OmriSoudry פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 היום החלטתי להגיש מרשה חריג לתל-נוף. לא, לא לנחות, אבל לכמה נקודות בתוך הCTR, רק כי זה מגניב וכי רציתי להיות תחת פיקוח שלנו (ולראות את הבסיס שלי מהאויר). יש מילה אחת להגדיר את מה שהיה היום על הקשר בדרך לשם - ה-ש-ת-ל-ט-ו-ת !!!!!! זה התחיל מהרצליה שהעביר אותנו לשדה דוב, שם חיכה לנו נועם קורנבלום (ואטילניק) שפיקח עלינו בדרך לפלמחים, שם חיכה לנו אלון קורן (ואטילניק לשעבר) ששאל אותי על האבט"ש שהייתי בו, והעביר אותי למגדל תל נוף, שם חיכה לי ליאב נפש (ואטילניק נוסף) ואותו דבר הפוך בדרך חזרה. רק רציתי לשתף אתכם שזו היתה פעם ראשונה שטסתי בארץ עם פיקוח מלא של...ואטיל! (בקרוב הסרטון )
אבישי פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 גדול :mrgreen: כל הכבוד לחבר'ה שמשיגים מטרות,הם באמת דוגמא להצלחה :!:
תומר עינבר פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 הכותרת הכניסה אותי למצב של חפפה.. נשמע מעולה! מחכים לסרטון שלך, נ.ב אתה יודע שאנחנו אוהבים את הסרטונים שלך.
Amir Paz פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 היום החלטתי להגיש מרשה חריג לתל-נוף. לא, לא לנחות, אבל לכמה נקודות בתוך הCTR, רק כי זה מגניב וכי רציתי להיות תחת פיקוח שלנו (ולראות את הבסיס שלי מהאויר). יש מילה אחת להגדיר את מה שהיה היום על הקשר בדרך לשם - ה-ש-ת-ל-ט-ו-ת !!!!!!זה התחיל מהרצליה שהעביר אותנו לשדה דוב, שם חיכה לנו נועם קורנבלום (ואטילניק) שפיקח עלינו בדרך לפלמחים, שם חיכה לנו אלון קורן (ואטילניק לשעבר) ששאל אותי על האבט"ש שהייתי בו, והעביר אותי למגדל תל נוף, שם חיכה לי ליאב נפש (ואטילניק נוסף) ואותו דבר הפוך בדרך חזרה. רק רציתי לשתף אתכם שזו היתה פעם ראשונה שטסתי בארץ עם פיקוח מלא של...ואטיל! (בקרוב הסרטון ) חזוני התגשם
EvyatarM פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 היום החלטתי להגיש מרשה חריג לתל-נוף. לא, לא לנחות, אבל לכמה נקודות בתוך הCTR, רק כי זה מגניב וכי רציתי להיות תחת פיקוח שלנו (ולראות את הבסיס שלי מהאויר). יש מילה אחת להגדיר את מה שהיה היום על הקשר בדרך לשם - ה-ש-ת-ל-ט-ו-ת !!!!!!זה התחיל מהרצליה שהעביר אותנו לשדה דוב, שם חיכה לנו נועם קורנבלום (ואטילניק) שפיקח עלינו בדרך לפלמחים, שם חיכה לנו אלון קורן (ואטילניק לשעבר) ששאל אותי על האבט"ש שהייתי בו, והעביר אותי למגדל תל נוף, שם חיכה לי ליאב נפש (ואטילניק נוסף) ואותו דבר הפוך בדרך חזרה. רק רציתי לשתף אתכם שזו היתה פעם ראשונה שטסתי בארץ עם פיקוח מלא של...ואטיל! (בקרוב הסרטון ) חזוני התגשם אגב אמיר- תציץ בMASSEGE BOX
Matan Solomon פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 היום החלטתי להגיש מרשה חריג לתל-נוף. לא, לא לנחות, אבל לכמה נקודות בתוך הCTR, רק כי זה מגניב וכי רציתי להיות תחת פיקוח שלנו (ולראות את הבסיס שלי מהאויר). יש מילה אחת להגדיר את מה שהיה היום על הקשר בדרך לשם - ה-ש-ת-ל-ט-ו-ת !!!!!!זה התחיל מהרצליה שהעביר אותנו לשדה דוב, שם חיכה לנו נועם קורנבלום (ואטילניק) שפיקח עלינו בדרך לפלמחים, שם חיכה לנו אלון קורן (ואטילניק לשעבר) ששאל אותי על האבט"ש שהייתי בו, והעביר אותי למגדל תל נוף, שם חיכה לי ליאב נפש (ואטילניק נוסף) ואותו דבר הפוך בדרך חזרה. רק רציתי לשתף אתכם שזו היתה פעם ראשונה שטסתי בארץ עם פיקוח מלא של...ואטיל! (בקרוב הסרטון ) חזוני התגשם יש לך עוד הרבה עבודה
Tomer Haim פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 ציטוט מהעבר הרחוק: "אנחנו על המפה ואנחנו נשאר על המפה" רואים שב VATIL ישנם אנשים טובים ואיכותיים שמייצגים אותנו במסגרות השונות של תחום התעופה. לא סתם חיל אויר רואים בעין יפה חייל שבא מ VATIL בהצלחה!
E.Z פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 כל הכבוד מה נשאר עוד ברשימת מכולת? פלוטו, דרום, ACC צפון, ב"ג. בהצלחה תקנו אותי אם אני טועה אבל יש מ אצליינו עוד פרחח פיקוח בדרך לא?
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 כל הכבוד חברה!!! בנוסף אני אשמח לדעת מי עשה רונדלים עם ססנה באיזור מחלף נחשונים אתמול בצהריים והפריע לי באמצע שנת השלפטשטונדה (שנ"צ) של שבת... לפי כל הנ"ל, סבירות גבוהה שזה מישהו מכאן... :wink:
Liav Nefesh פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 זה היה פשוט תענוג! כל הכבוד שהגענו למצב כזה ומקווה שרק נתרחב!
Shlomlux2 פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אנחנו פקחים, כבוד לסימרים יא מורעל אחד... כל הכבוד על היוזמה תראה להם את מה שלא הצלחתי- תעופה כדרך חיים ולמרות שעוד יבוא על זה שרשור: מזל-טוב ליונתן פרלמוטר :!: בקרוב פקח א-מ-י-ת-י בחיל-האוויר היה שווה את המאמץ :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 תענוג לקרוא ויישר כוח לאמיר שממשיך מאחורי הקלעים לדחוף את הנושא מול חיל האוויר.
Jonathan Perelmuter פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 אנחנו פקחים, כבוד לסימרים יא מורעל אחד... כל הכבוד על היוזמה תראה להם את מה שלא הצלחתי- תעופה כדרך חיים ולמרות שעוד יבוא על זה שרשור: מזל-טוב ליונתן פרלמוטר :!: בקרוב פקח א-מ-י-ת-י בחיל-האוויר היה שווה את המאמץ :mrgreen: בלי נדר... יש עוד מחר ירפ"א רפואית... אם מחר מוצאים אותי כשיר מבחינה רפואית אז אתם תוכלו להתחיל עם הברכות :mrgreen: באותה הזדמנות יש עוד חבר חטיבה שבאותו מצב איתי (גם מגיע איתי מחר למיונים) דרור מידה!!!