עבור לתוכן
schone

אז אני חדש פה....

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

טוב ... אז אני דניאל, חדש פה בפורום, הבטחתי לתומר שאפרסם תסיפור שלי שיש לו חלק נכבד מאוד בו ולכן אני פה מנסה לקיים תהבטחה הזאת.

אז בדיוק כמו כולם פה אני גם הטסתי במיקרוסופט פלייט סימולטור לפני שהיו בו את התוספות האינטרנטיות החדשות שיש בו ולפני שהיה קל יחסית להשיג מפות. היינו מגרדים ג'פסן וכל מפה אחרת שניתן היה להשיג מכל מיני מקומות אפשריים העיקר שיהיה משהו.

מכל מקום, שנים עברו ואני עברתי לאמריקה. פה הוצאתי תרשיון טיסה הפרטי שלי ומשם המשכתי להוציא את שאר הרשיונות..... מסחרי, דו מנועי הדרכה וכולי.... הטסתי כתבי תנועה מעל הכבישים המהירים של לוס אנגלס כדי שידווחו איפה יש עומסי תנועה, תאונות ואנשים בכל מיני מצבים משונים.... ולאט לאט צברתי את השעות שלי ככה. הטסתי קצת מטוסים אחרים מואן נייס ולבסוף מצאתי את עצמי בריג'ונאל איירליין שעושה טיסות בשביל חברת נורטווסט....

בימים אלו אני טייס משנה על CRJ שזה הגירסא הקנדית ל REGIONAL JET.... מטוס קטן חביב, נחמד בטיפוס ראשוני ועצלן נוראי בטיפוס לגובה....

אני מבוסס במיניאפוליס הקרה וטס לכל איזור החוף המזרחי של ארהב, אמצע ארהב וקנדה...

אז זהו, זה אני. אשמח לעזור לכל אחד עם שאלות או הבהרות בנושאים מסויימים... תמיד לשירותכם בכל דבר שאוכל לעזור בו.

להית!

-דניאל

פורסם

היי דניאל וברוך הבא!!

עם רזומה כזה, יש לי תחושה שתכנס לעניינים מהר... :wink:

אנחנו כאן טסים וירטואלית לא בשביל דיווחי תנועה ולא בשביל להתפרנס. פשוט כי אוהבים את זה.

ברוכים הבאים !!

ברוכי.

פורסם

שלום...מאחר ואתה חדש אני מציע לך להיכנס לאתר של הבית הספר של VATIL ולהירשם שם...שם ילמדו אותך על הכל

www.ifschool.net

חחחחחחחחחחחחחח

הייתי צריך להיות הטמבל לא?

סתם סתם הכל בצחוק...באמת נחמד לדעת שיש לנו פה מעכשיו עוד טייס של חברה מציאותית:)

שיהיה בהצלחה ויהיה נחמד אם תפרסם פה ושם כמה תמונות מהטיסות שלך:)

תהנה וטוס בזהירות ואל תעקוף בקו לבן :)

פורסם

דניאל!! :)

עכשיו מהזיות שלי: :)

הכרתי את דניאל כשהייתי בן 16 והוא היה בן 14, (שנת 1997) באותו זמן השתמשתי ב FS95 (FS6) ובניתי סדרה של סנרי של ישראל והסביבה.

באותו הגיל הייתי בטוח שרק אני ואלי עוד 4 מאזרחי ישראל, ביניהם איילון מקובר משתמשים בסימולטור ומתעניינים בטיסה... ואז יום שבת אחד, אני מקבל מייל מדניאל שמסתבר שטחן בחייו אין ספור פעמים את הנתיב ת"א אילת עם המטוסים של ארקיע ושאל אם אני יכול להוסיף לסנרי של ש"ד את הססנות של חיל אויר שחונות בדרך למסלול 03.

התחברנו, המשכנו לטוס על FS95 ואחריו FS98... דניאל למד באותו תיכון בו למדתי ויחד עם עוד 2 חברים (איציק וטל) מה היינו עושים בהפסקות? מחלקים ומצלמים מפות ודפיות שהיינו מוציאים בכל מיני שיטות, אם ממרכז תאום ואם מאלעל או מבריטיש.. היינו קופצים על כל פיסת מידע, בשנים האלו הכרנו את ויקטור מאלעל שסיפק ספרות מטוסים והסבר הדרכתי רב.

בנינו יחד פנל של 747200 ל FS98, בטכנולוגיה נוראית, היינו צריכים לתכנת הכל, היה כיף לטוס באותו 742, היינו מתכננים טיסה לפי מה שלמדנו וטסים במדוייק עם חישובי דלקים, אפילו פיתחנו תוכנה שמחשבת את רוב החישובים שמנהדס טייס מחשב ב742.

רק שתבינו , באותה תקופה 12 פריימים היה נחשב הרבהההההה ומי שרצה להתאמן בהנמכות מקצועיות , הסימולטור המקצועי שנתן הרבה פריימים היה נראה ככה:

http://www.aerotraining.com/html_gif/1991.gif

לאחר מכן עברנו ל 747400 , למדנו כל מערכת וטסנו בסימולטור מקצועי עם הרבה מאוד פריימים אבל הוא היה נראה ככה:

http://www.aerowinx.de/assets/pics/ps13_flight.gif

כשמייקרוסופט שינו כיוון והפכו את הסימולטור שלהם לנורמאלי, (אני מדבר על FS2000) אני הייתי כבר בצבא, ודניאל כמעט סיים ללמוד, וכמה שנים אחר כך... טוב פה מתחיל הסיפור שהתחיל את השרשור הזה.

אז ברוכים הבאים דניאל, נכנסת לבית חם שקשה לצאת ממנו :)

פורסם

ברוך הבא לטיסת VATIL

מז"א בנתיב חם

צוות הדיילים יעמוד לרשותך בכל עת

מיד נגיש אוכל ונקרין לכם סרט

המלש"ב בטיסה תומר חיים והוא יעשה כמיטב יכולתו על מנת להנעים את טיסתכם

תודה שבחרת לטוס איתנו

מיקי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...