיים, בהצלחה לכולנו !
Eyal Seminar פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 עם כל הכבוד לידידי משה אז אתה בן עושה טעות חמורה שלא מצטרף אלי ב"כבדים"כי משה בססנות לא יכול לספק לך דיילות ואילו אצלי ב"כבדים" כן ואני לצורך האירוע מביא דיילות ירדניות שבמהלך הטיסה ירקדו בקוקפיט ריקודי בטן אז בן לך תבקש סליחה ממשה ותבוא לטוס איתי עם 747-400... בוקי זאב:4X-MJB בוקי ידידי.. הדיילות לא יספיקו לרקוד לך בטיסה של פחות מ- 20 דקות בססנה יש מקום לדיילת בגובה 1.50 נמצא אחת כזאת..ועם ססנה זה טיסה של שעה אז אפשר להספיק הרבה לא יודע מה לקחת ססנה או את המלכה..?
Matan Solomon פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 עם כל הכבוד לידידי משה אז אתה בן עושה טעות חמורה שלא מצטרף אלי ב"כבדים"כי משה בססנות לא יכול לספק לך דיילות ואילו אצלי ב"כבדים" כן ואני לצורך האירוע מביא דיילות ירדניות שבמהלך הטיסה ירקדו בקוקפיט ריקודי בטן אז בן לך תבקש סליחה ממשה ותבוא לטוס איתי עם 747-400... בוקי זאב:4X-MJB בוקי ידידי.. הדיילות לא יספיקו לרקוד לך בטיסה של פחות מ- 20 דקות בססנה יש מקום לדיילת בגובה 1.50 נמצא אחת כזאת..ועם ססנה זה טיסה של שעה אז אפשר להספיק הרבה לא יודע מה לקחת ססנה או את המלכה..? לך על משהו באמצע איזה ATR, או בארון 58, או משהו בסגנון לגסי