אורח פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 ב 14.10 (לא סופי) יחל קורס הסבה 744 באלעל. לשם כך אני זקוק ל 4-5 חונכים. מועמדים מוזמנים לשלוח לאימיל שלי קו"ח עד סוף השבוע. חובה ידע בתפעול ה PMDG 744 ועל הסימולטור. האנשים הבאים, נא לאשר השתתפותכם שוב כחונכים ותיקים. נא לאשר עד יום שלישי, זקוקים לכם מוקדם מהצפוי :wink: בוקי זאב, אלמוג עטר, טל כהן ואלון ברנע. בתודה מראש, רן.
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 אני רוצה להצטרף לקורס 744! אני מקווה שיש לך את כל הפרטים שלי..מהשת''פ! תודה!
Or Netzer פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 אני רוצה להצטרף לקורס 744!אני מקווה שיש לך את כל הפרטים שלי..מהשת''פ! תודה! תשלח שוב יא עצלן.
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 רן שלחתי ל- Gmail שלך אני מקוה שזה בסדר..!
AsafSaar פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 אפשר להיות שם חניך וללמוד לעומק את המטוס? באמת, אני יודע רק פרטים טכניים ואשמח להתעמק בנושא!
Matan Solomon פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 אפשר להיות שם חניך וללמוד לעומק את המטוס? באמת, אני יודע רק פרטים טכניים ואשמח להתעמק בנושא! אני לא יודע אם גם ב744 זה ככה, אבל ב76 וב73 חלק מהשת"פ זאת גם ההאפשרות להכנס ללימודי הקרקע של הקצינים הראשונים על המטוס...
Or Netzer פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 אפשר להיות שם חניך וללמוד לעומק את המטוס? באמת, אני יודע רק פרטים טכניים ואשמח להתעמק בנושא! אני לא יודע אם גם ב744 זה ככה, אבל ב76 וב73 חלק מהשת"פ זאת גם ההאפשרות להכנס ללימודי הקרקע של הקצינים הראשונים על המטוס... אבל כדי להיות חלק מהשת"פ עליך לדעת על המטוס הכל =] ואז ללמוד באמת לעומק.
AsafSaar פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 אפשר להיות שם חניך וללמוד לעומק את המטוס? באמת, אני יודע רק פרטים טכניים ואשמח להתעמק בנושא! אני לא יודע אם גם ב744 זה ככה, אבל ב76 וב73 חלק מהשת"פ זאת גם ההאפשרות להכנס ללימודי הקרקע של הקצינים הראשונים על המטוס... אבל כדי להיות חלק מהשת"פ עליך לדעת על המטוס הכל =] ואז ללמוד באמת לעומק. אני יודע להטיס את המטוס-FMC COLD AND DARK וכו',אני פשוט רוצה להתמקצע בו הכוונה שלי היא לא להיות חונך, אלא החניך ביחד עם אלו של אל-על. אפשרי? :wink:
אורח פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 תודה רבה לכל הפונים. במהלך הימים הקרובים תקבלו אישורים. כמו שאמרו חלק מהשתפ זה השתתפות בשעורים, אך המקומות מוגבלים. זה אירוני אבל ההדרכה על המטוס הכי גדול באלעל, מתבצעת בכיתה הכי קטנה בקמפוס, לך תבין :mrgreen: שוב תודה ותודה שטסתם VATIL.
crazyblat פורסם ספטמבר 19, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2007 תודה רבה לכל הפונים.במהלך הימים הקרובים תקבלו אישורים. כמו שאמרו חלק מהשתפ זה השתתפות בשעורים, אך המקומות מוגבלים. זה אירוני אבל ההדרכה על המטוס הכי גדול באלעל, מתבצעת בכיתה הכי קטנה בקמפוס, לך תבין :mrgreen: שוב תודה ותודה שטסתם VATIL. זה לא הכמות...זאת האיכות שלא נדבר על "הגודל לא קובע" חחחח
אורח פורסם ספטמבר 24, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2007 בוקר טוב חברים, תודה לכל החברים שביקשו להצטרף לצוות המובחר של פרויקט שת"פ אלעל. מתנצל על העיכוב בשליחת ההודעה על הצטרפות לפרויקט, פשוט נזק במקום לתקן את הקו, חיסלו לי אותו ולכן אני מנותק בבית מהאינטרנט. שוב תודה לחברים בפרויקט שעושים מלאכתם ותורמים לשת"פ. רן.