Amir Paz פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 אהלן! טוב האמת שתכננתי לשבת ולכתוב משהו לפני הטיסה, אבל לא הספקתי. אז למי שלא יודע, לפני חצי שנה קפץ לי C.B בראש והחלטתי שאני הולך ללמוד לטוס. בגלל שזה כל כך זול בישראל, החלטתי לברוח לקנדה וללמוד כאן ראשית, אני רוצה למסור בהזדמנות זו תודה ענקית לתומר חיים&אלון פרג על התאום המעולה והמוצלח, זכיתי לראות גישת ILS ל 05 עם 4X-EAR ב CYYZ - היה פשוט אדיר, ובכלל - אירוח "כפרי" בקוקפיט. (תודה לקב' דדי רוזנטל ושאר השותפים...). מצטער על הפשלה - אבל אין תמונות :oops: הגעתי לכאן ביום ראשון, כמעט שבוע וכבר הספקתי לטוס פה ושם. אני מתכנן לסיים את ה PPL עד סוף ספטמבר ומשם להמשיך להגדר מכשירים ומסחרי בהמשך. האמת שלא "נפרדתי" מהרשת מאז שהתחלתי להיות שותף לחטיבה הזו, מה שאומר שלאחר 6-7 שנים בתחביב אני סוף סוף מקבל מולי את הדבר האמיתי, ואני אומר לכם - זה שווה את ההמתנה VATIL תמיד תהיה הבית השני שלי לא יעזור כלום, הכל התחיל ב VATIL, ובסוף - הכל יסתיים ב VATIL (אני מדבר על הפנסיונרים שמבלים שעות בהטסה :wink: ). למדתי המון מהרשת, ואני יכול להגיד שברשת אתה מקבל המון "נסיון" חוץ מהידע שכמובן נרכש. אז למי שחושב שלהטיס ססנה מהרצליה לחיפה תחת פיקוח פלוטו מדומה זה בגדר ה "כמו אמיתי" ממליץ לשנות את התפיסה ל "נסיון מעשי", למרות שמדובר בעולם הוירטואלי - זה עדיין נסיון. ואני מרגיש את זה טוב מאוד בהטסה שלי כאן, בדיבור בקשר, בהתמצאות, ובכלל - בתפיסה. אני אומנם רחוק, אבל כמו שאומרים בחיל האוויר - "אין מקום שהוא רחוק מידי" כך שאמשיך לתרום עד כמה שניתן גם מכאן, נתחיל בזה שאני עולה גישה ב"ג באירוע שבוע הבא... כשהתחלתי להכניס לרשת את נהלי ה CVFR בשנת 2002 צחקו עלי ואמרו לי שאין סיכוי לטוס CVFR בסימולטור - זה בלתי אפשרי... היום ב 2007 לא רק שיש CVFR, יש לך אפילו מגדל תל-נוף שמדבר עם ב"ג על עזיבות לים של מטוסי קרב - מי היה מאמין! וזה רק הולך ומתפתח... תודה לכל אלו שעזרו ותמכו לאורך השנים, לחשוב שהצערים שבנו היו בני 7. כשהתחביב התחיל... (אלמוג לא דיברתי עליך :mrgreen: :wink: ). אז כמו שאומרים - תשמרו על קשר וכל אלו שתמיד חלמו, ממליץ להם לאמץ את השיטה: "על מנת לגלות אוקיינוסים חדשים, צריך לאזור אומץ ולאבד את מראה החוף" ותאמינו לי - שזה לא קל להיות רחוק מהבית. אבל זה שווה כל רגע מהשניה שהגלגלים עוזבים את המסלול בזמן שאתה מטיס. נשתמע על 120.5 !
Matan Solomon פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 וואלק אתה !! טוב לשמוע ממך מלך! תמשיך להיות שיהיה הרבה הרבה בהצלחה! והכי חשוב לשמור על קשר
Liav Nefesh פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 אמיר בהצלחה אחי! אני חייב לך הרבה שיהיה לך המון בהצלחה ותיהיה בקשר!! תהנה!
Izik Bakshi פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 אמיר אחי, המשפט הוא "לא ניתן לגלות אוקינוסים חדשים, לפני שאוזרים אומץ לאבד את מראה החוף" עבור רובנו המשפט הזה הוא מטאפורה יפה לצעדים חשובים שאנחנו עושים בחיים שלנו אתה לקחת את זה כמה צעדים קדימה והפכת את זה למציאות עבורך. הכי חשוב שמור על עצמך, ומעל הכל שיהיה בהצלחה, אף אחד לא נפרד כי אין מה להיפרד, אינטרנט יש גם מקנדה, ואתה סך הכל בתנאי פריסה... וכמו שאמרת אצלנו אין מקום שהוא רחוק מדי.. בנוסף לתודות שכבר רשמת אני רוצה להוסיף תודה אחת, לאיש יקר בשם רום, בעל לב זהב, תודה רבה רום :wink: . בהצלחה אמיר אחי, שמור על עצמך, ונחיתות בטוחות .
Almog Atar פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 WELCOME TO THE CLUB אני בטוח ב10000 אחוז שאתה בחיים לא תעזוב את VATIL, דם ואטיליניקי זורם בך, לא משנה כמה תטוס באמיתי אתה תמיד תרגיש שVATIL זה הבית שלך (אני אומר לך את זה מניסיון , קטן אבל עדיין) תהנה לך שם בטורונטו ותביא תמונות !!
Or Netzer פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 בהצלחה דני! רק אל תעלם להם על הקשר. תחזור לפה קברניט בהצלחה!
ha5mvo פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 welcome to Canada! Hope you will enjoy the place, its not as dull as some make of it Drop a line if/when you're in the downtown area.
Niv Malin פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 זה הזמן גם להגיד תודה רבה על כל החומר העצום שהזרמת לחטיבה, על השעות הרבות בכתיבת המדריכים, והדרכת פקחים חדשים וכן, גם וותיקים... שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה, תמשיך לשמור על קשר, וכמו שאור אמר תחזור אלינו קברניט!
Yahav Barzilay פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 אהלןןןןןן אמיר! טוב לראות אותך כותב משם. ידוע כמה ואטיל חשובה לך ושאתה מתייחס אליה כמו בית שני בשבילך, תמיד נשאר לך מקום כאן אחי :wink: וואלה מה שאתה עושה עכשיו זה הגשמת חלום, תהנה מכל רגע.. מצפה לשמוע ממך לעיתים קרובות בהצלחה בנאדם.
Ilan Nemirovski פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 בהצלחה בהמשך החיים ידידי! מקווה לשמוע מך רבות!
mickey lip פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 נחתת סוף סוף. וואלק אם אתה לא מתחיל להזרים לפה תמונות אני דואג לסגור לך תיוזר ! תהנה , תלמד, תעוף, ותחזור אלינו בריא ושלם עם רישון בכיס וחיוך של טמבל על הפרצוף. בהצלחה
Boeing744 פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 אהלן! טוב האמת שתכננתי לשבת ולכתוב משהו לפני הטיסה, אבל לא הספקתי. אז למי שלא יודע, לפני חצי שנה קפץ לי C.B בראש והחלטתי שאני הולך ללמוד לטוס. בגלל שזה כל כך זול בישראל, החלטתי לברוח לקנדה וללמוד כאן ראשית, אני רוצה למסור בהזדמנות זו תודה ענקית לתומר חיים&אלון פרג על התאום המעולה והמוצלח, זכיתי לראות גישת ILS ל 05 עם 4X-EAR ב CYYZ - היה פשוט אדיר, ובכלל - אירוח "כפרי" בקוקפיט. (תודה לקב' דדי רוזנטל ושאר השותפים...). מצטער על הפשלה - אבל אין תמונות :oops: הגעתי לכאן ביום ראשון, כמעט שבוע וכבר הספקתי לטוס פה ושם. אני מתכנן לסיים את ה PPL עד סוף ספטמבר ומשם להמשיך להגדר מכשירים ומסחרי בהמשך. האמת שלא "נפרדתי" מהרשת מאז שהתחלתי להיות שותף לחטיבה הזו, מה שאומר שלאחר 6-7 שנים בתחביב אני סוף סוף מקבל מולי את הדבר האמיתי, ואני אומר לכם - זה שווה את ההמתנה VATIL תמיד תהיה הבית השני שלי לא יעזור כלום, הכל התחיל ב VATIL, ובסוף - הכל יסתיים ב VATIL (אני מדבר על הפנסיונרים שמבלים שעות בהטסה :wink: ). למדתי המון מהרשת, ואני יכול להגיד שברשת אתה מקבל המון "נסיון" חוץ מהידע שכמובן נרכש. אז למי שחושב שלהטיס ססנה מהרצליה לחיפה תחת פיקוח פלוטו מדומה זה בגדר ה "כמו אמיתי" ממליץ לשנות את התפיסה ל "נסיון מעשי", למרות שמדובר בעולם הוירטואלי - זה עדיין נסיון. ואני מרגיש את זה טוב מאוד בהטסה שלי כאן, בדיבור בקשר, בהתמצאות, ובכלל - בתפיסה. אני אומנם רחוק, אבל כמו שאומרים בחיל האוויר - "אין מקום שהוא רחוק מידי" כך שאמשיך לתרום עד כמה שניתן גם מכאן, נתחיל בזה שאני עולה גישה ב"ג באירוע שבוע הבא... כשהתחלתי להכניס לרשת את נהלי ה CVFR בשנת 2002 צחקו עלי ואמרו לי שאין סיכוי לטוס CVFR בסימולטור - זה בלתי אפשרי... היום ב 2007 לא רק שיש CVFR, יש לך אפילו מגדל תל-נוף שמדבר עם ב"ג על עזיבות לים של מטוסי קרב - מי היה מאמין! וזה רק הולך ומתפתח... תודה לכל אלו שעזרו ותמכו לאורך השנים, לחשוב שהצערים שבנו היו בני 7. כשהתחביב התחיל... (אלמוג לא דיברתי עליך :mrgreen: :wink: ). אז כמו שאומרים - תשמרו על קשר וכל אלו שתמיד חלמו, ממליץ להם לאמץ את השיטה: "על מנת לגלות אוקיינוסים חדשים, צריך לאזור אומץ ולאבד את מראה החוף" ותאמינו לי - שזה לא קל להיות רחוק מהבית. אבל זה שווה כל רגע מהשניה שהגלגלים עוזבים את המסלול בזמן שאתה מטיס. נשתמע על 120.5 ! אמיר שתהיהי לך המון הצלחה. תמסור ד"ש לבחור שגר ברחוב נס ישראל (לא נגלה את מס' הבית) - אני מניח שאתה יודע למי אני מתכוון . תעשה הרבה כיף, ותלך עם רום לאכול הרבה אצל רביבו וביסלי, ובהזדמנות תמסור ד"ש לקניונים ממני (וון מילס, פרומנד וכו'). תעשה חיים ותצליח ובגדול.
Tomer Haim פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 אמיר אחי, הדבקות במטרה שהצבת לעצמך, יחד עם הרצון לבצע והרצון לרכישת כל פיסת ידע, מלמדים על כך שאתה תהיה טייס מצויין. תהנה בקנדה ושמור על קשר פילוס
Ilan Jonas פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 וואי וואי החטיבה בקנדה לא יודעת מה נפל עליה... אוטוטו יהיה שם חדר בקרה וטורונטו תחצה בנתיבים צבאיים פיקטיביים יאללה, תעלה עכשיו לפקח בלילה (שלנו), נראה כאן יותר טייסים מצפון אמריקה שיהיה בהצלחה ותשמור על עצמך!
Amir Paz פורסם יולי 31, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 31, 2007 תודה חברים! (לקח לי קצת זמן להגיב...קשה להשיג מקלדת עברית פה). אני כבר מנסה להציף את החבר'ה מהחטיבה הקנדית ברעיונות לחדר בקרה... אבל פה כמו בקנדה הכל זז ממש ממש לאט אבל בסוף נצליח להרים אירוע.
Baruch Spiegel פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 היי אמיר. קודם כל בהצלחה רבה!!! תהנה מהנופים, מהשקט, מהחדשות המוזרות (BREAKING NEWS : איפה כדאי לדוג בסופ"ש...) וכמובן מהטיסות. דבר שני: בעיקרון, כולנו היינו צריכים להיות אתך שם, אבל מה לעשות שמשה רבינו גמגם כשקדוש שאל אותו לאן אתה צריך? במקום ק ק ק ק קנדה יצא לו כ כ כ כנען. ברוכי.
Amir Paz פורסם אוגוסט 1, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 היי אמיר.קודם כל בהצלחה רבה!!! תהנה מהנופים, מהשקט, מהחדשות המוזרות (BREAKING NEWS : איפה כדאי לדוג בסופ"ש...) וכמובן מהטיסות. דבר שני: בעיקרון, כולנו היינו צריכים להיות אתך שם, אבל מה לעשות שמשה רבינו גמגם כשקדוש שאל אותו לאן אתה צריך? במקום ק ק ק ק קנדה יצא לו כ כ כ כנען. ברוכי. חחח הרגת אותי... לחשוב שהיינו שומעים בחדשות שרקטת קאסם נחתה סמוך למפעל באזור התעשיה של טורונטו :mrgreen:
AaronDagan פורסם אוגוסט 1, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 אמיר, שמחתי לקרוא על הצעד הנועז שעשית. כל הכבוד!!! אני בטוח שתשחק אותה בגדול ותהנה מכל נחיתה מוצלחת...... להשמע בשמחות,
Or Netzer פורסם אוגוסט 1, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 היי אמיר.קודם כל בהצלחה רבה!!! תהנה מהנופים, מהשקט, מהחדשות המוזרות (BREAKING NEWS : איפה כדאי לדוג בסופ"ש...) וכמובן מהטיסות. דבר שני: בעיקרון, כולנו היינו צריכים להיות אתך שם, אבל מה לעשות שמשה רבינו גמגם כשקדוש שאל אותו לאן אתה צריך? במקום ק ק ק ק קנדה יצא לו כ כ כ כנען. ברוכי. חח חזק :] אבא שלי טוען שהוא היה צריך להגיד עיראק בשביל כל הנפט או ארה"ב בשביל להיות אימפריה חח.
Aviran פורסם אוגוסט 1, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 היי אמיר.קודם כל בהצלחה רבה!!! תהנה מהנופים, מהשקט, מהחדשות המוזרות (BREAKING NEWS : איפה כדאי לדוג בסופ"ש...) וכמובן מהטיסות. דבר שני: בעיקרון, כולנו היינו צריכים להיות אתך שם, אבל מה לעשות שמשה רבינו גמגם כשקדוש שאל אותו לאן אתה צריך? במקום ק ק ק ק קנדה יצא לו כ כ כ כנען. ברוכי. מוכר מאוד... זה בדיחה עם זקן ארוך מאוד... אגב, כולנו מקנאים בך אמיר.... הריר כבר הרס את המקלדת... בברכה, אבירן..
ha5mvo פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 אבל פה כמו בקנדה הכל זז ממש ממש לאט All so true! eventually you'll get used to it. You might also find that nothing can beat Canadian red tape, however, if you play by the book you're almost guaranteed to get your way with it!