אורח פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 חברים, שימו לב. בשעות האחרונות מתרוצץ לו וירוס בין החברים במסנג'ר. הוא משגר הודעות לבד עם לינק לקובץ זיפ ועם איזו הודעה מפגרת על תמונה באלבום ועוד כל מיני שטויות. לא לאשר את הקובץ, אני משער שכך הוא מפיץ את עצמו. בכלל ממליץ לא לאשר כל לינק או קובץ שנשלח אליכם, ללא אישור בכתב מהצד השני.
Aviran פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 טוב שנזכרת להודיע!! אני ברוב גאונותי פתחתי אותו :x :x :x המזל שלי שהאנטיוירוס לא נותן לפתוח קבצים שהם רק בסיכון (אפילו לא נגועים) ומיד מחק אותו! לא אגיד מי שלח לי אותו, אני מקווה שהוא יודע ויטפל בזה במהירות. כולם להיזהר! :? אבירן האקינג בע"מ, נכנסים לשטח לבדוק מי לכל הרוחות שונא אותנו! :!: :x בברכה, אבירן..
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 הדבר הזה מסתובב במסנג'ר כבר יותר מחודש, מי ששלח לך את זה אבירן לא מודע לזה בכלל, כדי שתידע אותו
falcon-11 פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 הוירוס הזה מסתובב כבר הרבה זמן ברשת. רק שבער הוא היה רק בICQ. כנראה שעכשיו הוא כם במסנגר. ואם מישהו שולך לכם משהו, לא משנה, בלי שביקשתם ממנו, אל תאשרו. לרוב זה נותן קישור שמעליו כתוב משהו על תמונות(כמו: הנה תמונות ממסיבה וכו')
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 לפעמים כשאני נכנס למסנג'ר יש אנשים שרוצים לפתוח תיקיית שיתוף זה גם יכול להיות וירוס? כי הם אחר כך לא יודעים שהם שלחו את הבקשה...
ראם אדם פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 לי זה היה גם לפני כמה חודשים שבכלל המסנג'ר היה סגור והוא שלח לאנשים קבצים כאלה אני מציע לך למחוק אותו ולהתקין מחדש (אם יש אז, גירסא מחודשת)
Elad Levy פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 לי יש את הוירוס אני שולח אותו כי קיבלתי אותו ממישהו שבדרך כלל שולח לי קבצים ועוד שמתחילים כך!!! דווקא על אותו אחד נפלתי חחח בקיצור אני יכול לעבוד במסן עד שהוירוס מחליט לפעול והוא מתחיל לשלוח קבצים את זה אני רואה כי המחשב נתקע בקיצור אל תפחדו רק עם אתם רואים שהוא מתחיל לשלוח לכם הודעות באנגלית ולקבל קובץ אל תאשרו!!, למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 פתרון לבעיה - שימו לב - הפתרון הזה יעבוד רק בחלק מהמקרים כי יש כמה ווריאציות של הוירוס. למי שלא מבין בנושא מומלץ לא להתעסק לבד: יש ללכת ל start -> run ולהריץ את msconfig. בכלי שנפתח ללכת לעמודת startup - ולמצוא את השורה שהשם שמופיע הוא MSN Messenger (ואני מדגיש השם המלא) בCOMMAND של הקובץ יופיע קובץ שיש לו סביר להניח תחילית PIC (כמו שאתם מנחשים זה לא באמת המסנג'ר) תורידו את הV מהשורה הזו ותעשו APPLY. אחרי אתחול מחדש של המחשב - תחפשו עם חיפוש (או שסביר שזה יהיה בתיקיית קבצים נכנסים של המסנג'ר) את הקובץ הזה ומחקו אותו, אתחול נוסף של המחשב יפתור את הבעיה. כמו כן מומלץ להצטייד באנטיוירוס עדכני (וטוב) ולהריץ סריקה על כל המחשב.
Elad Levy פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 ניסתי לא עזר לי יש לי אנטי וירוס :Trend Micro Internet Security 2007 עם עדכונים והכל יש למישהו רעיון פיתרון ושוב אני מתנצל על שלחית ההודעות אל תקבלו ממני כלום עד שאני לא מאשר את זה.
תומר עינבר פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 הוירוס מסתובב ברשת כבר למעלה מחודש ימים, הוא ידוע. נבהלתי בהתחלה שעשרות חברים שולחים לי את הוירוס הזה שמתחזה לאלבום תמונות. אז לא לפתוח כל מה שלא מוכר, לא רק במסנג'ר אלה גם בכל מקום באינטרנט. :!:
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 ניסתי לא עזר לי יש לי אנטי וירוס :Trend Micro Internet Security 2007עם עדכונים והכל יש למישהו רעיון פיתרון ושוב אני מתנצל על שלחית ההודעות אל תקבלו ממני כלום עד שאני לא מאשר את זה. מה הכוונה לא עזר?
Elad Levy פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 ניסתי לא עזר לי יש לי אנטי וירוס :Trend Micro Internet Security 2007עם עדכונים והכל יש למישהו רעיון פיתרון ושוב אני מתנצל על שלחית ההודעות אל תקבלו ממני כלום עד שאני לא מאשר את זה. מה הכוונה לא עזר? לא היה לי קובץ שההתחלה שלו זה PIC ..הורדתי את ה-V וזה פשוט לא העלה את המסן ניסתי להמשיך לעשות מה שכתבת ובסוף זה המשיך ניסתי לעדכן למסנגיר יותר חדש ועדיין יש את הוירוס.
Ilan Nemirovski פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 טוב אז גם אני נפגעתי מהוירוס אני חושב ש AVG שלי תפס אותו בכול מקרה אנסה להסיר ולהתקין שוב את המסן ד"א גם לי לא היה את מה שאמרת רן בmscfg.
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 טוב אז גם אני נפגעתי מהוירוס אני חושב ש AVG שלי תפס אותו בכול מקרה אנסהלהסיר ולהתקין שוב את המסן ד"א גם לי לא היה את מה שאמרת רן בmscfg. כמו שאמרתי יש כמה גרסאות לא כולן זה PIC אבל חפש שם קובץ אחר מוזר או לחלופין האם המסנג'ר מורץ עם פרמטרים.
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 חברים - מישהו מקבל ממני עדיין את הלינק ההוא עוד מלפני כמה חודשים?
Ben Cohen פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 מוזר מאוד, אני הפסקתי לקבל את ההודעות לפני כמה חודשים. היו כמה מקרים אבל עכשיו אני לא מקבל שום הודעות כאלו, אפילו לא מאלעד...
Elad Levy פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 אתה לא מקבל ממני כי נפטרתי מהוירוס. --מקפיץ-- לכל מי שיש את הוירוס או קיבל בטעות תורידו את האנטי וירוס החינמי AVG הוא מוצא את הוירוס ומסיר אותו לפחות אצלי זה נראה כך. כל מי שחסם אותי יכול להיות רגוע.
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 אתה לא מקבל ממני כי נפטרתי מהוירוס.--מקפיץ-- לכל מי שיש את הוירוס או קיבל בטעות תורידו את האנטי וירוס החינמי AVG הוא מוצא את הוירוס ומסיר אותו לפחות אצלי זה נראה כך. כל מי שחסם אותי יכול להיות רגוע. הערת אותיייייייייייי רק לך זה יכול לקרות...