Shireto Shahar פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 מפה למי שצריך, http://map.walla.co.il/ts.cgi?tsscript= ... ddress&cS=הרצליה&sS=חוף&hS=&HorzPos=181249&VertPos=-674712&ZoomLevel=-1
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 מפה למי שצריך,http://map.walla.co.il/ts.cgi?tsscript= ... ddress&cS=הרצליה&sS=חוף&hS=&HorzPos=181249&VertPos=-674712&ZoomLevel=-1 כבר פורסם בשרשור
mickey lip פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 בוקר טוב לכולם. כרגע בהרצליה שמש נעימה ( כפי שצפיתי) , שמיים בקושי מעונן חלקית , אי לכך, אנו ממשיכים כרגיל ובכוח מלא. להתראות בערב.
Niv Malin פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 בוקר טוב לכולם.כרגע בהרצליה שמש נעימה ( כפי שצפיתי) , שמיים בקושי מעונן חלקית , אי לכך, אנו ממשיכים כרגיל ובכוח מלא. להתראות בערב. בחיפה מעונן, קריר ומגניב, אבל זה לא מעניין אותנו מזל שהכנס במרכז. נפגש!
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 בוקר טוב לכולם.כרגע בהרצליה שמש נעימה ( כפי שצפיתי) , שמיים בקושי מעונן חלקית , אי לכך, אנו ממשיכים כרגיל ובכוח מלא. להתראות בערב. בדיוק הקדמת אותי
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 וואללה איזה יופי!! ראו מפת מז"א של היום. במפה הזו האיזורים הצבועים מתארים היכן יש תנאים טובים להתפתחות סופות רעמים. (כהה יותר = סיכוי להתפתחות CB רציניים יותר). הקווים הצבעוניים מסמלים את כמות הגשם שעשוי לרדת במילימטרים, בהנחה שכל הגשם שבענן ירד והאוויר נשאר יבש לגמרי. שימו לב שים סוף כולו צבוע בחום ולכן המערכת נקראת אפיק ים סוף וגם איזורי החוף בים התיכון. בקיצור : פוטנציאל קיים, צריך רק תוספת לחות כדי שתהיה חגיגה.. להלן הסבר על המפה: Panel 6 Precipitable Water and Convective Available Potential Energy (CAPE) or Total-Totals Index (TTI) The colored contours indicate total precipitable water in the atmosphere. Precipitable water is the total depth of liquid water that would result if all water vapor contained in a vertical column of air could be "wrung out", leaving the air completely dry. It indicates the total humidity of the air above a location, and is a good indicator of the amount of moisture potentially available to supply rainfall. In the analysis and forecasts for the ETA model, the yellow-brown shading indicates the amount of CAPE in the atmosphere, which is a good indicator of the potential for strong thunderstorms and severe weather. High values of CAPE indicate that most (but not necessarily all) conditions exist for strong thunderstorms. For the other models the yellow-brown shading indicates the value of the TTI, which is a measure of the vertical stability of the atmosphere, and over central and eastern North America is also a good empirical indicator of the potential for severe weather. TTI = TD[850]-T[500] + (T[850]-T[500]) where T is temperature, TD is dew point (both in Celsius), and the [number] is the pressure level. Values of TTI of around 40-45 indicate the potential for thunderstorms. Around 50, severe thunderstorms are possible. Around 55, storms producing tornados are possible. This rule-of-thumb does not hold over western North America and other areas where there is alot of high terrain.
Or Netzer פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 קיצר מה אתם עשויים מסוכר??? יאללה, להתראות בערב!
omerd17 פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 לפי דעתי הגיע זמן לעוד שת"פ עם התחזית של ערוץ 2
Or Netzer פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 לפי דעתי הגיע זמן לעוד שת"פ עם התחזית של ערוץ 2 כן אני קולט את מיקי (לא חימוביץ) מדבר עם זאתי שיושבת שם לא זוכר איך קוראים לה היא שואלת אותו שאלה הוא עושה לה "עזביתיבאימשל'ך" זה לא מעניין
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 לפי דעתי הגיע זמן לעוד שת"פ עם התחזית של ערוץ 2 כן אני קולט את מיקי (לא חימוביץ) מדבר עם זאתי שיושבת שם לא זוכר איך קוראים לה היא שואלת אותו שאלה הוא עושה לה "עזביתיבאימשל'ך" זה לא מעניין דיאטה קטנה לא תזיק למיקי כדי שיעבור מסך. :mrgreen:
Or Netzer פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 לפי דעתי הגיע זמן לעוד שת"פ עם התחזית של ערוץ 2 כן אני קולט את מיקי (לא חימוביץ) מדבר עם זאתי שיושבת שם לא זוכר איך קוראים לה היא שואלת אותו שאלה הוא עושה לה "עזביתיבאימשל'ך" זה לא מעניין דיאטה קטנה לא תזיק למיקי כדי שיעבור מסך. :mrgreen: התאפקתי לא לדבר על דיאטות אבל אם כבר פתחת את הנושא
AsafSaar פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 יש! אני הראשון שמגיב על הכנס! :mrgreen: היה כנס אחלה, הרבה כיבוד קל וגם המון דברים מענינים... -תומר חילק מגנים -ראינו סרטונים של ELALVA ועיט -אילן יונש דיבר על דיבור ברשת -והכי טוב, הקברניט אילן מרגלית שהסכים לבוא מזמנו לספר לנו על חרומים שונים :mrgreen: היה פשוט נהדר! כל הכבוד לכל המארגנים להתראות בכנס הבא :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 היה באמת מדהים ההרצאה על החירומים הייתה מרתקת... פשוט מדהים!! תודה למארגנים!
uvdude פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 הקדימו אותי, אבל באמת היה כנס מעניין וחביב ביותר. לי אישית היה מאוד נחמד להצמיד פרצופים ושמות לקולות ששומעים ברשת, או להודעות בפורום, וממש שמחתי לראות מי האנשים האמיתיים - אני חייב לציין שטווח הגילאים הדהים אותי, ידעתי שהוא גדול, אבל כשרואים את זה במציאות, זה מקבל נפח אחר לגמרי. היה נחמד לראות את כולכם ואני בהחלט מצפה לכנס הבא. וכמובן, תודה לכל המארגנים על ההרמה של האירוע הזה!
Ben Cohen פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 הכנס מדהים! תודה רבה לכל המארגנים, היה מאוד נחמד לפגוש את כל מי שלא הכרתי וגם את מי שהכרתי שוב. עוד משהו, מצאתי בכיס שלי את התג עם השם. בטעות שכחתי אותו שם ואני נורא מצטער. איך ולמי אפשר להחזיר?
matan פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 היה פשוט מדהים! תודה רבה לכולם על האירוח,ובעיקר לשמוליק לין! המון תודה לכולם...ואטיל מבחנתי זה כבר מזמן משפחה וזו היתה האווירה היום.
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 תודה לכולם על הכנס. היה מדהים! תודה רבה רבה על טרמפ הביתה של ברוכי ושל אייל נחום, באמת תודה רבה.
Ilan Nemirovski פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 מדהים,אין לי יותר מילים.... נהנתי מכול רגע לראות את כולם משוחחים תודה רבה לכול ואטיל שבאה ולכול ואטיל שאירגנה תודה! היה ממש כיף לראות את האנשים מאחורי ה744 בחניה בב"ג או את הצסנה בהרצליה או הפקח של ת"א. ההרצאה של אילן מרגלית והסברים לגבי הדיבור בקשר של אילן יונש היו מרתקים ומעניינים מאוד שוב תודה מיוחדת ורבה לשמוליק לין.!. מה דעתכם על כנס פעמיים בשנה ? :mrgreen: היה כיף,שוב תודה לכולם.!. (בן פינקת אותי עם הדפיות אה?! חחח)
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 היה לדעתי ממש חוויה. היה מאוד כיף להכיר את החברים שלי שעדיין לא יצא להפש במציאות, ולהכיר חברים חדשים. תודה ענקית למארגנים, שגם איפשרו לאבי להכנס ולשמוע את ההרצאות. תודה רבה! נתראה בכנס הבא!
אורח פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 היה כ"כ כיף! לראות ולשמוע אנשים שאני מכיר כבר המוןהמוןהמון זמן, ולמרות זה את חלקם לא זהיתי, כמו אבי למשל חחח אני שואל בקול איפה אבי ? ואבי עבר לידי ואני מסתכל עליו במבט מוזר ואז :" אבייייייייייייי!!!! מה קורה ?"
Avi - 4X-KDF פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 היה כ"כ כיף! לראות ולשמוע אנשים שאני מכיר כבר המוןהמוןהמון זמן, ולמרות זה את חלקם לא זהיתי, כמו אבי למשל חחח אני שואל בקול איפה אבי ? ואבי עבר לידי ואני מסתכל עליו במבט מוזר ואז :" אבייייייייייייי!!!! מה קורה ?" היה ממש טוב, גרמתי להורים שלי להפוך עולמות ולעשות רונדלים ועכשיו אני חושב על זה וזה היה ממש שווה את זה, זאת היתה חבייה ליראות פעילות מוחשית של הקהילה במציאות מול העיניים, היה כנס מצויין, והיה קורע איך שכל פעם שעבר מטוס כולם שמה הרימו ראשים להיסתכל עליו
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 אני רוצה להודות לכולם שבאו, היה ממש כיף! :mrgreen:
תומר עינבר פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 אני רוצה להודות לכולם שבאו, היה ממש כיף! :mrgreen: כן אה... טוב אני אגיע בכנס הבא גם אם התהפך העולם והמטוסים יטוסו על הקרקע...
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 היה נהדר שמחתי לפגוש אנשים נהדרים בכל מגוון הגילאים. ובראש וראשונה תודה לשמוליק לין שאירגן לנו את המקום הנפלא שלו ותודה לאילן מרגלית אשר נמצא כעת בקורס הסבה ל747-400 באל על שבו אני חונך מטעם וואטיל ואשתדל לעזור לו בסימולטור ככל שניתן בשם כל חברי וואטיל. דרך אגב הסיפור שלו על הנוסע שהטריד מינית את הדיילת והיא התלוננה במשטרה אז אצלי בטיסות זה הפוך:הדיילת מטרידה אותי מינית כל טיסה אבל אני מעולם לא התלוננתי... בוקי זאב:4X-MJB