E.Z פורסם אוקטובר 15, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2007 הסידים והסטארים שקיימים במאגר של ה 767 לא נכונים כיוון שתכנתו אותם בצורה לא נכונה - המון נקודות שם לא קיימות במציאות וחסר שימוש בנקודות צפות - איפה שבמקור שמו את הנקודות הלא אמיתיות לודגמא: אחרי SIX מיירטים רדיאל 270 מטרק 290 לפני שמגיעים לדינה בנוכחי קיימת שם פשוט נקודת במרחק 7 DME מ ה VOR דוגמא נוספת שמירת טרק 080 עד יירוט רדיאל 106 ביציאת תלמי. את אלה ועוד רבות תיקנתי כל הנקודות הרלוונטיות הוחלפו בנקודות צפות- הסידים שטופלו הם: DEENA1B DEENA1C DEENA1D DEENA1E DEENA1F DEENA1FS TALMI2- כולם SALAM2E\FS גישות מכשירים: VOR08- ישיר ממערב ILS26 ILS12- ישיר ממערב את DEENA1A- שיפצתי חלקית כיוון שאין אפשרות ליצור בעזרת ה LDS סיבוב מלא הסידים לא נבדקו כולם- לכן חשוב שתדווחו כאן על טעויות אפשרויות- כאשר מבחינתי הסיד אמור לעבוד כאשר אתם מצמידים LNAV ב 400 רגל. בעתיד אולי ישופצו עוד הליכים- כאמור תרגישו חופשי להעיר. הערות נוספות: DEENA1FS- הכנסתי מגבלה לא טבעית של 165 קשר בהמראה כדי שייקח את הסיבוב כמו שצריך- נסו לבדוק אותו ללא המיגבלה ועם המיגבלה. בכל יציאות ה TALMI ממסלול 30 - הנקודות שהוכנסו הם תחת המיגבלות המינמאליות ולא המקסימאליות של הסיד. DEENA1D- פניה ליירוט טרק 290 ב 1.5 DME נראה כאילו הנתיב יוצא מ VOR ולא מציר המסלול- זה אמור לעבוד תקין למרות שהקו לא במקום- מניסיון עם שדות תעופה אחרים ותנאים דומים- פשוט שימרו כיוון מסלול והצמידו LNAV בהתאם למגבלות המטוס. הוראות התקנה: 1. גבו את ה LLBG.XML המקורי -בספריית NAVDATA תחת ה LDS 2. העתיקו את הקובץ החדש ועברו על הקיים לאותה ספריה 3. הפעילו את הסימולטור ותתחילו לטוס. תודה לתומר על האירוח באתר שלו הלינק: http://tomer.ifschool.net/llbgsid.zip
crazyblat פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 "DEENA1FS- הכנסתי מגבלה לא טבעית של 165 קשר בהמראה כדי שייקח את הסיבוב כמו שצריך- נסו לבדוק אותו ללא המיגבלה ועם המיגבלה. בכל יציאות ה TALMI ממסלול 30 - הנקודות שהוכנסו הם תחת המיגבלות המינמאליות ולא המקסימאליות של הסיד. " בעיקרון...S זה ל..747...747 לKJFK...שממריא מ-30...עם דלק כמעט מלא...ו...בקיצור כבד....165 קשר זה מתקרב להזדקרות שלו....זה נכון? תתקנו אותי אם אני טועה...
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 "DEENA1FS- הכנסתי מגבלה לא טבעית של 165 קשר בהמראה כדי שייקח את הסיבוב כמו שצריך- נסו לבדוק אותו ללא המיגבלה ועם המיגבלה. בכל יציאות ה TALMI ממסלול 30 - הנקודות שהוכנסו הם תחת המיגבלות המינמאליות ולא המקסימאליות של הסיד. " בעיקרון...S זה ל..747...747 לKJFK...שממריא מ-30...עם דלק כמעט מלא...ו...בקיצור כבד....165 קשר זה מתקרב להזדקרות שלו....זה נכון? תתקנו אותי אם אני טועה... בוא אני יגיד לך משהו... טייסי אלעל 73 מבצעים רק DEENA1FS או DEENA1E. DEENA1FS זה לא "רק" ל-744...
Ben Cohen פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 "DEENA1FS- הכנסתי מגבלה לא טבעית של 165 קשר בהמראה כדי שייקח את הסיבוב כמו שצריך- נסו לבדוק אותו ללא המיגבלה ועם המיגבלה. בכל יציאות ה TALMI ממסלול 30 - הנקודות שהוכנסו הם תחת המיגבלות המינמאליות ולא המקסימאליות של הסיד. " בעיקרון...S זה ל..747...747 לKJFK...שממריא מ-30...עם דלק כמעט מלא...ו...בקיצור כבד....165 קשר זה מתקרב להזדקרות שלו....זה נכון? תתקנו אותי אם אני טועה... קודם כל אנחנו מדברים על 767, עד עכשיו לא נתקלתי בהרבה פעמים שמהירות הV2 שלו הייתה גבוהה מ165 קשר. אמנם מהירות קצת נמוכה אבל אני לא חושב שזאת בעייה לשמור אותה בלי להזדקר עד אחרי הסיבוב.
E.Z פורסם אוקטובר 16, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 אכן מדובר רק ב 767 ולדעתי תבדקו טוב את הסיד לדעתי המגבלה שרשמתי שם לא נרשמה כדיפולט בהליך ככה שאין בעצם מגבלה.
Eldar Sella פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 "DEENA1FS- הכנסתי מגבלה לא טבעית של 165 קשר בהמראה כדי שייקח את הסיבוב כמו שצריך- נסו לבדוק אותו ללא המיגבלה ועם המיגבלה. בכל יציאות ה TALMI ממסלול 30 - הנקודות שהוכנסו הם תחת המיגבלות המינמאליות ולא המקסימאליות של הסיד. " בעיקרון...S זה ל..747...747 לKJFK...שממריא מ-30...עם דלק כמעט מלא...ו...בקיצור כבד....165 קשר זה מתקרב להזדקרות שלו....זה נכון? תתקנו אותי אם אני טועה... 747 ל JFK לא ימריא מ 30 כל עוד 26 פעיל.
mickey lip פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 "DEENA1FS- הכנסתי מגבלה לא טבעית של 165 קשר בהמראה כדי שייקח את הסיבוב כמו שצריך- נסו לבדוק אותו ללא המיגבלה ועם המיגבלה. בכל יציאות ה TALMI ממסלול 30 - הנקודות שהוכנסו הם תחת המיגבלות המינמאליות ולא המקסימאליות של הסיד. " בעיקרון...S זה ל..747...747 לKJFK...שממריא מ-30...עם דלק כמעט מלא...ו...בקיצור כבד....165 קשר זה מתקרב להזדקרות שלו....זה נכון? תתקנו אותי אם אני טועה... בוא אני יגיד לך משהו... טייסי אלעל 73 מבצעים רק DEENA1FS או DEENA1E. DEENA1FS זה לא "רק" ל-744... בוא אני אגיד לך משהו, טייסי אלעל וכל טייס אחר מבצעים מה שהפקח נותן להם,הם יכולים לבקש יציאה מסויימת, אם יקבלו אישור,מצויין ,אם לאו,יעשו מה אומרים להם,בלי להפריד דת ,גזע,סוג מטוס,או דיילת :wink:
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 "DEENA1FS- הכנסתי מגבלה לא טבעית של 165 קשר בהמראה כדי שייקח את הסיבוב כמו שצריך- נסו לבדוק אותו ללא המיגבלה ועם המיגבלה. בכל יציאות ה TALMI ממסלול 30 - הנקודות שהוכנסו הם תחת המיגבלות המינמאליות ולא המקסימאליות של הסיד. " בעיקרון...S זה ל..747...747 לKJFK...שממריא מ-30...עם דלק כמעט מלא...ו...בקיצור כבד....165 קשר זה מתקרב להזדקרות שלו....זה נכון? תתקנו אותי אם אני טועה... בוא אני יגיד לך משהו... טייסי אלעל 73 מבצעים רק DEENA1FS או DEENA1E. DEENA1FS זה לא "רק" ל-744... בוא אני אגיד לך משהו, טייסי אלעל וכל טייס אחר מבצעים מה שהפקח נותן להם,הם יכולים לבקש יציאה מסויימת, אם יקבלו אישור,מצויין ,אם לאו,יעשו מה אומרים להם,בלי להפריד דת ,גזע,סוג מטוס,או דיילת :wink: צודק ולפי מה שלמדנו הוא אמר לנו שהם מעדיפים DEENA1FS או DEENA1E.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 צודק ולפי מה שלמדנו הוא אמר לנו שהם מעדיפים DEENA1FS או DEENA1E. והתושבים של אור יהודה מעדיפים שאפילו 747 ימריא בF ולא בFS, מה לעשות לא כולם מקבלים מה שרוצים
Matan Solomon פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 עד כמה שאני הבנתי אסור עליהם לעשות F מטעמי אלעל, ותגידו מה שתגידו הם פשוט לא עושים את זה, אם לא נותנים להם FS הם מבקשים 26 וכנראה שבסופו של דבר הם מקבלים את מה שהם רוצים...