Or Netzer פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 עד לאוקטובר אלוהים גדול כמו שאומרים..אני אודיע כמה ימים לפני הכנס...אם כן או לא..בנתיים לאואפשר לדעת על מה הכנס?? מפגשון או משהו כזה?? אני אומר וקח אותי בערבון מוגבל הכנס הקודם היה מפגש רעים הכולל הרצאה כיבוד צחוקים ושיחה על מה שצוות החטיבה מתכנן לנו במהלך השנה בערך . חבל לפספס אני כבר אומר לך. רק בגלל המפגש רעים.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 עד לאוקטובר אלוהים גדול כמו שאומרים..אני אודיע כמה ימים לפני הכנס...אם כן או לא..בנתיים לאואפשר לדעת על מה הכנס?? מפגשון או משהו כזה?? אליק, ההיתי ממליץ להירשם כמה שיותר מוקדם, גם ההרשמה תיסגר איזה יום לפני בערך. הכנס הוא קודם כל מפגש חברתי מהנה, שיכלול דיבורים על מה שמתקדם בימים אלה בחטיבה, תוכניות לעתיד ועוד...
noamkn פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 עד לאוקטובר אלוהים גדול כמו שאומרים..אני אודיע כמה ימים לפני הכנס...אם כן או לא..בנתיים לאואפשר לדעת על מה הכנס?? מפגשון או משהו כזה?? אליק, ההיתי ממליץ להירשם כמה שיותר מוקדם, גם ההרשמה תיסגר איזה יום לפני בערך. הכנס הוא קודם כל מפגש חברתי מהנה, שיכלול דיבורים על מה שמתקדם בימים אלה בחטיבה, תוכניות לעתיד ועוד... איציק, בשביל כל אלה שעוד לא יודעים אם יבואו או לא (כמוני :roll: ) בבקשה לפני סגירת ההרשמה תודיעו כאן כדי שנוכל להתארגן בהתאם. תודה
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 יובל, הלו"ז יפורסם לקראת הכנס כדי לאפשר לנו כמה יותר משחק ושינויים מבלי לשגע את כולם על כל שינוי :wink: אני מזכיר שהרשמה חובה לכל מי שרוצה להגיע, אז הקפידו להירשם בבקשה איך אני יודע שההרשמה שלי הגיע? :oops: בברכה, אבירן.. ההרשמה שלך התקבלה בהצלחה, ובקרוב יצאו מיילים על אישור הרשמה לכל מי שנרשם בינתיים.
YossiRaskin פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 אוווףף, דווקא בזמן שאני עם המשלחת בפולין :X באסה..תהנו
omerd17 פורסם ספטמבר 17, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2007 אז אחרי הרבה חשיבה עמוקה, החלטתי ש:אני בא!!! וחבר'ה, אם מישהו צריך טרמפ מראשון שעובר דרך ת"א, צרו קשר. בברכה, אבירן.. יש מצב לטמפ מב"ש כן למה לא וואלה ?? תודה רבה באמת יהיה ככה הרבה יותר קל להגיע
אריק א. פורסם ספטמבר 18, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2007 אני אמור לחזור לארץ מארה"ב בדיוק ב18/10 בצהריים ככה שכרגע אני לא חושב שאני אספיק. יש סיכוי שאני מקדים את הטיסה ביום יומיים בכל מקרה, אבל אני אדע זאת רק משם... אם ההרשמה תיסגר יום/יומיים לפני זה יהיה נהדר כדי למנוע הרשמת סרק :mrgreen: בהצלחה למארגנים ולמשתתפים!
ראם אדם פורסם ספטמבר 18, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2007 ברור שאני יעשה הכל כדי להגיע לכנס!!! יש מישו שמגיע מירושלים, מעלה-אדומים או כל מקום שבאזור ועובר דרך אחת מהיציאות של ירושלים ויש לו מקום?
noamkn פורסם ספטמבר 18, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2007 הודעה משמחת: הצלחתי להזיז את הטיסה לאילת לשעה יותר מאוחרת ואני אגיע לכנס! מחכה לראות את כולם
AaronDagan פורסם ספטמבר 19, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2007 כמובן שנרשמתי......... C.U. גמח"ט........
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 21, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2007 והנה קצת תמונות מהמקום בכנס שעבר (באדיבות אריה אלפרין): http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscri ... user=harie http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscri ... user=harie http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscri ... user=harie מישהו זוכר באיזה תאריך זה צולם?
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 אויה ברוך...לצערי אני לא אגיע ,אני אהיה בתאילנד. אין לי ספק שמי שיגיע יהנה, לאור הכנס הקודם אצל שמוליק. והמפגש עם אילן מרגלית....תבלו
Or Netzer פורסם ספטמבר 23, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2007 אויה ברוך...לצערי אני לא אגיע ,אני אהיה בתאילנד.אין לי ספק שמי שיגיע יהנה, לאור הכנס הקודם אצל שמוליק. והמפגש עם אילן מרגלית....תבלו לא בכל יום שומעים על PAPI שהותקן הפוך :wink:
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 25, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2007 יום רגילה במיוחד בשביל זה ואח"כ חוזר לסגור שבת :roll:
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 26, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2007 שלום לכולם, כמו שאמרנו בתחילה מספר המקומות לכנס מוגבל. המקומות המובטחים נתפסו. כרגע המערכת עדיין פעילה, רק שהרישום מפנה ל WAITING LIST. רישום ל WAITING LIST יאפשר הגעה לכנס במידה וחברים שנרשמו יבטלו את הרשמתם. שימו לב שמי שמעוניין להגיע גם ל WAITING LIST רצוי להזדרז להרשם - כל הקודם זוכה. כמו כן, כל מי שנרשם, צפו לקבל מייל בקרוב, בו תידרשו לאישור טלפוני של הגעה לכנס.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 26, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2007 חברים, קודם כל אני שמח על כמות נרשמים גדולה כזו, אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב שלא נאפשר הגעה בגלל חוסר מקום, אבל בכל זאת אנחנו מוגבלים במספר אנשים. אז חשוב להזכיר למי שנרשם שאנחנו מצפים לראותו שם וכמובן שנאשר זאת בשנית בקרוב, ולכן אם מישהו לא בטוח שהוא יגיע אז אנה הודיעו לנו. חג שמח
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 26, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2007 שימו לב כל החברים שנרשמו לרשימת ההמתנה עד לרגע כתיבת הודעה זו כל מי שנרשם לרשימת ממתינים עד לרגע כתיבת הודעה זו, מתבקש לפנות אליי באופן פרטי. תודה,
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 חברים, לטובת הכנס אני זקוק למקרן, מי שיכול לעזור בנושא מוזמן לפנות אלי בפרטי.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 חברים, עזרתכם נדרשת, אני זקוק למקרן לטובת הכנס ולכבל של מסך באורך של מטר עד שני מטר, מי שיכול בבקשה לפנות אלי.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אהלן, לידיעתכם רשימת ההמתנה מבוטלת כרגע, וכל מי שנרשם עד עכשיו עבר אוטומטי לרשימה הרגילה, ואני מצפה ורוצה לראות את כל מי שנרשם מגיע לכנס, כל מי שירשם מרגע זה גם נכנס לרשימה רגילה, אישורי הרשמה יהיו בשבוע שלפני הכנס. בנוסף, ההרשמה לכנס תיסגר כ-24 שעות לפני מועד הכנס.