Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 לקראת האירוע תצא הגרסה הראשונית של תל נוף לרשת!הגרסה תכלול AFCAD וטקסטורת קרקע + דפית קרקע של השדה ותתחבר אל הדפית באתר החטיבה מקווים שתהנו! ליאב נפש, רועי אקרמן, עומרי סודרי צוות היוצרים וגם מיותר לציין, שאחד ממגדלי ח"א שיפתחו באירוע הוא כמובן לא אחר מאשר תל-נוף. באמת? לא היינו עולים על זה לבד כשיש לך 3 שרוטים לשעבר שלנו שרוטים עוד יותר במציאות :wink: הבעיה ש2 מתוך ה3 שרוטים סוגרים שבת :| בשביל זה המציאו את האות גימל בשביל זה המציאו אותך..... חח, אני כבר שבועיים שורד בלי גימלים
Matan Solomon פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 נשמעעעעע כמו אוי אוי אוי... אךךך עצוב המצב עצוב...
Amir Paz פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 יאללה כל הקורא הודעה זאת ל"גהץ" את הסרבלים הכחולים ולהיות בכוננות.נשתמע! הכחולים?? :shock: כוננות טכני? :| כן כן יודע מה לצורך העניין אולי הלבנים יותר יעזרו..... (למרות שהם לא יסתדרו בלי הכחולים נכון איציק?!) איציק כרגע בקורס השתלמות לשלב 12 בבחא 6. אני פה יוביל את העניינים, ניב קח בבקשה כלים ולך עם נצר ל 405 תעשו שם PRE FLIGHT אדון יהב אתה פה נשאר איתי יש מד"א להזין :mrgreen: לא רוצה לשמוע כלום...קדימה, ונצר אל תגיד לי שוב שאתה חדש בטייסת - עבר חודש! (פינקלס, מה עם אפיון בוסטר למרכבה 4 ? חחחח) טוב ועכשיו קצת רצינות ברק בהובלה ושאר הצוות - כל הכבוד על הרצף. אחד הדברים הנפוצים באירועים זה "רגיעה" אחרי אירוע. לא צריך כל פעם להרים אירוע מפוצץ, האירועים הקטנים האלו הם על הכיפאק ועל אחת כמה וכמה שזה מגיע בתדירות שכזו - משאיר את כולם מחוברים ודרוכים לאירוע הבא אני חושב שהאירוע הקרוב יקפיץ את התעופה הצבאית ברשת מדרגה קדימה. ובעיקר - עבור הפקחים. בהצלחה !
אורח פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 יאללה כל הקורא הודעה זאת ל"גהץ" את הסרבלים הכחולים ולהיות בכוננות.נשתמע! הכחולים?? :shock: כוננות טכני? :| כן כן יודע מה לצורך העניין אולי הלבנים יותר יעזרו..... (למרות שהם לא יסתדרו בלי הכחולים נכון איציק?!) איציק כרגע בקורס השתלמות לשלב 12 בבחא 6. אני פה יוביל את העניינים, ניב קח בבקשה כלים ולך עם נצר ל 405 תעשו שם PRE FLIGHT אדון יהב אתה פה נשאר איתי יש מד"א להזין :mrgreen: לא רוצה לשמוע כלום...קדימה, ונצר אל תגיד לי שוב שאתה חדש בטייסת - עבר חודש! (פינקלס, מה עם אפיון בוסטר למרכבה 4 ? חחחח) בהצלחה ! הבוסטר בשלבי ניסוי מתקדמים כולל מיגון כאפות מתק ובעיטות טען קשר שם לב שנצר נתפס לו הסרבל (לא מצאו לו XXXXS אז הוא קיבל מ') בסנפיר של הכונס והוא עדין תקוע ב 107. שלחו לו את הפקידת כלים (הכי קומפקטית בגובה, לא לקחו חשבון שהיא לא עוברת בכונס של בז - ברוחב ובעומק) ועכשיו הם תקועים בפוזה משו משו בכונס. פרג לא להניע הם בדיוק באמצע פרי פלייט
mickey lip פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 יאללה כל הקורא הודעה זאת ל"גהץ" את הסרבלים הכחולים ולהיות בכוננות.נשתמע! הכחולים?? :shock: כוננות טכני? :| כן כן יודע מה לצורך העניין אולי הלבנים יותר יעזרו..... (למרות שהם לא יסתדרו בלי הכחולים נכון איציק?!) איציק כרגע בקורס השתלמות לשלב 12 בבחא 6. אני פה יוביל את העניינים, ניב קח בבקשה כלים ולך עם נצר ל 405 תעשו שם PRE FLIGHT אדון יהב אתה פה נשאר איתי יש מד"א להזין :mrgreen: לא רוצה לשמוע כלום...קדימה, ונצר אל תגיד לי שוב שאתה חדש בטייסת - עבר חודש! (פינקלס, מה עם אפיון בוסטר למרכבה 4 ? חחחח) בהצלחה ! הבוסטר בשלבי ניסוי מתקדמים כולל מיגון כאפות מתק ובעיטות טען קשר שם לב שנצר נתפס לו הסרבל (לא מצאו לו XXXXS אז הוא קיבל מ') בסנפיר של הכונס והוא עדין תקוע ב 107. שלחו לו את הפקידת כלים (הכי קומפקטית בגובה, לא לקחו חשבון שהיא לא עוברת בכונס של בז - ברוחב ובעומק) ועכשיו הם תקועים בפוזה משו משו בכונס. פרג לא להניע הם בדיוק באמצע פרי פלייט א- בז זה בכלל איתי. פרג על נץ וגם זה לצערינו לא. ב- אתם חולים בראש. מד"א עלק,חחח,אמיר,אתה מצוות מהיום לחמניה עד להודעה חדשה.30 שניות זוז.
אורח פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 יאללה כל הקורא הודעה זאת ל"גהץ" את הסרבלים הכחולים ולהיות בכוננות.נשתמע! הכחולים?? :shock: כוננות טכני? :| כן כן יודע מה לצורך העניין אולי הלבנים יותר יעזרו..... (למרות שהם לא יסתדרו בלי הכחולים נכון איציק?!) איציק כרגע בקורס השתלמות לשלב 12 בבחא 6. אני פה יוביל את העניינים, ניב קח בבקשה כלים ולך עם נצר ל 405 תעשו שם PRE FLIGHT אדון יהב אתה פה נשאר איתי יש מד"א להזין :mrgreen: לא רוצה לשמוע כלום...קדימה, ונצר אל תגיד לי שוב שאתה חדש בטייסת - עבר חודש! (פינקלס, מה עם אפיון בוסטר למרכבה 4 ? חחחח) בהצלחה ! הבוסטר בשלבי ניסוי מתקדמים כולל מיגון כאפות מתק ובעיטות טען קשר שם לב שנצר נתפס לו הסרבל (לא מצאו לו XXXXS אז הוא קיבל מ') בסנפיר של הכונס והוא עדין תקוע ב 107. שלחו לו את הפקידת כלים (הכי קומפקטית בגובה, לא לקחו חשבון שהיא לא עוברת בכונס של בז - ברוחב ובעומק) ועכשיו הם תקועים בפוזה משו משו בכונס. פרג לא להניע הם בדיוק באמצע פרי פלייט א- בז זה בכלל איתי. פרג על נץ וגם זה לצערינו לא. ב- אתם חולים בראש. מד"א עלק,חחח,אמיר,אתה מצוות מהיום לחמניה עד להודעה חדשה.30 שניות זוז. זה מה שקורה שאתה דופק נפקדות מהמחלקה הסגורה. א. אמרתי שהיא לא עוברת בכונס של באז, אז ברור שהיא תתקע בכונס של נץ. ב. אם אתה אומר שאנחנו חולים בראש, כניראה שהנפקדות שלך מהמחלקה היתה ארוכה מידי. ניראה לי שצריך להושיב אותך ב 6 לאיזה 60 יום עד שתשכח איך עומדים. ג. 107 שיך לאלה שהיו פעם אצלינו ועבר לנבטים עם כל המילואמיניקים :wink:
mickey lip פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 יאללה כל הקורא הודעה זאת ל"גהץ" את הסרבלים הכחולים ולהיות בכוננות.נשתמע! הכחולים?? :shock: כוננות טכני? :| כן כן יודע מה לצורך העניין אולי הלבנים יותר יעזרו..... (למרות שהם לא יסתדרו בלי הכחולים נכון איציק?!) איציק כרגע בקורס השתלמות לשלב 12 בבחא 6. אני פה יוביל את העניינים, ניב קח בבקשה כלים ולך עם נצר ל 405 תעשו שם PRE FLIGHT אדון יהב אתה פה נשאר איתי יש מד"א להזין :mrgreen: לא רוצה לשמוע כלום...קדימה, ונצר אל תגיד לי שוב שאתה חדש בטייסת - עבר חודש! (פינקלס, מה עם אפיון בוסטר למרכבה 4 ? חחחח) בהצלחה ! הבוסטר בשלבי ניסוי מתקדמים כולל מיגון כאפות מתק ובעיטות טען קשר שם לב שנצר נתפס לו הסרבל (לא מצאו לו XXXXS אז הוא קיבל מ') בסנפיר של הכונס והוא עדין תקוע ב 107. שלחו לו את הפקידת כלים (הכי קומפקטית בגובה, לא לקחו חשבון שהיא לא עוברת בכונס של בז - ברוחב ובעומק) ועכשיו הם תקועים בפוזה משו משו בכונס. פרג לא להניע הם בדיוק באמצע פרי פלייט א- בז זה בכלל איתי. פרג על נץ וגם זה לצערינו לא. ב- אתם חולים בראש. מד"א עלק,חחח,אמיר,אתה מצוות מהיום לחמניה עד להודעה חדשה.30 שניות זוז. זה מה שקורה שאתה דופק נפקדות מהמחלקה הסגורה. א. אמרתי שהיא לא עוברת בכונס של באז, אז ברור שהיא תתקע בכונס של נץ. ב. אם אתה אומר שאנחנו חולים בראש, כניראה שהנפקדות שלך מהמחלקה היתה ארוכה מידי. ניראה לי שצריך להושיב אותך ב 6 לאיזה 60 יום עד שתשכח איך עומדים. ג. 107 שיך לאלה שהיו פעם אצלינו ועבר לנבטים עם כל המילואמיניקים :wink: עזובתי באמשך אני מסטול עוד, והמנכ"ל עוד לא הכריז איפה יש ישיבת מנהלים היום,אולגה :shock:
Or Netzer פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 5 שעות אני לא מסתכל פה וכבר הספקתם להריץ עלי את כל הדאחקות שאתם מכירים (וגם להם גדל זקן .. כמו לרן) זקנים , ונעלמים , תחדשו כבר משעמם לי הבדיחות האלה.
אורח פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 5 שעות אני לא מסתכל פה וכבר הספקתם להריץ עלי את כל הדאחקות שאתם מכירים (וגם להם גדל זקן .. כמו לרן)זקנים , ונעלמים , תחדשו כבר משעמם לי הבדיחות האלה. צוחוקים איתך ויקטור תעלה פה רגע על המיטה היפנית , זאת עם העניים. נעשה אותך גבוה כמו קולמבו, קולומבו שלום.
Or Netzer פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 5 שעות אני לא מסתכל פה וכבר הספקתם להריץ עלי את כל הדאחקות שאתם מכירים (וגם להם גדל זקן .. כמו לרן)זקנים , ונעלמים , תחדשו כבר משעמם לי הבדיחות האלה. צוחוקים איתך ויקטור תעלה פה רגע על המיטה היפנית , זאת עם העניים. נעשה אותך גבוה כמו קולמבו, קולומבו שלום. ויקטוריה אין לך רבוטה? יאללה להפסיק בדיחות עם זקן, WELCOME TO THE 21TH CENTURY תתחילו לעשות בדיחות חדשות, שמעתי כבר הכל.
אורח פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 5 שעות אני לא מסתכל פה וכבר הספקתם להריץ עלי את כל הדאחקות שאתם מכירים (וגם להם גדל זקן .. כמו לרן)זקנים , ונעלמים , תחדשו כבר משעמם לי הבדיחות האלה. צוחוקים איתך ויקטור תעלה פה רגע על המיטה היפנית , זאת עם העניים. נעשה אותך גבוה כמו קולמבו, קולומבו שלום. ויקטוריה אין לך רבוטה? יאללה להפסיק בדיחות עם זקן, WELCOME TO THE 21TH CENTURY תתחילו לעשות בדיחות חדשות, שמעתי כבר הכל. הבדיחות של המאה ה 21 יותר מידי נמוכות עבורי :wink:
Or Netzer פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 5 שעות אני לא מסתכל פה וכבר הספקתם להריץ עלי את כל הדאחקות שאתם מכירים (וגם להם גדל זקן .. כמו לרן)זקנים , ונעלמים , תחדשו כבר משעמם לי הבדיחות האלה. צוחוקים איתך ויקטור תעלה פה רגע על המיטה היפנית , זאת עם העניים. נעשה אותך גבוה כמו קולמבו, קולומבו שלום. ויקטוריה אין לך רבוטה? יאללה להפסיק בדיחות עם זקן, WELCOME TO THE 21TH CENTURY תתחילו לעשות בדיחות חדשות, שמעתי כבר הכל. הבדיחות של המאה ה 21 יותר מידי נמוכות עבורי :wink: try harder , שמעתי כבר הככככככככל.
zmatan פורסם ספטמבר 10, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2007 לא ממש לא נרדמנו כל ההכנות נעשות בחשאי מאחורי הקלעים וכל ההפתעות ממתינות לכם כבר לקראת פתיחת האירוע בשבת הקרובה. בכל מקרה עד אז אנחנו כאמור צריכים פקחים אז הנה העמדות והזמנים: (זמנים מקומיים) 1.)פיקוח דרום,מגדל אילת ודרום יפעילו בין השעות:10:00-16.00. 2.)פלוטו,מגדל חיפה ומגדל ראש-פינה יפעלו בין השעות:16.00-00.00 3.)פיקוח ת"א,מגדל הרצליה ומגדל ש"ד פועלים מתחילת האירוע ועד סופו,דהיינו,10.00-00.00 4.)כל בן-גוריון:קרקע מערב,מגדל וגישה יפעלו גם הן לכל אורך האירוע בין השעות 10.00-00.00. 5.)מגדלים צבאיים:שעות הפיקוח של המגדלים הצבאיים הם בין השעות 18.00-21.00.המגדלים הפעילים שיהיו:מגדל פלמחים,מגדל תל-נוף ורמת דוד. אני מבקש מכל הפקחים שרוצים לקחת וליטול חלק באירוע להתחיל לפנות אליי ואל ברק על מנת להשתבץ. בהצלחה לכולם! מחלקת אירועים.
Barak פורסם ספטמבר 12, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2007 ערב טוב, חג שמח ושנה טובה לכולם, להלן הכתובת לעמוד האירוע : http://www.vatil.org/vatil/Event/index.php אמנם הוא מיועד יותר לזרים, אבל עדיין אתם יותר ממוזמנים להתרשם ולתת פידבקים. עמוד ROUTES יעלה היום יותר מאוחר ויכיל תוכניות טיסה פנימיות ובינ"ל.
zmatan פורסם ספטמבר 12, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2007 אל תשכחו שבכל אירוע מושקעים מאמצים אדירים והרבה אנשים שעובדים מאחורי הקלעים. התודה הכי גדולה לנו,למחלקת אירועים ולצוות החטיבה היא הופעתכם והשתתפותכם באירוע! האירוע כשמו הוא = ONLINE DAY כלומר משעה 1000 בבוקר ועד שעת הנעילה 0000. 14 שעות של פיקוח נטו לפי החלוקה. אנחנו רוצים לראות אותכם בכל השעות.לכל אחד יש את הזמן המיוחד שלו אך אני מאמין שכולם יכולים להראות נוכחות לאירוע! הצלחת האירוע תלויה בכם ואנו מחכים לכם! ובנימה אופטימית זו, חג שמח ושנה טובה לכל חברי וואטיל ישראל!
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 12, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2007 טוב אני כנראה לא יגיע... כל דבר שניסיתי לא עזר פשוט לא יודע מה לעשות כבר...(שוב בעיות עם ההתחברות לרשת, בדיוק אותה בעיה שהייתה לפני הרבה זמן...) מבאס... בכל זאת שנה טובה לכולם... וכל הכבוד על האירוע!
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 13, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2007 אולי הפעם אני יגיע, המחשב שלי אחרי פירמוט ויש אחלה פריימים. כל הכבוד.
ראם אדם פורסם ספטמבר 13, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2007 אני מגיע בטוח לאירוע!!! אעשה כמה טיסות פנימיות ובערב אני יצא לחו"ל !!!
Barak פורסם ספטמבר 14, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 ערב טוב, מצ"ב שיבוץ פקחים לאירוע מחר, וכמו שאתם רואים הוא לא מלא בכלל. יש לי הרבה דברים לומר אבל אני יחזיק אותם בבטן עוד קצת ואולי מחר אבין שטעיתי. 2 דברים: 1. מי שיכול לתרום ולמלא חורים נא ליצור קשר איתי או עם מתן בהקדם. 2. מבחינתי אם יהיו חורים פשוט לא יהיה פיקוח, אני ומתן לא צריכים לרדוף אחרי אף אחד.. תודה ושבת שלום !
Matan Solomon פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 וואו, המצב לא טוב ולא יפה בכלל, יש לנו הרבההה יותר פקחים משמות בלוח, יאללה אנשים תתחילו למלא חורים!!