Matan Solomon פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 התפלאתי שאין הודעה בנושא :mrgreen: רציתי להגיד, שזה פשוט כיף אדיר אחרי 12 שנה מחר בבוקר לישון עד 1 בצהריים (סליחה על הדריכה על היבלות), ושבטח שנה הבאה כבר נתגעגע, אבל אחרי חופש הגדול אחרי י"ב למי שלא התגייס עדיין, פשוט כיף אדיר, מחר אני אקום בבוקר עם חיוך אדיר על הפנים :mrgreen: ולכל אלו ממכם שכן יקומו מחר ב7 בבוקר וילכו ללמוד, שתהיה לכם אחלה שנה!!! בהצלחה בבגרויות למי שעושה, והכי חשוב כמה שיותר להנות ושיעבר הכי מהר שאפשר... ולא לשכוח שאתם עוד לא מתחילים וכבר יש חגים בהצלחה לסטודנטים שבתקופת מבחנים, ולחיילים, שיגמר מהר אין חופשים חח... שנת לימודים מוצלחת!
Gadi L. פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 בהצלחה לכולם! אני התחלתי לפני 3 ימים כבר... :|
crazyblat פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 "רציתי להגיד, שזה פשוט כיף אדיר אחרי 12 שנה מחר בבוקר לישון עד 1 בצהריים (סליחה על הדריכה על היבלות)" מאז היום הראשון שלך בחיים לא קמת ב1 בצהריים(חוץ מהחופשים בבצפר) ולא אחרי 12 שנה.... וחכה חככככהה בקרוב אתה תצטרך לישון 6 שעות מטכליות(שזה אף פעם לא 6) = סליחה על הדריכה על הפצעים הפתוחים שאתה הולך לפתח בטירונות....חחחח ובאמת....שתהיה לכול התלמידים פה שנת לימודים קלה בהצלחה במבחנים...ולא לעשות יותר מדי בעיות למורים
Niv Malin פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 גם אני התכוונתי לפתוח שרשור בסגנון הזה! שנה אחרונה של לימודים במסגרת תיכונית, כמה שזה נשמע מופרך ולא מציאותי אבל אני בטוח שאני עוד אתגעגע ל-1 בספטמבר... שיהיה לכל התלמידים הרבה בהצלחה בבגרויות, מבחנים, בחנים, לקחת בקלות את העניינים ואז הכל ילך חלק! למתגייסים שיהיה שיפשוף קל ונעים, לעובדים שעובדים כל השנה בלי חופש גדול ושאר שטויות בסגנון שיהיה שנה מוצלחת ומשגשגת, ולגימלאים (אהמ בוקי ושות') תמשיכו להנות מהחיים! שנה טובה ומתוקה לכולם!
Matan Solomon פורסם ספטמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 "רציתי להגיד, שזה פשוט כיף אדיר אחרי 12 שנה מחר בבוקר לישון עד 1 בצהריים (סליחה על הדריכה על היבלות)"מאז היום הראשון שלך בחיים לא קמת ב1 בצהריים(חוץ מהחופשים בבצפר) ולא אחרי 12 שנה.... וחכה חככככהה בקרוב אתה תצטרך לישון 6 שעות מטכליות(שזה אף פעם לא 6) = סליחה על הדריכה על הפצעים הפתוחים שאתה הולך לפתח בטירונות....חחחח ובאמת....שתהיה לכול התלמידים פה שנת לימודים קלה בהצלחה במבחנים...ולא לעשות יותר מדי בעיות למורים יא שמוק התכוונתי לקום ב1 בצהריים בראשון בספטמבר (או ביום הראשון של הלימודים שזה השנה ב2...) לגבי הצבא, אני מחכה, אבל יש עוד הרבבבבבה זמן, ואז נתחיל לבכות
Aviran פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 שנה אחרונה בלימודים אללה אכבר!!!! אני לא מאמין שאני אומר אבל אני עוד אתגעגע ללימודים.. חבל שבסוף השנה הקרובה אני טס לארה"ב לעשות השלמות לרשיון הטייס (אינשאללה יאללה) ולא אראה את המשפחה להרבה זמן :cry: .. אבל זה החיים.. בהצלחה לכל מי שעוד עם כמה שנים בלימודים ובהצלחה למי שמתכוון לעזוב לפני 12 שנות לימוד.. השנה זאת הזדמנות אחרונה.. אחרי זה חייבים ללמוד עד הסוף.. קחו בחשבון!! למזלי, בביה"ס שלי הלימודים מתחילים כל יום ב-9 ומסתיימים ב-2 בדר"כ.. ביה"ס פרטי ... בהצלחה לעולים לתיכון, חטיבה ויסודי, למתגייסים הזוטרים, לסטודנטים הטריים ולטייסים החדשים שעומדים להצטרף לשורות הטייסים של ישראל בברכה, אבירן..
4X-STI פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אני מתחיל כיתה י'! בגרויות (שיט.. :? ) בהצלחה לכולם חברה ושנה טובה לכולם
Barak Palesznicki פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 י"א....איך שהזמן טס... בהצלחה לכל התלמידים, החיילים לעתיד, הסטודנטים, שתהיה שנה טובה מלאה בציונים טובים! :mrgreen:
crazyblat פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 "רציתי להגיד, שזה פשוט כיף אדיר אחרי 12 שנה מחר בבוקר לישון עד 1 בצהריים (סליחה על הדריכה על היבלות)"מאז היום הראשון שלך בחיים לא קמת ב1 בצהריים(חוץ מהחופשים בבצפר) ולא אחרי 12 שנה.... וחכה חככככהה בקרוב אתה תצטרך לישון 6 שעות מטכליות(שזה אף פעם לא 6) = סליחה על הדריכה על הפצעים הפתוחים שאתה הולך לפתח בטירונות....חחחח ובאמת....שתהיה לכול התלמידים פה שנת לימודים קלה בהצלחה במבחנים...ולא לעשות יותר מדי בעיות למורים יא שמוק התכוונתי לקום ב1 בצהריים בראשון בספטמבר (או ביום הראשון של הלימודים שזה השנה ב2...) לגבי הצבא, אני מחכה, אבל יש עוד הרבבבבבה זמן, ואז נתחיל לבכות סולי רוצה ליפול מהרגליים? היום הראשון לספטמבר ובעזרת השם מחר אתה תצטרך לעשות משהו...אז גם תקום באיזה 8-9....חכה לשנה הבאה....אהה אופס...שנה הבאה זה כבר צבא!!!!
Matan Solomon פורסם ספטמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 תקרא את ההודעה ואת הסוגריים, היום הראשון ללימודים שהשנה זה השני לספטמבר... מחר אל תדאג אני אדאג לקום לא דקה לפני 1, וזה לאו דווקא היום הראשון ללימודים, אלא גם הימים אחרי זה שאני לא אקום לפני 12... שנה הבאה, לך תדע מה יהיה
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 רק עולה ל-ט'.... שנה טובה ומוצלחת לכולם...
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 ספטמבר 2005: לא נותר אלא להגיד:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad מה שקורה לנו במשך 10 חודשים מובא כאן במשך כמה שניות, ככל שלומדים יותר חודשים כך אנחנו.. זה מתחיל נחמד, לאט לאט מתחיל להעיק, בשלב מאוחר יותר מנסים לשרוד, ולאחר מכן לא נשאר כלום.. ::Microwave Crying or Very sad Crying or Very sad ספטמבר 2006: לא מצטרף לדעתכם Confusedאבל מה שכן, אני כן אשאר בביה"ס הרבה הרבה הרבה זמן. המורים כבר הודיעו לנו שנה שעברה להתכונן להביא מזרונים לביה"ס. אני עולה ל-י"א וכבר שמעתי שהמערכת אומרת ששלושה ימים (שלישי רביעי חמישי) אני מסיים בשעה 17:00-18:00, אז כן אני אשאר בביה"ס כמה שאני יכול Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ספטמבר 2007: שנה אחרונה.. האמת.. שהפעם אני לוקח את זה יותר בקלות, בלי יותר מדי עצבים. בכל זאת, הגעתי לשנה שכולם אומרים עליה שהיא הכי כיפיית, השנה הכי קלילה שבה הלימודים כבר לא מרכז החיים.. צבא, עבודה, מסיבת סיום, רישיון... אחחח 11 שנה אני מחכה לרגע הזה, כך שבאמת שאני שמח :mrgreen: אחח.. ספטמבר 96 עייפים!!!!!!!!!!!!! שנה טובה לכולם, בהצלחה!
Ben Cohen פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אני עולה ליא', השנה הכי קשה. אני מקווה לטוב ושה10 חודשים הבאים יעברו מהר. עברו השנים התקלף כבר הצבע, עד מתי ספט' 97 (תודה לטל כהן)
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 בטח אתה אומר איי פיי פיי, צעיר!!! (במובן של ביה"ס, כן? :| )
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אז ככה.... פעם שנייה כבר שאני לא פותח את שנת הלימודים ב 1/9. שנה שעברה פתחתי קורס והשנה אני בדיוק חוזר מהחופש. מבחינתי חזרתי עכשיו לכיתה ח'. כדי לחזור על התיכון ... (הקפיצו אותי כיתה). אני מחכה כבר לשרשור בפורום עוד 5 שנים, שהחזרה ללימודים של הצעירים שעוד לא הגיעו לחטיבה בכלל תהיה יחד עם "כי נאמר, ביום הזה לפני 5 שנים, שביום הזה (עכשיו בעוד 5 שנים) רן יפשוט את המדים" לכל התלמידים המון בהצלחה, ותהנו מכל רגע. עוד תתגעגעו לזה....... אין לכם מושג כמה
Niv Malin פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 ספטמבר 2005:לא נותר אלא להגיד:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad מה שקורה לנו במשך 10 חודשים מובא כאן במשך כמה שניות, ככל שלומדים יותר חודשים כך אנחנו.. זה מתחיל נחמד, לאט לאט מתחיל להעיק, בשלב מאוחר יותר מנסים לשרוד, ולאחר מכן לא נשאר כלום.. ::Microwave Crying or Very sad Crying or Very sad ספטמבר 2006: לא מצטרף לדעתכם Confusedאבל מה שכן, אני כן אשאר בביה"ס הרבה הרבה הרבה זמן. המורים כבר הודיעו לנו שנה שעברה להתכונן להביא מזרונים לביה"ס. אני עולה ל-י"א וכבר שמעתי שהמערכת אומרת ששלושה ימים (שלישי רביעי חמישי) אני מסיים בשעה 17:00-18:00, אז כן אני אשאר בביה"ס כמה שאני יכול Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ספטמבר 2007: שנה אחרונה.. האמת.. שהפעם אני לוקח את זה יותר בקלות, בלי יותר מדי עצבים. בכל זאת, הגעתי לשנה שכולם אומרים עליה שהיא הכי כיפיית, השנה הכי קלילה שבה הלימודים כבר לא מרכז החיים.. צבא, עבודה, מסיבת סיום, רישיון... אחחח 11 שנה אני מחכה לרגע הזה, כך שבאמת שאני שמח :mrgreen: אחח.. ספטמבר 96 עייפים!!!!!!!!!!!!! שנה טובה לכולם, בהצלחה! לקח לי כמה דקות להבין למה התכוונת בספטמבר 96, אכן ספטמבר 96 עייפים אך מרוצים, וב- Full Throttels למשך החודשים (המועטים) הבאים
Barak פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 יהב, לא משנה למה אתה מתכוון, כשאתה מתגייס בחיים אבל בחיים אל תגיד ספטמבר 1996 עייפים כי זה עלול לגרום לתקריות לא נעימות במיוחד. ראה הוזהרת
H.D.M פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 חח עלק עד מתי ספטמבר 96:) יאללה שנה אחרונה.. קטן עלינו
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 חברים בהצלחה, להשקיע לא להתעצל. אני כבר התחלתי ביום רביעי. יאאלה שתעבור השנה מהר.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 יהב, לא משנה למה אתה מתכוון, כשאתה מתגייס בחיים אבל בחיים אל תגיד ספטמבר 1996 עייפים כי זה עלול לגרום לתקריות לא נעימות במיוחד. ראה הוזהרת האמת שהתכוונתי להגיד את זה, בכל מקרה, יש דברים של הצבא שאי אפשר "לעברת" אותם לבית ספר... כנ"ל לגבי האיי פיי פיי, אז יהב תרגיע לפני שעומר יראה מה רשמת :mrgreen: