Itay Zecharia פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 אז אחרי התלבטויות קשות מאוד סוף סוף קניתי את המחשב... אז בסוף לקחתי ATI READON9600XT, משום ש9800PRO, יותר יקר ב-1100 ש"ח, מחירו כי 350$ (1800 ש"ח בערך...). מה שקניתי עובד מעולה עם הFS שלנו... חגי, לקחתי 2 צ'יפים של 256MB DDR, ויש מקום ל-4 ולא ל-3. ככה שזה בסדר! הייתה לי התלבטות אם לקחת 120GB, אבל דיסק קשיח איטי יותר. או לקחת 80GB עם דיסק קשיח חדיש ומהיר יותר של SATA. אז לקחתי את ה-80GB... תמיד אפשר לצרוב. קניתי כרטיס רשת עם כבל, ואני עושה רשת בין 2 מחשבים. כך אני ואחי נוכל לטוס ביחד בFS (בתקווה שיום אחד הוא יתחיל לאהוב תעופה.) קניתי כרטיס קול OB 5.1 ערוצים. ואני אקח מהסלון שלי למטה, את המערכת סטריאו. יש לה 2 רמקולים סטראופונים, עם סאב ענק! עכשיו הפאק הכי גדול... שקצת מפריע לי... חברת ATLANTIC הציעה לי מעבד פנטיום 4 , 3000, אבל עם 1024MB זיכרון (של המעבד). ואני קניתי צIVORY פנטיום 4, 3000, עם זיכרון של 512MB (של המעבד!). זה קצת מפריע לי... (מאוד!) יש הבדל של אולי 700 ש"ח בערך! בסוף קניתי "19. מסך יפהפיה. יחד עם עכבר אופטי, מקלדת חדשה.... ועוד כמה מתנות. מאז פשוט.. סטנדרט. (בכל מקרה המחשב יושב על הרצפה מוחבא... ככה שלא רואים אותו. וזהו... כל זה במחיר של 5700 ש"ח... במזומן... ואני אקבל אותו (ב"ה) שבוע הבא, יום ראשון! לאחר הניתוח שלי... שביום רביעי... ובנוסף יש לי גם מבחן מתכונת ביום רביעי במדעי המחשב... אז מגיע לי בהצלחה "פעמיים"! אז תאחלו לי בהצלחה בניתוח שאני אעשה...וגם במבחן מתוכנת שעה אחרי זה... והרבה מזל טוב... תודה לכולכם! :wink:
Itay Zecharia פורסם אפריל 25, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 25, 2004 תודה רבה. אני עושה ניתוח באף-אם מישהו מבין בפוליפים, שקדים ובכל מה שביפנוכו... החיים שלי ישתנו מהקצה אל הקצה.. אני בטוח. סוף סוף אוכל לנשום ולהריח כמו כל אחד...
e_dor פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 תודה רבה.אני עושה ניתוח באף-אם מישהו מבין בפוליפים, שקדים ובכל מה שביפנוכו... החיים שלי ישתנו מהקצה אל הקצה.. אני בטוח. סוף סוף אוכל לנשום ולהריח כמו כל אחד... שיהיה בהצלחה ותהיה בריא. זה ניתוחים יחסית קטנים ולא בעיתיים.
BlackRaven פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 מזל טוב על המחשב החדש ! תתחדש ! ושיהיה בהצלחה בניתוח !
OmriSoudry פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 אני עושה ניתוח באף-אם מישהו מבין בפוליפים, שקדים ובכל מה שביפנוכו... אני מבין בפוליפים...הרבה מבינים... אפילו בפסח ראיתי הרבה בנות בתל אביב צועקות "פוליפה! פוליפה!"... שיהיה בהצלחה בניתוח! ומזל טוב על המחשב החדש! אחרי 2 שרשורים עליו הוא סוף סוף נקנה אז שיהיה בהצלחה, ועד 120 ג'יגה בהארד דיסק...טוב נו לא משהו הבדיחה אבל שיהיה... מזל טוב!!
Itay Zecharia פורסם אפריל 25, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 25, 2004 תודה רבה.אני עושה ניתוח באף-אם מישהו מבין בפוליפים, שקדים ובכל מה שביפנוכו... החיים שלי ישתנו מהקצה אל הקצה.. אני בטוח. סוף סוף אוכל לנשום ולהריח כמו כל אחד... שיהיה בהצלחה ותהיה בריא. זה ניתוחים יחסית קטנים ולא בעיתיים. אני מקווה... הלוואי ויהיה כך... זה קצת מפחיד...
zvi rodes פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 תתחדש על המחשב החדש,הצלחה בניתוח ,עכשיו אתה יכול גם לשיר "אויר הרים צלול כיין וריח אורנים....."תהיה בריא. :-({|=
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 מזל טוב מחשב מצוין לפלייט סים ובכלל... בקשר לזיכרון מעבד אני מניח שאתה מתכוון לcash memory וזה בקילובייטים לא מגה בייטים... אל תדאג הקאש של המגה זה לא הדבר הכי משמעותי במחשב 512 זה אחלה בהצלחה בניתוח!
mickey lip פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 תתחדש החלמה מהירה (נשלח לך זר פרחים להריח) לא לשכוח אישור מהרופא שאתה כשיר לטיסה :wink: מיקי
hagay פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 לפני הכל שתהיה לך רפואה שלמה ואל תדאג הבת שלי עברה את הניתוחון הזה זה ממש לא ביגדיל אין לך ממה לפחד. ותאמין לי קנית אחלה מחשב תהנה ממנו, מברוק.
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 מברוק המחשב החדש ובהצלחה בניתוח, מאחל לך החלמה מהירה
Itay Zecharia פורסם אפריל 26, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2004 שוב תודה רבה לכולכם, ממש נתתם לי הרגשה הרבה יותר טובה, גם אם זה יישמע לכם מוזר, כיף לדעת שבאמת יש כאן חבר'ה כאלה אחלה. תודה לכל המאחלים... ויום נעים... :wink:
yuval_el פורסם אפריל 26, 2004 דיווח פורסם אפריל 26, 2004 מצטער על האיחור איתי... אני מאחל לך החלמה מהירה! ותתחדש על המחשב, עכשיו תוכל גם אתה להביא סקרינשוטס
e_dor פורסם אפריל 26, 2004 דיווח פורסם אפריל 26, 2004 מצטער על האיחור איתי...אני מאחל לך החלמה מהירה! ותתחדש על המחשב, עכשיו תוכל גם אתה להביא סקרינשוטס התכוונת חייב להביא סקרינשוטס ...
Itay Zecharia פורסם אפריל 26, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2004 מצטער על האיחור איתי...אני מאחל לך החלמה מהירה! ותתחדש על המחשב, עכשיו תוכל גם אתה להביא סקרינשוטס התכוונת חייב להביא סקרינשוטס ... אני חייב לכם... :wink:
e_dor פורסם אפריל 26, 2004 דיווח פורסם אפריל 26, 2004 מצטער על האיחור איתי...אני מאחל לך החלמה מהירה! ותתחדש על המחשב, עכשיו תוכל גם אתה להביא סקרינשוטס התכוונת חייב להביא סקרינשוטס ... אני חייב לכם... :wink: סבבה, אני אישית אשמח לראות תמונות. ובעצם מכולם, אני מרשה לכם להתנדב להביא תמונות, אם הם גרועות לא נהרוג אף אחד, מבטיח.
Shmulik Lin פורסם אפריל 27, 2004 דיווח פורסם אפריל 27, 2004 גם אני מתנצל על האיחור אני בקושי בבית פותח מחשב תתחדש על שלך יש לנו את אותו כרטיס החלמה מהירה מהניתוח ובאשר לריחות.... האינטואיציה העכשווית מלמדת אותי שלפעמים טוב שלא להריח דברים מסוימים והמבין יבין