עבור לתוכן
Erez Savir

למה אין סינרי ללרנקה?

Recommended Posts

פורסם

אני חושב כמו לימוני אבל גם כמו XaRGoN. מצד אחד למה אתה לא בונה מצד שני זאת קצת בעיה לבנות שאתה לא יודע איך. אם למשהו יש מדריך איך לבנות סנרים זה יהיה טוב מאוד.

פורסם

הבעיה עם מדריכים כאלו זה שכדי להוציא אותם צריכים עוד 20 מדריכים אחרים..

למשל אני כתבתי מדריך לצביעת מטוסים באתר של עיט (פרסומת סמויה :D )...

אבל בחלק של הצביעה עצמה כתבתי:

שלב 5 - צובעים את המטוס

ולא פירטתי איך...כי כדי לפרט איך צריכים מדריך לפוטושופ...

וגם עם הסינרים זה יהיה ככה...יצטרכו מלא מדריכים...

אבל אני בטוח שמישהו יוציא משהו כזה מתישהוא...יש הרבה ביקוש...רק שאולי כדאי שיהיה תיאום בין היוצרים כדי שלא כל חאפר שיחליט להכין את ערד למשל, יוציא סינרי ויהיו 20 גירסאות לכל שדה...

וזה מה שיש לי להגיד בנושא...

פורסם

חבר'ה, הכל בולשיט,

אם יש רצון אמיתי, לא צריך שום מדריך בשביל להבין,

אני לימדתי את עצמי לצבוע לבד, ולימדתי את עצמי עיצוב 3D לבד(כמובן שאני לא ספץ בזה אבל מתחילים תמיד מקטן), ולימדתי את עצמי הרבה דברים לבד...

כמו שחלקנו אם לא רובנו לימדנו את עצמנו לטוס בוואטסים וכמו שצריך לבד, ע"י הקשבה לקשר, ולעיתים גם התייעצות עם הפקחים, ככה גם אפשר להכין סינרי לבד, כמובן שהעסק שונה לגמרי מטיסה ברשת אבל זה לא הופך אותו לבלתי אפשרי, הכל שאלה של רצון, ואי אפשר "לשחק אותה" לא יכול להכין בגלל שאין מדריך...

פורסם

בדיוק לתשובה כזאת חיכיתי!

מי שרוצה מוצא את הדרכים ללמוד.

תהיו בטוחים שיש כבר את כל המדריכים שאתם צריכים.

לבוא ולהגיד - "למה אין סנרי של לרנקה" זו לא חכמה גדולה.

בואו ותעשו משהו בנדון.

אני בטוח שיום אחד ישב ילד בשם חנן ושאל את עצמו - "למה בן גוריון נראה כמו חירבה נטושה"? וגם איש נחמד מאוד בשם דוד שאל את עצמו - "איך זה שבארה"ב לכל שדה קטן יש סנרי, אבל הרצליה, שדה דב ואילת לא קיימים?". אותו דבר שאל את עצמו עידו, וגם זאב תמה למה קו החוף והכבישים בישראל לא תואמים את המציאות.

הם לא אמר - "שמישהו" יכין בן גוריון.

הוא הלכו, קראו, למדו, אספו מידע, השקיעו שעות על גבי שעות והיום יש לכם את כל הדברים הנפלאים שהם יצרו. ככה זה עובד.

המוטיבציה לבנות סנרי לקפריסין היא לא בראש מעייני האנשים שנתנו לכם את כל מה שהורדתם עד היום. אתם לא יכולים לבוא ולדרוש.

אתם כן יכולים להרים את הכפפה.

בהצלחה.

פורסם

אורן,כל הכבוד לך,כל מילה נכונה ,צריך לקחת את תגובתך לצלם ולתלות על הקיר

ובכל פעם שנכנסים לפלייט ומתפאלים מהעשן היוצא מהארובות של בתי הזיקוק,חשוב לזכור

כי זה לא "הטייס האוטומטי"שם אותו,אלה חברים שהמשפט"אם אין אני לי מי לי"חקוק במוחם.

הם עמלו קשה בכדי שאנחנו נהנה מהמציאות הוירטואלית. :angel:

פורסם
אל תשחקו אותה גיבורים גדולים, אתם לא תעשו סינרי ללרנקה.

אתם סתם מתלהבים שאתם יודעים וקל ללמוד ...

דור אף אחד לא בא פה להתלהב, וללמוד דברים זה לא תמיד דבר קל, לעיתים גם די קשה, אבל שוב, אלו לא דברים בלתי אפשריים, אם מישהו באמת ירצה לעשות סינרי טוב ללרנקה, שום דבר לא יפריע לו לעשות את זה, גם אם לבן אדם אין שום ידע קודם וגם אם אין מדריכים(למרות שיש כבר לא מעט חומר לקריאה, זה שהוא לא בעברית לא אומר שהוא לא קיים)

ונכון, אני לא הולך לבנות סינרי ללרנקה, זה לא הדבר הראשון בסדר העדיפויות שלי,

כרגע מה שמענייין אותי הוא זה שלא יהיו לי נכשלים בתעודה כדי להמנע מבחינות מעבר בקיץ כי אז כל החופש הולך קאפוט, ואני מעוניין להעביר אותו קצת בטיסות, ולא בלמידת לשון או ספרות,

אבל מצד שני אני גם לא אבוא בטענה של "למה לא בונים סינרי ללרנקה", אחרי הכל זה לא משהו שנוצר לבד, אנשים עובדים על זה, מזמנם החופשי, ואחרי זה נותנים לנו את זה ללא תשלום...

פורסם

דור אף אחד לא בא פה לא להתלהב, וללמוד דברים זה לא תמיד דבר קל, לעיתים גם די קשה, אבל שוב, אלו לא דברים בלתי אפשריים, אם מישהו באמת ירצה לעשות סינרי טוב ללרנקה, שום דבר לא יפריע לו לעשות את זה, גם אם לבן אדם אין שום ידע קודם וגם אם אין מדריכים(למרות שיש כבר לא מעט חומר לקריאה, זה שהוא לא בעברית לא אומר שהוא לא קיים)

ונכון, אני לא הולך לבנות סינרי ללרנקה, זה לא הדבר הראשון בסדר העדיפויות שלי,

כרגע מה שמענייין אותי הוא זה שלא יהיו לי נכשלים בתעודה כדי להמנע מבחינות מעבר בקיץ כי אז כל החופש הולך קאפוט, ואני מעוניין להעביר אותו קצת בטיסות, ולא בלמידת לשון או ספרות,

אבל מצד שני אני גם לא אבוא בטענה של "למה לא בונים סינרי ללרנקה", אחרי הכל זה לא משהו שנוצר לבד, אנשים עובדים על זה, מזמנם החופשי, ואחרי זה נותנים לנו את זה ללא תשלום...

א. כמו שלך אין זמן גם לי אין זמן אז גם ללמוד ? זה יהיה מאוד קשה.

ב. זה ברור לי שזה לא פשוט ואנשים משקיעים זמן ואני מכבד את זה עד מאוד !

ג. לא הכרחתי אף אחד לעשות, סה"כ אמרתי שיהיה נחמד שיעשו, זה ברור שהייתי רוצה אבל אני לא מכריח.

פורסם

אני לא מתלהב אני בכלל לא יודע לבנות סינרי ! אולי בקושי לצבוע מטוס וגם זה עם צייר!

והכול תלוי בזמן!

אני מאמין שבכיתה יב' צריך ללמוד לבגוירות ולהתכונן לצבא! וכשיש זמן קצת להנות לטוס

אני גם אומר ומוריד את הכובע לפני כול אותם בוני סינרי שעושים עבודה נפלא!

פורסם

דור, דור, דור.

אם היית באמת רוצה, היית לומד ועושה סנרי.

כנראה שאף אחד לא הולך לבנות בשבילך סנרי של לרנקה בקרוב (אלא אם יש לנו הפתעות בדרך).

אני מסכים איתך שזה יהיה נחמד, וכולנו נהנה מזה, אבל לכל אחד יש את סדר העדיפויות שלו.

כנראה שללמוד להכין סנרי זה לא בראש סדר העדיפויות שלך.

לגלות לך משהו?

זה גם לא בראש סדר העדיפויות שלי. אם אתה חושב שלך אין זמן כי יש לך לימודים, אני מבטיח לך שלי יש עוד פחות זמן ממך.

ולכן אני לא בונה סנרי של לרנקה.

אבל אני גם לא הולך ודורש שמישהו יעשה את זה על חשבון זמנו הפרטי. מי שרוצה יעשה. מי שזה חשוב לו יעשה.

שמישהו! שמישהו!

אתה עוד תכיר את המילה הזאת בצבא -

"שמישהו ינקה שירותים!"

10 דקות אח"כ כולם עולים ויורדים במעלה הגבעה כי השירותים לא היו נקיים למסדר.

בקיצור, מה שאני אומר לך זה שאם זה מספיק חשוב לך, אז תעשה את מה שצריך לעשות.

אולי יש עוד מישהו שזה מספיק חשוב לו. אולי באמת הקריאה שלכם תביא מישהו לבנות סנרי רציני ללרנקה. נראה לי יותר נכון שזה יבוא מכיוון הקפריסאים, הם גם מכירים את השדה שלהם הרבה יותר טוב מאשר מישהו מאיתנו יוכל להכיר אותו, אבל לך תדע.

פורסם

חיפשתי קצת תמונות של השדה כדי שיהיה ממה להתחיל אבל כמעט אין כלום וגם מה שיש לא עוזר כל כך כי לא הצלחתי למצוא תמונה שמראה את המיקום של המבנים בשדה

אני אמשיך לחפש אם יהיה חומר לבנות ממנו סינרי אז אני אשתדל לבנות אחד...

למרות שהשדה הזה לא כזה מורכב ואפשר להגיד שהדיפולט הוא יחסית דומה... רק הטקסטורות לא אמיתיות אבל זה פחות או יותר המבנים, יש שם רק טרמינל בצורת מלבן והאנגר לפי מה שאני הצלחתי לראות

פורסם
חיפשתי קצת תמונות של השדה כדי שיהיה ממה להתחיל אבל כמעט אין כלום וגם מה שיש לא עוזר כל כך כי לא הצלחתי למצוא תמונה שמראה את המיקום של המבנים בשדה

אני אמשיך לחפש אם יהיה חומר לבנות ממנו סינרי אז אני אשתדל לבנות אחד...

למרות שהשדה הזה לא כזה מורכב ואפשר להגיד שהדיפולט הוא יחסית דומה... רק הטקסטורות לא אמיתיות אבל זה פחות או יותר המבנים, יש שם רק טרמינל בצורת מלבן והאנגר לפי מה שאני הצלחתי לראות

זה גם מה שאני מצאתי, תמונה של הטרמינל ועוד תמונה ממש לא ברורה של השדה מגבוה

לא משהו שאפשר לעשות ממנו סינרי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...