עבור לתוכן
Tomer Haim

ברוכים הבאים לכנס חטיבת VATIL -לו"ז הכנס בעמוד 9

Recommended Posts

פורסם
איציק,

השגתם כבר מקרן? אם לא אראה מה אני אוכל לעשות.

יש מקרן אחד שאני מביא, אבל מכיוון שהוא לא שלי (חבר שואל ממקום העבודה שלו) חשבתי שיהיה נכון לוודא שיש אחד זמין ברזרבה על כל מקרה של תקלה.

אם כבר מדברים, אז השבוע הקרוב הוא הזדמנות מצויינת לכל חברי החטיבה שמרגישים מעורבות ושייכות להרשם לכנס, ההרשמה נפתחה מחדש כאמור, אנחנו כמובן מצפים מכל מי שנרשם שיגיע, זה הולך להיות כינוס שהוא חוויה לכל משפחת VATIL.

פורסם
איציק,

והאם אלה שנכנסו לרשימה הרגילה, קיבלו כבר מייל? כי אני לא קיבלתי ואני ברשימה.

שחר צור איתי קשר בפרטי בנוגע למקרן.

כמו כן, נשלחו הרגע מיילים שמאשרים הרשמה, יתכן וזה יכנס לכם לדואר זבל אז תבדקו גם שם.

פורסם
איציק,

והאם אלה שנכנסו לרשימה הרגילה, קיבלו כבר מייל? כי אני לא קיבלתי ואני ברשימה.

שחר צור איתי קשר בפרטי בנוגע למקרן.

כמו כן, נשלחו הרגע מיילים שמאשרים הרשמה, יתכן וזה יכנס לכם לדואר זבל אז תבדקו גם שם.

אני קיבלתי....

פורסם

אני בטוח מגיע, אבל רק בסביבות 18:30 - 18:00 לצערי, אני אשמח לדעת מה אני יפסיד ואיך יקבלו אותי ואיך גם יזהו אותי, ואם אפשר לפרסם את התכנים של הכנס אני אשמח.

פורסם
אני בטוח מגיע, אבל רק בסביבות 18:30 - 18:00 לצערי, אני אשמח לדעת מה אני יפסיד ואיך יקבלו אותי ואיך גם יזהו אותי, ואם אפשר לפרסם את התכנים של הכנס אני אשמח.

אבי, יש עוד שבועיים לכנס, עשה מאמץ בבקשה לשנות ולהזיז מה שניתן כדי להגיע בזמן, ב18:30 אנחנו כבר נהיה אחרי חצי מהתכנים של הכנס (חבל שתפסיד), צור איתי קשר בנושא.

פורסם
אם יש מישהו שנרשם עד לרגע זה ועדיין לא קיבל אישור הרשמה נא לפנות אלי

אני לא קיבלתי

הממ עדיין לא קיבלתי כלום ובדקתי בכל התיקיות של המייל

אתה רשום ירדן, נסה לחפש בדואר זבל או משהו כזה.

פורסם

איחורים שידועים מראש

חבר שלא יצליח להגיע לכנס עד השעה 17:00 יוכל להיכנס רק מהשעה 18:30 בזמן ההפסקה. זאת אל מנת למנוע הפרעות בזמן ההרצאות. אחריות החבר להודיע מראש דרך דרכי התקשורת המקובלים על האיחור.

אם אתה יודע שאתה הולך לאחר, נא ליצור קשר עם איציק בקשי או אני.

פורסם
אם יש מישהו שנרשם עד לרגע זה ועדיין לא קיבל אישור הרשמה נא לפנות אלי

אני לא קיבלתי

הממ עדיין לא קיבלתי כלום ובדקתי בכל התיקיות של המייל

אתה רשום ירדן, נסה לחפש בדואר זבל או משהו כזה.

אין, בדקתי בכל האימייל מכל הכיוונים...

פורסם

הבהרה חשובה לכל משתתפי הכנס.

חברים, אחד הסיבות שיש הרשמה לכנס היא כדי שנוכל לדעת מספר מדוייק של חברים שיגיעו, המשמעות היא שההרשמה היא עבורכם בלבד, והיא אינה כוללת מצטרפים כמו: חבר, אח, אחות או הורים.

אם יש לכם חבר שיש לו סוג של זיקה לתעופה והוא גם מעוניין להצטרף לקהילה, אהלן וסהלן, שירשם בבקשה בנפרד, כדי שנוכל לספור אותו.

הבעיה מתחילה כאשר פונים אלי חברים ומבקשים שההורים, אח או אחות שנותנים להם טרמפ יחכו איתם כל הכנס ויחזירו אותם הביתה, אם יש להם זיקה לתעופה והם רוצים גם להצטרף לקהילה אז שירשמו בנפרד (מסניון זה מקרים מאוד בודדים), אבל כאשר זה רק עבור הטרמפ הביתה אז זה רק יהיה עינוי עבורם (הכנס 4 שעות!) כי תעופה יכולה להיות מאוד משעממת למי שאין לו זיקה לתחום, ובנוסף הם יתפסו מקום לחברי חטיבה אחרים שכן רוצים להגיע לכנס וזה חבל.

יש כמה פתרונות לכך, הראשון זה שמי שנותן לכם טרמפ שפשוט יחזור בסוף הכנס לקחת אותכם, השני זה שימוש בתחבורה ציבורית, והשלישי זה שרשור טרמפים שפתחנו.

יש עוד שבועיים לכנס, אנה עשו מאמץ כדי למצוא פיתרון.

פורסם

חברים יקרים שלום,

כל מי שנרשם עד עכשיו קיבל מייל עם הוראות לאישור הגעה.

אני מזכיר לכולם שיש לאשר את ההגעה עד לכל המאוחר ה-16 באוקטובר וכי אישור הגעה הינו התחייבות להגיע לכנס.

מי שנרשם ולא קיבל מייל כזה או בכלל בנושאים אישיים מתבקש לפנות אלינו.

תודה,

פורסם
לא היה יותר פשוט לסדר לינק אישור ולא SMS ?

נשקל והוחלט שלא :lol:

עצלנים ...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...