Matan Solomon פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אני צריך דפית ל-SALAM מישהו יכול להעלות בבקשה? ועוד אחת שחשובה להיום, היא כבר מופיעה במפ"ת...
zmatan פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 ***פקחים נא להיות זמינים כ-15 דק' לפני תחילת האירוע במסנג'ר!***
Niv Malin פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אז ככה, אומנם לא טסתי לירדן, אבל האירוע הורגש טוב מאוד גם בגבולות ארצינו, נחתתי מטיסה שקטה ורגועה מפמפלונה אחרי הליכת סביב אלגנטית ביותר... הייתה תנועה מכובדת ביותר וכבר מתחילים להרגיש את הטעם של ה-REAL-OPS.... תודה לאור, אוהד, מתן וליאב ולכל הטייסים שהנעימו את הקשר וגרמו להתחיל את השבוע עם חיוך.
אורח פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 ליפי ואני עשינו שתי טיסות, ב"ג עמן ומעמן לעובדה. לחברה שם יש עוד הרבה עבודה, אבל הכיוון נכון. תודה לפקחים בארץ ובמיוחד לאור שהמתין בסבלנות ש 056 ו 232 יפנו בעובדה. שבוע טוב.
Yarden Antebi פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 היה מצוין לקחתי B200 של האו"מ לעמאן והיה ענק....צילמתי תמונה בפיינל אבל ברוב חוכמתי שכחתי לשמור אותה ואחרי הטיסה ישר עשיתי ריסטרט.
mickey lip פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 היה כיף, 2 גיחות. פקחים נחמדים בירדן, שכמובן יש להם עוד הרבה עבודה אבל בהחלט היה נחמד. תודה לכל הפקחים שנטלו חלק , וכמובן לאור שסבל אותי ואת רן על הקשר עד לאחר פינוי מסלול. כל הכבוד למארגנים, המשיכו כך. כל עוד אין כדורגל בשבת זה ממש כיף לטוס.
Izik Bakshi פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 עשיתי ב"ג עמן הלוך חזור, רואים שזה אירוע ראשון של החברים מירדן, ובכל זאת הם היו צריכים את זה כמו אוויר לנשימה לדעתי. כל הכבוד למארגנים, אני ממליץ להבא לנסות לפרסם קצת יותר מוקדם, כמובן בהתאם למגבלות (OPS ועוד אירועים), תודה לכל הפקחים היקרים שעשו עבודה מעולה, יישר כוח!
Shlomlux2 פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 היה כיף סוף סוף טיסה עם דפיות ופיקוח מלא... התגעגתי מקווה להמשך פעילות נחמדה משכזו :!: ברק, קבל ח"ח :wink:
Matan Solomon פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 היה גדול, בהחלט נחמד העומס של 12/30 סגור ביחד עם מסה של מטוסים... תודה לכל הפקחים ולכל הטייסים שטסו !!!
Moshe Mizrahi פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 תודה רבה לכולם, היה ממש כיף לטוס מעל הואדיות ראיה עד לעמאן היה עוד מישהו שטס VFR חוץ ממני? :?
4X-STI פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 היה מאוד כיף לפקח על הדליברי!! אירוע ראשון שלי והיה מצויין וכיף!! מצדי כול שני וחמישי אירוע
Matan Solomon פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 תודה רבה לכולם, היה ממש כיף לטוס מעל הואדיות ראיה עד לעמאן היה עוד מישהו שטס VFR חוץ ממני? :? לא לעמאן גם הססנות טסו IFR...
Zeev Bucki פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 היה אירוע נהדר עם תנועה בפעם הראשונה ה"מלכה" שלי נחתה בעמאן ותודה רבה לכל הפקחים בארץ ובירדן ונקווה שנמשיך לטוס לשם. בוקי זאב:4X-MJB
Ilan Jonas פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 כל הכבוד חברים, אני אישית כמובן מאושר יותר מכולם על שיתוף הפעולה האזורי, שנקווה שיניב עוד הרבה פירות בעתיד. כשפרוייקט הסנרי הירדני יסתיים, יהיה תענוג לחרוש את האזור! תודה לברק ולמחמוד על הארוע המשותף, ונקווה להמשך!
Amir O פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 תודה לכל הפקחים מירדן ומישראל . היה כיף. אצלי זה קצת התחרבש , לקחתי את הססנה היתה טעות . לא הצלחתי לדבר , רק כתיבה כי לא שמעתי אף אחד טוב (בעיות באינטרנט הוט) שנראה לי שאני אצא אתם לבית משפט :x
ראם אדם פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 לא הצלחתי כל כך להמריא מבן גוריון (הגעתי עד לנקודת המתנה 26 ואז כבה לי הג'וייסטיק-הלכו הבטריות שלו וגרמתי לפקח אחד להיות מאוד עצבני...מצטער....סולי) למרות שהגשתי מרשה מנתב"ג לעקבה דרך הפיקוח הירדני-חבל היה נראה שהיה אירוע מעולה עקבתי אחריי תנועה ב-SI כל הכבוד למארגנים לפיקוח הירדני(שכבר יצרתי איתו קשר מבן גוריון והיה מאוד נחמד....) ולפיקוח שלנו שתמיד עושה עבודה מעולה!
Moshe Bensal פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 לא הצלחתי כל כך להמריא מבן גוריון (הגעתי עד לנקודת המתנה 26 ואז כבה לי הג'וייסטיק-הלכוהבטריות שלו וגרמתי לפקח אחד להיות מאוד עצבני...מצטער....סולי) למרות שהגשתי מרשה מנתב"ג לעקבה דרך הפיקוח הירדני-חבל היה נראה שהיה אירוע מעולה עקבתי אחריי תנועה ב-SI כל הכבוד למארגנים לפיקוח הירדני(שכבר יצרתי איתו קשר מבן גוריון והיה מאוד נחמד....) ולפיקוח שלנו שתמיד עושה עבודה מעולה! צריך להוסיף לבד"ח, בדיקת סוללות ג'ויסטיק לפני הגשת מירשה.
Barak פורסם יולי 22, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 22, 2007 טוב רבותיי סיכומון קצר, פקחים: אור, אוהד, מתן, ליאב וברק - מקצועיים כמו תמיד - תודה רבה. יצא לי להרגיש את האירוע גם כטייס וגם כפקח לצורך העניין, האירוע מבחינתי סוכם כהצלחה. העליתם כאן דברים נכונים מאוד, הירדנים בתחילת דרכם ואנחנו כאן בשבילהם הרבה יותר מאשר הם בשבילנו בלי לפגוע באף אחד. יותר מזה, אנחנו נעזור להם וניתן 110% בשבילהם כי יום יבוא , האיזור פה יתפוס תאוצה ומכאן שהתנועה תגדל גם אצלנו. מעבר לכך, כנראה שאנחנו נעגן את האירוע הזה על בסיס חודשי ונשדרג אותו עם הזמן. בזמן האירוע בחלקו היותר מאוחר יצא לי לדבר עם מחמוד מנהל החטיבה הירדנית והוא היה ממש כמו שאומרים "באקסטזה" מכמות המטוסים, הוא אפילו שלח לי הודעה ורשם בה "a LOT of traffic", ואז עניתי לו שיש תנועה אבל לא "A LOT". רק שתבינו מה התנועה אתמול עשתה לו ולפקחים האחרים. הם יהיו איתנו אגב גם ב-REAL OPS למי שמתכנן לטוס לעמאן... שבוע טוב לכולם, להמשיך ולהזמין סלוטים!! הקצב התחיל טוב וקצת ירד..
Matan Solomon פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 לא הצלחתי כל כך להמריא מבן גוריון (הגעתי עד לנקודת המתנה 26 ואז כבה לי הג'וייסטיק-הלכוהבטריות שלו וגרמתי לפקח אחד להיות מאוד עצבני...מצטער....סולי) למרות שהגשתי מרשה מנתב"ג לעקבה דרך הפיקוח הירדני-חבל היה נראה שהיה אירוע מעולה עקבתי אחריי תנועה ב-SI כל הכבוד למארגנים לפיקוח הירדני(שכבר יצרתי איתו קשר מבן גוריון והיה מאוד נחמד....) ולפיקוח שלנו שתמיד עושה עבודה מעולה! חחח לא התעצבנתי, אפילו הטייסים הירדנים שאלו מה קורה איתך... התחלת לזוז כאליו לחצת על Y ואין לך שליטה על כלום, ולא אמרתי לך כלום עד הרגע שעלית על המסלול והיה לי מטוס בפיינל... אבל לא נורא, להבא גם לבדוק אוזניות ומיקרופון פעילים :wink: