Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 הצטיידתי ב- Flight Deck Companion Live Cockpit v. 3.7 בכדי לשפר את רמת המציאות בטיסה כל עוד איני טס ברשת בצוות. מוקדם לדווח על התרשמותי, חוות הדעת שקראתי טובות. לא שמעתי אודות איש משלנו העושה בתוכנה זו שימוש, יש כזה? מהדורה זו תומכת ב- FS9 וב-FSX, ומחירה 30 יורו.
אורח פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 מיקי ליפ יותר זול ואצלו בבית זה מגיע עם דיילת אורגינל ושירות שאפילו סויס לא נותנים :wink: תתחדש ותהנה
crazyblat פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 עופר או מישהו יכולים להסביר לי מה זה בדיוק התוכנה הזאת?
Erez Savir פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 עופר או מישהו יכולים להסביר לי מה זה בדיוק התוכנה הזאת? http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/ib ... 60,10319_1
matan פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 מיקי ליפ יותר זול ואצלו בבית זה מגיע עם דיילת אורגינל ושירות שאפילו סויס לא נותנים :wink: תתחדש ותהנה חחחחחחחחחחחחח אני על הריצפה :mrgreen: :mrgreen: מה עם דודי ד"א?
תומר עינבר פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 ניסיתי אותה, מאוד מסובכת, מדריך באורך של המדריך של ה-ATR, אז יש גבול.
Or Netzer פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 מיקי ליפ יותר זול ואצלו בבית זה מגיע עם דיילת אורגינל ושירות שאפילו סויס לא נותנים :wink: תתחדש ותהנה חחחחחחחחחחחחח אני על הריצפה :mrgreen: :mrgreen: מה עם דודי ד"א? דודי הוא זה שבכל טיסה רוצה להכנס לקוקפיט לראות :wink: (והיחיד שבנה אחד כזה לבד ) אשכרה, בחיים לא ראיתי כזה חינוך דיילות, אפילו לא בסוויס, 2 צלצולים והיא באה לשאול מה רוצים=] והתפריט? סוף הדרך! , והמחלקת עסקים? לפנים זה מזכיר ליש אני צריך לקפוץ לטטיסה
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 הצטיידתי ב- Flight Deck Companion Live Cockpit v. 3.7 בכדי לשפר את רמת המציאות בטיסה כל עוד איני טס ברשת בצוות. מוקדם לדווח על התרשמותי, חוות הדעת שקראתי טובות. לא שמעתי אודות איש משלנו העושה בתוכנה זו שימוש, יש כזה?מהדורה זו תומכת ב- FS9 וב-FSX, ומחירה 30 יורו. אני לא בטוח עד כמה זה יעבוד טוב יחד עם FSP והרוב כאן עושים שימוש ב FSP בכל מקרה אני אולי אנסה אותה גם בעצמי, איך היא מבחינת ביצועים? היא מכבידה בצורה רצינית או שלא?
yoyoo פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 גם אני קניתי את התוכנה עוד מעט זה צריך להגיע תוכנה מצויינת :!:
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 התנסיתי בתוכנה - התרשמותי היתה שלילית. אני משתמש בFS9, וניסיתי את התוכנה בטיסה עם ה-737 של PMDG. לא העמקתי בתוכנה יותר מידי, אך ניתן לומר שמבחינת פעולות היא משמשת תחליף לFS2CREW+FSP יחד. FDC כולל בתוכו את הפן של עבודת הצוות (כדוגמת FS2CREW, ולדעתי האישית אינו מגיע לרמתו. כמו לערוך השוואה בין LVLD לPSS) וכולל אופציות שונות ומגוונות, רובן מיותרות לטעמי. מדוע מיותרות? כי לדוג' FS2CREW כוללת את אותן האפשרויות באופן הריאליסטי והנוח ביותר שיש. בנוסף התוכנה כוללת Cabin announcements כדוגמת FSP. גם כאן לא התרשמתי יותר מידי. משתמשי FSP לא יתרגשו ממשהו חדש שלא הכירו בעבר. לא שהתוכנה רעה, אך אני אישית מעדיף לעבוד עם FS2CREW ללא ספק. לגבי FSP, זו תוכנה נחמדה שנהגתי להתלהב ממנה כשרק יצאה לשימוש הקהל הרחב, אך במציאות מעורבות הטייס עם הנוסעים והקבינה אינה זהה לדרך שבה מציגים בFSP, לכן חדלתי מלהשתמש בה. לסיכום, לפי דעתי האישית צוות מפתחי FDC הגיעו למסקנה שקהל טייסי הסימולטורים אכן משתמש בשתי התוכנות הנ"ל FS2CREW בשילוב עם FSP, וניסו לפתח תוכנה מתחרה שכוללת בתוכה את שתי התוכנות. Two in One כמו כן אשמח לשמוע גם תגובות של אחרים לגבי התוכנה.
E.Z פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 זכריה שאלה קטנה: FS2CREW יודעת לביים תקלות ל LDS בגרסה הרלוונטית?
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 זכריה שאלה קטנה:FS2CREW יודעת לביים תקלות ל LDS בגרסה הרלוונטית? In the 767 Edition you can get a Bird Strike scenerio. You can even see the smashed window. מעבר לזה- http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 588&page=6
Almog Atar פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 לגבי FSP, זו תוכנה נחמדה שנהגתי להתלהב ממנה כשרק יצאה לשימוש הקהל הרחב, אך במציאות מעורבות הטייס עם הנוסעים והקבינה אינה זהה לדרך שבה מציגים בFSP, לכן חדלתי מלהשתמש בה. קלעת בומבה....
yoyoo פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 עכשיו אני מבולבל מה ההבדל בין fsp. fdc. FS2CREW ? ולמה FS2CREW יותר טוב מfdc?
Barak Palesznicki פורסם אוקטובר 17, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2007 ישנה ביקורת של AVSIM על המוצר למי שמתעניין: http://www.avsim.com/pages/0307/FDC/FDC.htm ישנם כמה חסרונות אבל הם לא משמעותיים ביותר, ניראת תוכנה לא רעה בכלל
ha5mvo פורסם אוקטובר 17, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2007 ישנה ביקורת של AVSIM על המוצר למי שמתעניין: http://www.avsim.com/pages/0307/FDC/FDC.htmישנם כמה חסרונות אבל הם לא משמעותיים ביותר, ניראת תוכנה לא רעה בכלל Nothing to do with this particular product, but avsim reviews and objectivity have long been unrelated matters. Avsim reviews are nothing but hype for the most of it. They would depict any piece of garbage as a decent product and anything mediocre as the best thing since sliced bread. The product might very well be a good one, I'm not really familiar with it but I would check out their support forums for users responses rather than bite on anything they may try and feed you with at Avsim