BlackRaven פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 אז ככה רציתי לדעת אם בעצם אפשר לעשות טיסות במסוקים בוואטסים... אני אישית אף פעם לא ראיתי מסוק בוואטסים... עכשיו נגיד אם כן - איפה אני יכול למצוא נוהלים לגבי טיסה במסוק ? או שאפילו אם תוכל להסביר זה יהיה נהדר
Eranre פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 נראה לי אין נוהלים מיוחדים למסוקים זה אותו דבר כמו מטוס יש את טיסות הcvfr אותם נתיבים רק במסוקים יש ריחוף לחניה במקום הסעה. אני טסתי פעם או פעמים במסוק
Shmulik Lin פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 ידידי קודם תזדהה בשם שנית יש נהלים למסוקים אם יש לך פמ"ת תסתכל מה הם הנתיבים שלהם ותתחיל עם ה 206 לבצע טיסות
BlackRaven פורסם ספטמבר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 ידידי קודם תזדהה בשם שנית יש נהלים למסוקים אם יש לך פמ"ת תסתכל מה הם הנתיבים שלהם ותתחיל עם ה 206 לבצע טיסות טל אליאסי... ותודה ידוע לי שיש איזה אתר אחד שיש בו את הפמ"ת אבל אני לא זוכר את הכתובת אפשר לינק בבקשה ?
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 יש לינק להורדה בעמוד ההורדות באתר של החטיבה.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 אגב טל... נסיתי להיכנס לאתר שרשמת בחתימה שלך וזה פותח דף שבו מופיע ERRO לידיעתך...
BlackRaven פורסם ספטמבר 22, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2003 האתר בסדר גמור מקור הבעיה הוא בברינקסטר התעוברה היומית נגמרת מאוד מאוד מהר בקרוב אולי הוא ישב על שרת אחר ודומיין חדשדש
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 22, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2003 שלום טל, נכנסתי לאתר שלכם והוא מאוד מעניין ויפה רציתי לדעת האם קיימת רשת של תעופה בחלל כמו רשת ואטסים או שהחיבור בין טייס לבקר הוא פשוט באמצעות מולטיפלייר? וגם באיזו תוכנה משתמש הבקר כדי לתת את שירותי הפיקוח...?
BlackRaven פורסם ספטמבר 23, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 אהלן!ידוע לך משהו על ORBITER? תודה ! ידוע לי הרבה על Orbiter... מה אתה רוצה לדעת ?
BlackRaven פורסם ספטמבר 23, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 מה זה בעצם הOrbiter זה תוסף לסימולטור??? ממש לא... Orbiter הוא סימולטור טיסה לחלל... (לא קרבות חלל - ממש טיסות) הוא ריאלסטי יש לו הרבה תוספות(שעלי לציין כולן בחינם!!!) הוא מאוד יפה מבחינה גרפית ויותר מזה - הוא לא עולה כסף בכלל... אתה יכול להוריד לו מטוסים, חלליות, לווינים, ירחים, גלקסיות, פאנלים ומה לא... אפשר לעשות בו ניווט ממש בין כוכבים... נגיד מכדור הארץ לירח ויש שם את כל הכובים במערכת השמש ואת כל הירחים של כל הכוכבים במערכת השמש ולכולם אפשר להגיע(עם החלליות המתאימות כמובן) אבל זה לא כזה פשוט... יותר פרטים יותר תמונות ולהורדה אתה מוזמן להיכנס לאתר הבית של Orbiter http://www.orbitersim.com ולראות שם....
Levon Melik פורסם ספטמבר 23, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 אפשר להוריד את ה-ORBITER מ-E-MULE ? ראיתי שהוא מכיל 354 MB או שיש מקום אחר להורדה,אשמח לקבל לינק. שנה טובה!
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 23, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 לא צריך MULE, אפשר להוריד מהאתר שטל נתן למעלה - זה תוכנת חינם לא סימולטור מסחרי!
צפריר פורסם ספטמבר 24, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2003 שלום ראיתי את ההודעה שלך לגבי המסוקים ראשית אני ממליץ לך להוריד את המסוק BLACKHOCK ולהטיס אותו בהתחלה ולא את הBELL 206 שמגיע עם הסימולטור הסיבה הבלאק אוק מסוק מאוד סלחני ונוח לטיסים בתור אתגר על מנת לראות אם אתה שולט טוב במסוק תמריא ONLINE בניויורק ותנסה לנחות על אחד משוחקי הגרדים במנהטן אני עשיתי את זה המון פעמים כולל ONLINE עם מספר טיסים מתלמדים מומלץ חוויה ונותן לך אינדיקציה מה רמת השליטה שלך על המסוק עם יש לך בעיות עם ההטסה או כל דבר אחר פנה אלי אשמח לעזור לך