עבור לתוכן
aviadch

שאלה בנוגע לSB3 ולVRC

Recommended Posts

פורסם

שלום,

הייתי רוצה לדעת אם דרך הסקווק בוקס או דרך הVRC יש אפשרות לעשות הוסט. כלומר שאני יוכל לפתוח מיני סרבר כזה של דיבור עם פקח (לדוגמא הפקח יהיה חבר שלי ואני יהיה טייס בנפרד מוואטסים).

חשבתי על האופציה הזו בגלל שראיתי שבטעינה של הסקווק בוקס הוא רושם שהוא עושה הוסט. האם זה אפשרי?

אני די חדש כאן אז אני מקווה שלא תחשיבו אותי אידיוט או משהו כזה....

פורסם
שלום,

הייתי רוצה לדעת אם דרך הסקווק בוקס או דרך הVRC יש אפשרות לעשות הוסט. כלומר שאני יוכל לפתוח מיני סרבר כזה של דיבור עם פקח (לדוגמא הפקח יהיה חבר שלי ואני יהיה טייס בנפרד מוואטסים).

חשבתי על האופציה הזו בגלל שראיתי שבטעינה של הסקווק בוקס הוא רושם שהוא עושה הוסט. האם זה אפשרי?

אני די חדש כאן אז אני מקווה שלא תחשיבו אותי אידיוט או משהו כזה....

היי אביעד (אביעד,נכון? פשוט לא כתבת את השם בחתימה שלך)

כפי שכתב עומר, התכונות שמבוססות על רשת VATSIM לא מאפשרות הפעלת רשת מנותקת מ VATSIM. ה SB מתחבר לסימולטור דרך המולטיפלייר של הסימולטור, לכן הוא כתב שהוא פותח HOST.

אם אתה מעוניין בטיסה תחת פיקוח - אתה מוזמן לטוס תחת VATSIM. אני בטוח שתוכל לקבל פיקוח מצוין עם כיסוי רחב. אם אתה מעוניין בטיסות הדרכה בלבד - אין צורך בפקח, פשוט טוס עם חבר שלך באופליין או במולטיפלייר מבוסס IP (בין שני הסימולטורים).

ולגבי המשפט האחרון שלך - אל דאגה. תציץ בחתימה בפורום של בחור אחד, קוראים לו אור נצר, ותבין למה אני מתכוון :wink: .

יום טוב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...