danb2000 פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 שלום. אני מבצע מחר טיסת אישרור (צ'ק) בהרצליה בססנה 172 בתצורה "כבדה". לצורך כך אני צריך 2 מתנדבים שרוצים לשמש כ"משקולת" אנושית ולשבת במטוס מאחור בזמן הטיסה. הטיסה תבוצע עם מדריך בכסא ימין. שימו לב: אין שום תכנון או כוונה לעבור (במודע) את מגבלות מעטפת ביצועי המטוס הנורמליים, אבל יש בהחלט כוונה לתרגל תרחישי טיסה (בעיקר המראות ונחיתות) במטוס שקרוב למגבלות משקל ובתנאי מז"א חם (הצפוי מחר). בגלל אופי הטיסה, היא אינה מומלצת למי שרגיש לטיסות ו/או סובל מבחילות ותחושה רעה במצבי טיסה "שאינה חלקה"!!!!!!!! הצ'ק הזה אינו נדרש ע"פ החוק ובכלל לא כל חברות ההשכרה דורשות אותו, מדובר בטיסה המיועדת עבורי לצורך תרגול ושיפור מיומנות הטיסה במצבים שתיארתי ולא במבחן לשמו (תודה מראש אבל אתם יכולים להמנע מלשרשר איחולי הצלחה ). אז אחרי ההסברים אם מישהו עדיין מעוניין הרי הדרישות והפרטים: *הטיסה מחר יום ד' 22.08.07 בש"ת הרצליה בסביבות השעה 17:00. *משך הטיסה (משוער) 20-60 דקות. *הגעה עצמית לש"ת הרצליה למשרדי חברת א.י.מ. ב-16:30. *גיל מינימום 18!!!! חובה להצטייד בת.ז (גם כדי להכנס לשדה) - אין הנחות לגבי גיל המינימום ובבקשה לא לשרשר הודעות בנושא. *המעוניינים מתבקשים לפנות אלי רק במסר פרטי תוך ציון משקלכם ובצירוף מספר טלפון שבו אפשר לתפוס אתכם בשעות הערב. *שימו לב - אני אאשר השתתפות (אם בכלל יהיו קופצים) רק בערב אחרי 21:00. תודה מראש
ראם אדם פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 וואו הייתי מת להצטרף חולה על הדברים האלה!!! :shock: בהצלחה שיהיה לך
Or Netzer פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 מוותר מראש מ2 סיבות אחת, השיא שלי בטיסה שלא הייתה ממש חלקה (בגלל חום כבד באמצע אוגוסט) היה 3 הקאות, אחת 10 דקות אחרי המראה אחת ב180 אחרי 20 דקות טיסה ואחת 2 דקות לנחיתה! (פספסתי את כל הנחיתה בגלל זה!!!). הסיבה השניה היא שפשוט אני והמשקל שלי זה לא משקולת :mrgreen: זה כאילו לקחת עוד GPS חחח אם ישב בצד השני מישהו כבד יותר ממני (סביר להניח שזה מה שיקרה) המטוס יטה הצידה.
Matan Solomon פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 הייתי בא בכיף, אבל דווקא ביום שצריך להיות בלאעל ב6 ? בהצלחה!
Asaf Brietbard פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 מוותר מראש מ2 סיבותאחת, השיא שלי בטיסה שלא הייתה ממש חלקה (בגלל חום כבד באמצע אוגוסט) היה 3 הקאות, אחת 10 דקות אחרי המראה אחת ב180 אחרי 20 דקות טיסה ואחת 2 דקות לנחיתה! (פספסתי את כל הנחיתה בגלל זה!!!). הסיבה השניה היא שפשוט אני והמשקל שלי זה לא משקולת :mrgreen: זה כאילו לקחת עוד GPS חחח אם ישב בצד השני מישהו כבד יותר ממני (סביר להניח שזה מה שיקרה) המטוס יטה הצידה. אור, אתה תהיה משקולת רק אם ישימו עליך 2 שקי חול וגם אם המסה שלך יורדת במהלך טיסה (לתוך שקיות), אז בכלל :mrgreen:
Ben Cohen פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 חח למה לא לשים שקי חול באמת? הם לפחות לא מקטרים...
Or Netzer פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 מוותר מראש מ2 סיבותאחת, השיא שלי בטיסה שלא הייתה ממש חלקה (בגלל חום כבד באמצע אוגוסט) היה 3 הקאות, אחת 10 דקות אחרי המראה אחת ב180 אחרי 20 דקות טיסה ואחת 2 דקות לנחיתה! (פספסתי את כל הנחיתה בגלל זה!!!). הסיבה השניה היא שפשוט אני והמשקל שלי זה לא משקולת :mrgreen: זה כאילו לקחת עוד GPS חחח אם ישב בצד השני מישהו כבד יותר ממני (סביר להניח שזה מה שיקרה) המטוס יטה הצידה. אור, אתה תהיה משקולת רק אם ישימו עליך 2 שקי חול וגם אם המסה שלך יורדת במהלך טיסה (לתוך שקיות), אז בכלל :mrgreen: חחח 2? פירגנת אחי! ואמפפ אני חושב שלא שמים חול כי חו"ל לא יכול לקטר ולהלחיץ את הטייס עוד יותר :mrgreen:
danb2000 פורסם אוגוסט 21, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 חח למה לא לשים שקי חול באמת? הם לפחות לא מקטרים... 1. כי שקי חול צריך לסחוב בשעה ש"משקולת אנושית" מעמיסה את עצמה על האווירון - הרבה יותר בריא לגבו של הטייס :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 2. כי יש כמה מזוכיסטים שבהיותם "שקי חול אנושיים :wink: " יכולים לחוות טיסה לא וירטואלית לשם שינוי - אז בכיף למה לא חברים, תודה רבה למתנדבים. אני נמצא בעבודה עד 20:00. כשאגיע הביתה אני אצור קשר עם מי שמתאים ורוצה. אם לא שמעתם ממני עד 22:00 אז זה אומר שהמקומות מלאים. אני גם אפרסם פה עדכון בלילה כדי שכולם ידעו אם הכל תפוס או שעדיין פנוי. שוב תודה
danb2000 פורסם אוגוסט 21, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 תודה רבה לכל המתנדבים ששלחו לי הודעות פרטיות. זהו - שני המקומות אוישו :!: מצטער אבל מה לעשות יש רק שני מקומות אז לא יכולתי להענות (ולענות) לכל מי שרצה לטוס :oops: . אינשאללה יהיו עוד הזדמנויות. אז שוב תודה ולילה טוב.