Almog Atar פורסם אוקטובר 30, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2007 ה30/10 זה יום מיוחד, ולמה ? אז הנה התשובה: קודם כל מזל טוב ענקי לאיש והאגדה (האיש והמצלמה) אדון סודרי. אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי מכיר את הבנאדם הנפלא הזה, לא הייתי מכיר את לילה (הכי חשוב ), לא הייתי נוסע לWFC ועוד הרבה דברים אחרים. מזל טוב ותודה איש יקר !!! :new-bday: :new-bday: עכשיו, בתאריך הזה יש עוד שני ימי הולדת לשני אנשים מאוד יקרים לחטיבה (לפחות אחד מהם היה בעבר, היום הוא "בשינת חורף ארוכה" ). הראשון הוא יוסי לוי, הטייס המלך, תמיד כיף לטוס איתו או סתם לדבר, אני יכול להקשיב שעות לסיפורים המעניינים שלו על כל הטיסות שלו, מזל טוב !!! :new-bday: הבנאדם השלישי הוא עומרי עטר (כן אח שלי), הבחור מידי פעם עושה טיסה או שניים אבל צפוי קאמבק בקרוב בחופש אחרי הצבא והעבודה ללימודים, הוא עוד יחזור. מזל טוב !! :new-bday: אז עכשיו הבנתם למה ה30 זה יום מיוחד ?
yossilevy פורסם אוקטובר 30, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2007 תודה רבה לכל המברכים מזל טוב לכל החוגגים
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 30, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2007 סודרי, אני בטוח שלכבוד יום ההולדת אירגנו לך מטבח שבועי... שיהיה המון מזל טוב ותודה לך על התרומה הענקית שלך לחטיבה במגון רחב של תחומים. יוסי לוי היקר, שיהיה המון מזל טוב, בריאות ואושר, בעזרת השם שנשמע אותך מדווח לתל אביב 8000 בדינה... :wink: עומרי עטר, אחד הכרישים הותיקים, שיהיה מון מזל טוב והצלחה בדרך החדשה
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אוקטובר 30, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2007 מזל טוב משולש.הרבה בריאות אושר,וכושר. :new-bday:
Jonathan Perelmuter פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 Izik - VATIL3 כתב: סודרי, אני בטוח שלכבוד יום ההולדת אירגנו לך מטבח שבועי... שיהיה המון מזל טוב ותודה לך על התרומה הענקית שלך לחטיבה במגון רחב של תחומים.יוסי לוי היקר, שיהיה המון מזל טוב, בריאות ואושר, בעזרת השם שנשמע אותך מדווח לתל אביב 8000 בדינה... :wink: עומרי עטר, אחד הכרישים הותיקים, שיהיה מון מזל טוב והצלחה בדרך החדשה מזל טוב סודרי!!! ואיציק אל תדאג, הוא קיבל צ'ופר מיוחד.... פינקו אותו באבט"ש
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 31, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2007 האמת שרציתי לפתוח שרשור משלי באיחור של יום כי משום מה לא שמתי לב לשרשור של אלמוג או שחשבתי שאנחנו ב 2008 או לא יודע מה אז א) עומרי (סודרי), מזל טוב על חלוף שנה שאתה כבר לא קטין. אני בטוח שכמו שפרלה ציין אתה נהנה מאוד במתנת היומולדת שקיבלת (כן, לא כולם מצלצלים למספר שמשמיע גלי צה"ל באבטשים... רמז ...) . בכל מקרה הזמן טס מהיום שלבשתי מדים בפעם הראשונה (ובין האחרונות...) , לגיוס, טירונות, קורסים, תורנויות. הרבה סיפורי צבא שהעברנו ופשוט הזמן טס... אז המון המון מזל טוב! אחרי האבט"ש חגיגה רצינית... (ואגב שבוע הבא גם תורי מגיע....). שיהיה הרבה בהצלחה בהמשך השירות ובכלל. תודה גם על כל התרומה שלך לחטיבה - אתר, אירועים, כנסים (והייתי עד לה מאז שנכנסתי לתפקיד). מחכה לתמונות וסיפורים מהאבט"ש. ב) ליוסי - אחלה טייס , תמיד נחמד לדבר ולשמוע את סיפוריך. ג) ועומרי (עטר) - אני מאמין לאלמוג ומצפה לקאמבק .... טוב, הכרישים מתחיל אז אני לא יכול להמשיך לכתוב כרגע....