avigilad99 פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 לפקחים למניהם.... שמתי לב בימים האחרונים שאתם עולים לפקח בשעות הלילה...בין 2200 ל-0000 השעות האלו הן השעות עם הכי פחות תנועה. אני יודע שיש תנועה אבל מעטה מאוד. אלא אם כן אתם רוצים לשרוף שעות על ATC בוואטסים אך לא נראה לי. זמן אני בטוח שיש לכם מכיוון ש % +- מהפקחים אצלנו הם בני נוער כמוני. בין 13-19. לימודים-אין בגרויות-נגמר\אין עד לשנה הבאה עבודה-מובטלים זמן-חופשי ולהלן המשוואה הבאה: T+C+M=ATC T=זמן C=computer M=microphon אנא עלו לפקח בשעות יותר נוחות לטיסנה כגון 1200-1600 1600-2000.
Eyal Seminar פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 פקחים יעלו מתי שבא להם... :roll: לפעמים אנשים רוצים לצאת לטיסות ארוכות נגיד בשתיים בלילה למה שלא יהיה להם פיקוח? :? וחוץ מזה ראיתי לא פעם ולא פעמיים שיש מלא תנועה בשעות המאוחרות של הלילה.... פקחים לא יעלו מתי שנוח לך....
Erez Savir פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 כשתשלם לי משכורת אני אעלה לך פיקוח בשעות הנ"ל....
avigilad99 פורסם יולי 24, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 24, 2007 וואו וואו וואו.....אנשים...לא באתי לתקוף או לחייב אף אחד! לא אמרתי תעלו בשעות האלה נקודה! רק המלצתי. אתם לא חייבים להיות רוטווילרים! ואף אחד לא יעלה מתי שאני אגיד לו. המלצה תישאר בגדר המצלה ולא בגדר חיוב!
Ido Rosenthal פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם אתה בחופש ומובטל למה שלא תטוס בשעות שהם מפקחים ?
Izik Bakshi פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אבי, ההמלצה שלך נרשמה, ואני בכלל מקווה שיהיה פיקוח 24 שעות ביממה... :mrgreen: בכל מקרה, צפוי פיקוח בשעות שבהם ביקשת, מידע נוסף בלינקים הבאים: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=18142 http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=18062
avigilad99 פורסם יולי 24, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם אתה בחופש ומובטל למה שלא תטוס בשעות שהם מפקחים ? כי שאני אגיע ליעד באירופה בעיקר לא יהיה לי שם פיקוח :cry: ....כשאני עושה לJFK או לארה"ב אין לי בעיה להמריא בלי פיקוח ברור שהייתי מעדיף עם. אבל בגלל הנסיבות אני בכיף יכול להבין
guy13 פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם אתה בחופש ומובטל למה שלא תטוס בשעות שהם מפקחים ? כי שאני אגיע ליעד באירופה בעיקר לא יהיה לי שם פיקוח :cry: ....כשאני עושה לJFK או לארה"ב אין לי בעיה להמריא בלי פיקוח ברור שהייתי מעדיף עם. אבל בגלל הנסיבות אני בכיף יכול להבין אז אם אתה אומר שהפקחים מתחברים מאוחר תמריא מאיזה יעד באירופה בערך ב21:30 שיש המון תנועה והרבה מעמדות הפיקוח מאויישות ואז תגיע לארץ בשעה שאתה אומר שהפקחים עולים כאן. חוץ מזה למה אם אתה טס לארה"ב לא אכפת לך שלא יהיה פיקוח ואם אתה טס לאירופה אכפת לך?
Or Netzer פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם אתה בחופש ומובטל למה שלא תטוס בשעות שהם מפקחים ? כי שאני אגיע ליעד באירופה בעיקר לא יהיה לי שם פיקוח :cry: ....כשאני עושה לJFK או לארה"ב אין לי בעיה להמריא בלי פיקוח ברור שהייתי מעדיף עם. אבל בגלל הנסיבות אני בכיף יכול להבין אתה לא יכול לרקוד על 2 חתונות בבת אחת ולקוות שבשני המקומות יהיה פיקוח ושדווקא אנחנו שיותר חשובים מהתנועה באירופה נסתגל לשעות של אירופה כדי שלך יהיו פיקוח גם ביעד וגם במוצא.
Matan Solomon פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 מאוד מצטער, ב1200-1600 לרוב אני עדיין ישן השעות האחרות, אפשר עוד לחשוב על זה... לקחתי את הבקשה לתשומת ליבי, אבל אני אישית עולה לפקח מתי שאני יכול, שזה לרוב אחרי 12 בלילה... אבל תתפלא, דווקא בשעות האלו לפעמים מפוצץ בטייסים... ולאלו שלא ישנים, צפו לאיזה מגדל ב4 בבוקר היום כנראה הכנה לReal OPS
Eyal Seminar פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 לקחתי את הבקשה לתשומת ליבי, אבל אני אישית עולה לפקח מתי שאני יכול, שזה לרוב אחרי 12 בלילה... עכשיו יהיה מצוין :mrgreen:
Matan Solomon פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 לקחתי את הבקשה לתשומת ליבי, אבל אני אישית עולה לפקח מתי שאני יכול, שזה לרוב אחרי 12 בלילה... עכשיו יהיה מצוין :mrgreen: קיבלת.. (האמת שעליתי עוד לפני שראיתי את ההודעה חחח)
Ben Cohen פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 לפקחים למניהם....שמתי לב בימים האחרונים שאתם עולים לפקח בשעות הלילה...בין 2200 ל-0000 השעות האלו הן השעות עם הכי פחות תנועה. אני יודע שיש תנועה אבל מעטה מאוד. אלא אם כן אתם רוצים לשרוף שעות על ATC בוואטסים אך לא נראה לי. זמן אני בטוח שיש לכם מכיוון ש % +- מהפקחים אצלנו הם בני נוער כמוני. בין 13-19. לימודים-אין בגרויות-נגמר\אין עד לשנה הבאה עבודה-מובטלים זמן-חופשי ולהלן המשוואה הבאה: T+C+M=ATC T=זמן C=computer M=microphon אנא עלו לפקח בשעות יותר נוחות לטיסנה כגון 1200-1600 1600-2000. אני מסכים שיש שעות יותר נוחות אבל אתה צריך באמת לחשוב, אולי אלו השעות היחידות שהם יכולים? אולי גם להם השעות לא כ"כ נוחות אבל הם עושים מאמץ כי עדיף משהו על כלום? אתה צודק בעניין הזה שלחלק מהטייסים לא נוחות שעות הפיקוח, אבל צריך לקבל הכל בהבנה ולא לשכוח שהפקחים בסך הכל אנשים עם חיים, כמוך וכמוני.
Yarden Antebi פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 מובטלים? איך הגעת לזה? כי אתה מובטל? אני עובד 4 ימים בשבוע וכשאני חוזר הביתה אני לא חושב על טיסה\פיקוח כי למי יש כוח בכלל... אל תדבר בשם כולם תדבר בשם עצמך...
Eldar Sella פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 ממש מסכן ירדן משלמים לך כסף על זה שאתה רואה מטוסים מהסופרלנד תתחלף איתי נמאס לי לעשות סקרים ללקוחות סופר פארם :x :x :x
Yarden Antebi פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 משלמים לי כדי להכניס ילדים קטנים וזבי חוטם למתקנים... ואמרתי לך מההתחלה שהטלמרקטינג זה חרא...לפחות אני רואה מלא צופיות\ססנות\הרקולסים\דאש 7ים בזמן הסבל
Eldar Sella פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 זה אחלה כסף אבל בשלב מסוים זה משעמם כשאף אחד לא עונה לך
ראם אדם פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 דווקא בזמן האחרון בין 9-10-11 פקחים מחוברים כמעט כל יום בשלושה ימים האחרונים אתמול היה LLLL_CTR שלשום LLBG_APP גם שעות כפי שצויינו לעיל יום ראשון אני לא זוכר אבל אם תשים לב בדף הפורום בלמעלה מופיעה הודעה איזה פקח מחובר אונליין אם יש .......