עבור לתוכן
Danm

הטובים לטיס - האם זה באמת כך?

Recommended Posts

פורסם

מה נשמע חברלכים

תשמעו ראיתי היום משהו מוזר

בזמן שאני לטומי (כך כותבים את זה?) אני מסתכל מהחלון ומה אני רואה? אני רואה הרקולס שתסלחו לי להבנתי מאיפה הוא הגיעה אני רק יודע שאני ראיתי אותו בעם הרוח ל 21 בשדה דב

עכשיו עד כאן הכל טוב ויפה ושאלה אחת והיא למה אתה לעזאזל על עם הרוח ל 21 אם המזג אוויר מאפשר 03 (שהוא בד"כ המסלול בשימוש וגם שנחת עליו ATR של ישראייר 5 דקות קודם)

נעזוב את זה ונמשיך פתאום הוא נכנס מין בסיס מוזרה כזאת ואני מתחיל לחשוב "מה לעזאזל אתה עושה ???" ומסתבר שיחכול להיות שצדקתי הטייס הזה לא הצליח להתייצב על 21 יותר נכון לא הצליח בכלל להכנס לבסיס נורמלית פשוט מפספס את המסלול ומטפס (זה היה מן GO AROUND כזה ולא צלע מתה) לאחר מכן הוא פשוט נכנס לעם הרוח, בסיס ונחת על 03

עכשיו לשאלה המרכזית - האם הטייס הזה טעה טעות כל כך טיפשית שהיא בעצם א ב של טייס (הקפות) בצורה כל כך משמעותית שאפילו לבסיס הוא לא הצליח להכנס או שפשוט היה איזה קטע עם הפיקוח? אגב אני יכול להעיד בברור שלא היה שום מטוס אחר על המסלול.

עכשיו להערה- שם הנושא אולי טיפה'לה מוגזם אבל רציתי משהוא שימשוך אנשים..... 8)

פורסם

נו מצויין אבל איך זה יכול להיות שטייס בחייל אוויר וכולם יודעים שזה הדבר הכי קשה להגיע לצבא מגיע למצב שהוא לא מצליח להכנס להקפה פשוט שכל טייס GA מצליח?

אגב לפני שבוע חזרתי מפסטיבל בומבמלה שהיה בחוף ניצנים ראיתי שם איזה מטוס קרב שלדעתי היה F16 (כן זה היה רק כדי שתקנאו :lol: ) ועוד מטוס שיגיע לשאלה הבאה DASH 7 של ארקיע וATR של ארקיע מה הם עשו שם?

פורסם

הם עוברים גם מעל העיר שאני גר בה (אשדוד) כל הזמן. גם המטוסים של ארקיע וישראייר, ולצערי גם מטוסי הקרב שממריאים מחצור או סתם עוברים נמוך מעל העיר ועושים רעש...

אני מצלם אותם בוידאו כשהם עוברים לי ליד הבית..

רוב הזמן מה שעובר כאן אלו רק ססנות קטנות...לא שיש לי בעיה עם ססנות, אבל עם כל הכבוד, ויש כבוד, מגיע לנו לראות קצת מטוסים כבדים - וזה יש רק ל-"צפונים".. :D

יאללה מתכננים משהו בתימן? :roll:

פורסם

האמת שזנ די מפתיע אותי משום שאני גר מול שדה דב ולא נתקלתי במזג אוויר כזה....

בכל מקרה בטוח שבזמן המקרה הזה הראות הייתה יותר 10 קילומטרים

נו אז אין לך משהו שאתה מפסיד יש כאן בעיקר ביצ'קראפטים ססנות הרקולסים איזה פעם בשבוע שעושה המווווון רעש ומלא ATR וDASH אה יש גם איזה מטוס ששכחתי את שמו שדהוא שייך לחיל האוויר והוא בצבע עפור.... זהו כך שאתה לא מפסיד הרבה.... אה בעצם כן LOL אני רואה מלא מטוסים בפיינל ל12 רק לא ברור אני רק מצליח לזהות שיש שם מטוס לא יותר מזה אבל זה גם משהו

פורסם
מה נשמע חברלכים

תשמעו ראיתי היום משהו מוזר

בזמן שאני לטומי (כך כותבים את זה?) אני מסתכל מהחלון ומה אני רואה? אני רואה הרקולס שתסלחו לי להבנתי מאיפה הוא הגיעה אני רק יודע שאני ראיתי אותו בעם הרוח ל 21 בשדה דב

עכשיו עד כאן הכל טוב ויפה ושאלה אחת והיא למה אתה לעזאזל על עם הרוח ל 21 אם המזג אוויר מאפשר 03 (שהוא בד"כ המסלול בשימוש וגם שנחת עליו ATR של ישראייר 5 דקות קודם)

נעזוב את זה ונמשיך פתאום הוא נכנס מין בסיס מוזרה כזאת ואני מתחיל לחשוב "מה לעזאזל אתה עושה ???" ומסתבר שיחכול להיות שצדקתי הטייס הזה לא הצליח להתייצב על 21 יותר נכון לא הצליח בכלל להכנס לבסיס נורמלית פשוט מפספס את המסלול ומטפס (זה היה מן GO AROUND כזה ולא צלע מתה) לאחר מכן הוא פשוט נכנס לעם הרוח, בסיס ונחת על 03

עכשיו לשאלה המרכזית - האם הטייס הזה טעה טעות כל כך טיפשית שהיא בעצם א ב של טייס (הקפות) בצורה כל כך משמעותית שאפילו לבסיס הוא לא הצליח להכנס או שפשוט היה איזה קטע עם הפיקוח? אגב אני יכול להעיד בברור שלא היה שום מטוס אחר על המסלול.

עכשיו להערה- שם הנושא אולי טיפה'לה מוגזם אבל רציתי משהוא שימשוך אנשים..... 8)

לשאלתך שבפתיח, להלן התשובה:

לתומי = תום לב, חוסר תום לב, לא מתכוון להרע לאיש, תם תמים תמימות

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...