Barak פורסם אוקטובר 9, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2007 ערב טוב לכולם, ביום ה' הקרוב (מחרתיים) בין השעות 2000 עד 2200 מקומי חניכי מחזור 7 של IFS יבצעו את טיסת המרחב הרצינית בפעם הראשונה בין הרצליה לחיפה. לבקשתו של ברוכי ולבקשת מחלקת אירועים, הנכם יותר ממומזנים להגיע וליצור תנועה על מנת לתת הרגשה ביתית לכל החברים הסטודנטים. עמדות פיקוח שיעלו בזמן האירוע : 1. פלוטו 2. מגדל הרצליה 3. מגדל חיפה פקחים המעוניינים, נא ליצור קשר איתי או עם מתן בהקדם האפשרי, זה המעט שאנחנו יכולים לעשות בשביל החבר'ה מ-IFS שעובדים ימים כלילות. טיסות טובות ולא לשכוח מפות !!
noamkn פורסם אוקטובר 9, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2007 מקווה להשתתף ולעבור שוב את השיעור הכל תלוי בג'ט לג! :? אם לא אגיע שאר החניכים תהנו זה נתיב כייפי ויפה מאוד! בהצלחה לכולם
crazyblat פורסם אוקטובר 9, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2007 אופלההה...כמה פעמים עשיתי את הנתיב הזה גם במחזור 6:) יש לי כרגע בעיה קשה עם SB3 שכנראה אצטרך להתקין מחדש...את הסימולטור.. בכל מקרה..יש זמן עד יום חמישי...אני מקווה למצוא זמן לעשות את ההתקנה תודה על האירוע.... ואנשים...תבואו לעשות ירוקים בארץ...
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 10, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2007 פייי כמה זמן לא עשיתי קצת CVFR. יאללה נעלה קצת מחיפה לשדה דב... ובהצלחה לכל החניכים.
ראם אדם פורסם אוקטובר 10, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2007 אני מקווה להגיע! (אם לא יהיה עומס בלימודים)
AsafSaar פורסם אוקטובר 10, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2007 אשתדל לעזור בתנועה! בהצלחה לחניכי IFS אפרופו, נעם, אתה גם תהיה באימון של IFS? [לכל מי שלא יודע נעם נוחת ביום חמישי 1130 מקומי מאמריקה] :roll:
Avi - 4X-KDF פורסם אוקטובר 10, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2007 מחיפה לשדה דב... למה לשדה דב? גם לא תיהיה שמה תנוע וגם לא פיקוח, מאשר בהרצליה שתיהיה הרבה תנועה ופיקוח אני יבא לעשות תנוע לכיוון נגדי
noamkn פורסם אוקטובר 10, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2007 אשתדל לעזור בתנועה! בהצלחה לחניכי IFS אפרופו, נעם, אתה גם תהיה באימון של IFS? [לכל מי שלא יודע נעם נוחת ביום חמישי 1130 מקומי מאמריקה] :roll: תקרא שוב את ההודעה שלי. אני מקווה להגיע אבל זה לא תלוי בי מי כמוך יודע על ג'ט לגים..
FlightHut פורסם אוקטובר 10, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2007 שיהיה לחניכים בהצלחה אני לא אבוא כי אני עדיין לא יודע ממש לטוס שיהיה לכם כיף ותהנו
Barak פורסם אוקטובר 10, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2007 ערב טוב, אנחנו עדיין מחפשים פלוטו ומגדל חיפה. לכל המעוניינים, הא לפנות בהקדם. תודה !
אורח פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 תבואו ! אתם לא יודעים כמה זה חשוב לחניכים, הטיסה הזאת מאוד תקדם אותם ותשפר אותם לקראת הסולו וככול שיהיה יותר תנועה יהיה יותר טוב , אומנם הפעם יש מעט חניכים אבל במחזורים הבאים יהיו יותר!
uvdude פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 מה קרה לאירוע? אמנם ידעתי שאני אחזור הביתה רק ב9, אבל תיארתי לעצמי שזה יהיה אמצע האירוע. אין אף עמדה מחוברת (חוץ מרז על מגדל ב"ג), מה קרה?
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 לצערי הרב, רק חניך אחד הגיע הערב, על כן הוחלט לבטל את השיעור, הפיקוח המשיך עד אזור 21:00 והסתיים במרחב ריק (כמעט), יצא מייל לחניכי מחזור 7 ואנו מחכים לתגובתם (במייל!). אני אישית די מאוכזב ממה שראיתי הערב.
FlightHut פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 למה כולם מבריזים? אני במחזור עשירי והיה מתאים לי להגיע במקום המבריזים חבל באמת ששלושה חודשים נצטרך לחכות בזמן שעכשיו מבריזים
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 למה כולם מבריזים?אני במחזור עשירי והיה מתאים לי להגיע במקום המבריזים חבל באמת ששלושה חודשים נצטרך לחכות בזמן שעכשיו מבריזים זיו, זה לא שלושה חודשים, עדכון בקרוב יהיה במייל.
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 למה כולם מבריזים?אני במחזור עשירי והיה מתאים לי להגיע במקום המבריזים חבל באמת ששלושה חודשים נצטרך לחכות בזמן שעכשיו מבריזים 7 הפעם פישלתם בגדול. (חוץ ממי שבכל זאת הגיע כמובן - אליק אמברזון שגם הוא קיבל מקלחת צוננת עם הצטרפותו מחדש). אני בכוונה ציטטתי את זיו בוק שמחכה להצטרף לקורס כמו עוד עשרות אחרים כמוהו. אנשים מכל הגילים, העיסוקים והגוונים. אנחנו דוחים את פתיחת הקורסים הבאים בגלל שעוד לא סיימנו עם קורס 7. נשארו לנו רק עוד 3 מפגשים (ועוד כמה מטלות שביקשנו שגם להן אין כלכך מענה). חבר'ה, זה לא עובד ככה. הקורס הזה הוא לא "יש מאין". אנשים משקיעים זמן ומאמץ כדי לקיים את הקורס ואת השיעורים. מבחינת הצוות ההשקעה לא נגמרת בשעה או שעתיים הדרכה או תרגול פעם בשבוע. יש הרבה עבודת הכנה, תיאומים, תקשורת עם חניכים, כתיבת מערכי שיעור. מס הכנסה לא מקבל אגורה שחוקה אחת עבור העבודה הזאת. כי גם אני לא... אז אני מבקש מכל אחד מכם: תראו קצת נכונות. ברוכי.
FlightHut פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 חברה תשתפו פעולה עם הצוות שלא יהיו אי נעימויות תודה איציק וברוכי ושיהיה בהצלחה עם מחזור 7 חברה תהיו רציניים
crazyblat פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 למה כולם מבריזים?אני במחזור עשירי והיה מתאים לי להגיע במקום המבריזים חבל באמת ששלושה חודשים נצטרך לחכות בזמן שעכשיו מבריזים 7 הפעם פישלתם בגדול. (חוץ ממי שבכל זאת הגיע כמובן - אליק אמברזון שגם הוא קיבל מקלחת צוננת עם הצטרפותו מחדש). אני בכוונה ציטטתי את זיו בוק שמחכה להצטרף לקורס כמו עוד עשרות אחרים כמוהו. אנשים מכל הגילים, העיסוקים והגוונים. אנחנו דוחים את פתיחת הקורסים הבאים בגלל שעוד לא סיימנו עם קורס 7. נשארו לנו רק עוד 3 מפגשים (ועוד כמה מטלות שביקשנו שגם להן אין כלכך מענה). חבר'ה, זה לא עובד ככה. הקורס הזה הוא לא "יש מאין". אנשים משקיעים זמן ומאמץ כדי לקיים את הקורס ואת השיעורים. מבחינת הצוות ההשקעה לא נגמרת בשעה או שעתיים הדרכה או תרגול פעם בשבוע. יש הרבה עבודת הכנה, תיאומים, תקשורת עם חניכים, כתיבת מערכי שיעור. מס הכנסה לא מקבל אגורה שחוקה אחת עבור העבודה הזאת. כי גם אני לא... אז אני מבקש מכל אחד מכם: תראו קצת נכונות. ברוכי. ברוך קבל תיקון לגביי במייל של IFS תקרא בבקשה
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 למה כולם מבריזים?אני במחזור עשירי והיה מתאים לי להגיע במקום המבריזים חבל באמת ששלושה חודשים נצטרך לחכות בזמן שעכשיו מבריזים 7 הפעם פישלתם בגדול. (חוץ ממי שבכל זאת הגיע כמובן - אליק אמברזון שגם הוא קיבל מקלחת צוננת עם הצטרפותו מחדש). אני בכוונה ציטטתי את זיו בוק שמחכה להצטרף לקורס כמו עוד עשרות אחרים כמוהו. אנשים מכל הגילים, העיסוקים והגוונים. אנחנו דוחים את פתיחת הקורסים הבאים בגלל שעוד לא סיימנו עם קורס 7. נשארו לנו רק עוד 3 מפגשים (ועוד כמה מטלות שביקשנו שגם להן אין כלכך מענה). חבר'ה, זה לא עובד ככה. הקורס הזה הוא לא "יש מאין". אנשים משקיעים זמן ומאמץ כדי לקיים את הקורס ואת השיעורים. מבחינת הצוות ההשקעה לא נגמרת בשעה או שעתיים הדרכה או תרגול פעם בשבוע. יש הרבה עבודת הכנה, תיאומים, תקשורת עם חניכים, כתיבת מערכי שיעור. מס הכנסה לא מקבל אגורה שחוקה אחת עבור העבודה הזאת. כי גם אני לא... אז אני מבקש מכל אחד מכם: תראו קצת נכונות. ברוכי. ברוך קבל תיקון לגביי במייל של IFS תקרא בבקשה ראיתי גם ראיתי. בקשתך נדחתה!! בואך לשלום - צאתך בחלום.. :mrgreen: עכשיו ברצינות אליק, אני אומר את זה במלוא הצניעות: יש לך עוד מה ללמוד וחבל שהגעת למסקנה שאם אתה יודע איך לזהות נקודות CVFR אז אתה יכול לוותר על הקורס. וכבר דיברתי איתך על השלמות שכדאי שתעשה.