uvdude פורסם אוקטובר 22, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2007 עכשיו שאני מסתכל על זה מקרוב, גם בפמ"ת ב"ג וגם בתצ"אות (google earth) ניתן לראות שבמסלולים 12/30 ו08/26 יש באמצע המסלולים שני מקומות בהם המסלול טיפה יותר רחב אם הייתי צריך לנחש, זה נראה לי כמו הכנות למסלולי פינוי מהיר כלשהם, בדומה לY ול-Z. למישהי יש ניחוש מלומד מה הדברים האלה?
Or Netzer פורסם אוקטובר 22, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2007 אין לי מושג האמת אבל אני יכול לנחש 1. טופוגרפיה עקומה 2. לביצוע פניית 180.
ראם אדם פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 עכשיו שאני מסתכל על זה מקרוב, גם בפמ"ת ב"ג וגם בתצ"אות (google earth) ניתן לראות שבמסלולים 12/30 ו08/26 יש באמצע המסלולים שני מקומות בהם המסלול טיפה יותר רחבאם הייתי צריך לנחש, זה נראה לי כמו הכנות למסלולי פינוי מהיר כלשהם, בדומה לY ול-Z. למישהי יש ניחוש מלומד מה הדברים האלה? כן בוודאות זה מקום ל180
uvdude פורסם אוקטובר 23, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 ואם כבר תצ"אות - מה זה בעצם החצי עיגול הענקי הזה דרומית לסופרלנד בראשל"צ וממש צמוד ממערב למנחת?
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 קיים שם עשרות שנים מתקן לטיהור מים. בערוץ נשיונל גיאוגראפיק רצה לעתים תוכנית המתארת תהליכי טיהור מים, מקור טוב למידע בנושא. ואם כבר תצ"אות - מה זה בעצם החצי עיגול הענקי הזה דרומית לסופרלנד בראשל"צ וממש צמוד ממערב למנחת?
uvdude פורסם אוקטובר 23, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 תודה לכולם, שאלה אחרונה חזרה לנושא המקורי, האם מישהו אי פעם ראה שנעשה שימוש באיזורים האלה לביצוע 180 על המסלול? הסיטואציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא כשיש מסלול אחד פעיל (כמו עכשיו) ונניח 26 בשימוש, אבל מטוס נאלץ לנחות על 08 כאשר מישהו מחכה בנקודת המתנה 26 למסלול, אז הוא חייב לבצע 180 כדי לחזור חזרה ולפנות בK בשביל להסיע לחניה.
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 תודה לכולם, שאלה אחרונה חזרה לנושא המקורי, האם מישהו אי פעם ראה שנעשה שימוש באיזורים האלה לביצוע 180 על המסלול?הסיטואציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא כשיש מסלול אחד פעיל (כמו עכשיו) ונניח 26 בשימוש, אבל מטוס נאלץ לנחות על 08 כאשר מישהו מחכה בנקודת המתנה 26 למסלול, אז הוא חייב לבצע 180 כדי לחזור חזרה ולפנות בK בשביל להסיע לחניה. ברשת לי אישית יצא להשתמש בזה בנחיתות על 08- שמים שB על 3 ובהנחה שאין עומס מבקשים מהפקח בק טרק. במציאות אני יודע שבעיקר הרקולסים נוחתים על 26 מסתובבים חזרה לבח"א שם במקום לעשות את כל העיקוף.
Or Netzer פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 תודה לכולם, שאלה אחרונה חזרה לנושא המקורי, האם מישהו אי פעם ראה שנעשה שימוש באיזורים האלה לביצוע 180 על המסלול?הסיטואציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא כשיש מסלול אחד פעיל (כמו עכשיו) ונניח 26 בשימוש, אבל מטוס נאלץ לנחות על 08 כאשר מישהו מחכה בנקודת המתנה 26 למסלול, אז הוא חייב לבצע 180 כדי לחזור חזרה ולפנות בK בשביל להסיע לחניה. ברשת לי אישית יצא להשתמש בזה בנחיתות על 08- שמים שB על 3 ובהנחה שאין עומס מבקשים מהפקח בק טרק. במציאות אני יודע שבעיקר הרקולסים נוחתים על 26 מסתובבים חזרה לבח"א שם במקום לעשות את כל העיקוף. כן עשית את זה כי עשית טעות ולא הודעת לי על זה. אבל לא באא לי להלשין :mrgreen: