eran80 פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא. אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה
Yarden Antebi פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 אתה טס עם דלתא דרך אטלנטה או שאתה טס עם דלתא ישר לני יורק? אם זה ישר לניו יורק אתה תטוס באלעל.
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא.אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה צר לי לאכזב אבל אלא אם כן אתה מכיר את אחד הטייסים והוא סידר לך אישור מראש (וזו בירוקרטיה מאוד לא פשוטה) אז הסיכוי שלך להיכנס הוא אפס.
eran80 פורסם נובמבר 3, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 דרך אטלנטה אתה טס עם דלתא דרך אטלנטה או שאתה טס עם דלתא ישר לני יורק?אם זה ישר לניו יורק אתה תטוס באלעל.
eran80 פורסם נובמבר 3, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 לנסות לא עולה כלום מה איכפת לי אולי יהיה טייס נחמד אני ינסה גם בטיסה הפנימית אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא.אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה צר לי לאכזב אבל אלא אם כן אתה מכיר את אחד הטייסים והוא סידר לך אישור מראש (וזו בירוקרטיה מאוד לא פשוטה) אז הסיכוי שלך להיכנס הוא אפס.
noamkn פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 לנסות לא עולה כלוםמה איכפת לי אולי יהיה טייס נחמד אני ינסה גם בטיסה הפנימית אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא.אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה צר לי לאכזב אבל אלא אם כן אתה מכיר את אחד הטייסים והוא סידר לך אישור מראש (וזו בירוקרטיה מאוד לא פשוטה) אז הסיכוי שלך להיכנס הוא אפס. אם אני לא טועה לפי הנהלים של דלתא אסור להם להכניס אנשים לקוקפיט אלא אם יש לך אישור מיוחד...
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 לנסות לא עולה כלוםמה איכפת לי אולי יהיה טייס נחמד אני ינסה גם בטיסה הפנימית אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא.אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה צר לי לאכזב אבל אלא אם כן אתה מכיר את אחד הטייסים והוא סידר לך אישור מראש (וזו בירוקרטיה מאוד לא פשוטה) אז הסיכוי שלך להיכנס הוא אפס. בטיסה הפנימית הסיכוי נמוך עוד יותר אפילו (אפס מוחלט)
Eldar Sella פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 לנסות לא עולה כלוםמה איכפת לי אולי יהיה טייס נחמד אני ינסה גם בטיסה הפנימית אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא.אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה צר לי לאכזב אבל אלא אם כן אתה מכיר את אחד הטייסים והוא סידר לך אישור מראש (וזו בירוקרטיה מאוד לא פשוטה) אז הסיכוי שלך להיכנס הוא אפס. אם אני לא טועה לפי הנהלים של דלתא אסור להם להכניס אנשים לקוקפיט אלא אם יש לך אישור מיוחד... בכל חברה הנוהל אומר שאסור להכניס אנשים לקוקפיט..אבל תמיד יש חריגים.
noamkn פורסם נובמבר 3, 2007 דיווח פורסם נובמבר 3, 2007 לנסות לא עולה כלוםמה איכפת לי אולי יהיה טייס נחמד אני ינסה גם בטיסה הפנימית אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא.אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה צר לי לאכזב אבל אלא אם כן אתה מכיר את אחד הטייסים והוא סידר לך אישור מראש (וזו בירוקרטיה מאוד לא פשוטה) אז הסיכוי שלך להיכנס הוא אפס. אם אני לא טועה לפי הנהלים של דלתא אסור להם להכניס אנשים לקוקפיט אלא אם יש לך אישור מיוחד... בכל חברה הנוהל אומר שאסור להכניס אנשים לקוקפיט..אבל תמיד יש חריגים. אולי ברוב החברות אבל אבא שלי שהיה קב"ט אלעל ודודה שלי שהייתה דיילת אמרו לי שעד גיל שלוש עשרה מותר חופשי מגיל 14 צריך אישורים
Aviran פורסם נובמבר 4, 2007 דיווח פורסם נובמבר 4, 2007 לנסות לא עולה כלוםמה איכפת לי אולי יהיה טייס נחמד אני ינסה גם בטיסה הפנימית אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא.אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה צר לי לאכזב אבל אלא אם כן אתה מכיר את אחד הטייסים והוא סידר לך אישור מראש (וזו בירוקרטיה מאוד לא פשוטה) אז הסיכוי שלך להיכנס הוא אפס. אם אני לא טועה לפי הנהלים של דלתא אסור להם להכניס אנשים לקוקפיט אלא אם יש לך אישור מיוחד... בכל חברה הנוהל אומר שאסור להכניס אנשים לקוקפיט..אבל תמיד יש חריגים. אולי ברוב החברות אבל אבא שלי שהיה קב"ט אלעל ודודה שלי שהייתה דיילת אמרו לי שעד גיל שלוש עשרה מותר חופשי מגיל 14 צריך אישורים אני לא רוצה לחשוב כמה אתה בילית בקוקפיט של אל על :roll: בברכה, אבירן..
noamkn פורסם נובמבר 4, 2007 דיווח פורסם נובמבר 4, 2007 לנסות לא עולה כלוםמה איכפת לי אולי יהיה טייס נחמד אני ינסה גם בטיסה הפנימית אני טס בשבוע הבא לניו יורק עם דלתא.אני רוצה לבקר בתא הטייס, למשהוא יש נוסח של מכתב שהוא כתב באנגלית לטייסים שיאפשרו לו להיכנס לתא הטייס ? הכי פדיחה זה לתת מכתב עם טעות כתיב.. תודה צר לי לאכזב אבל אלא אם כן אתה מכיר את אחד הטייסים והוא סידר לך אישור מראש (וזו בירוקרטיה מאוד לא פשוטה) אז הסיכוי שלך להיכנס הוא אפס. אם אני לא טועה לפי הנהלים של דלתא אסור להם להכניס אנשים לקוקפיט אלא אם יש לך אישור מיוחד... בכל חברה הנוהל אומר שאסור להכניס אנשים לקוקפיט..אבל תמיד יש חריגים. אולי ברוב החברות אבל אבא שלי שהיה קב"ט אלעל ודודה שלי שהייתה דיילת אמרו לי שעד גיל שלוש עשרה מותר חופשי מגיל 14 צריך אישורים אני לא רוצה לחשוב כמה אתה בילית בקוקפיט של אל על :roll: בברכה, אבירן.. ממש לא הרבה! ובפעמים ההם בלי פרוטקציות זה היה בתקופות שאף אחד שאני מכיר לא עבד שם