עבור לתוכן
Tomer Haim

דרושים שני מתנדבים להרצאה על VATIL

Recommended Posts

פורסם

תומר כל הכבוד!

כמה שנים דיברו על העניין הזה וסוף סוף זה קורה.

בלי יותר מידי "מסביב" אשכרה - הלינק של החטיבה עומד שם ניצב :lol:

כל הכבוד!

פורסם

תומר - כל המחמאות על הרעיון

אסף - כמו שנאמר: "ייצוג בכבוד".

הייתי צריך להגיע לאירוע, אך מסיבות משפחתיות נאלצתי לוותר לצערי.

בטוח שיהיה - כמו כל אירוע שהאגודה מכינה - אירוע מעניין, ובמיוחד מאחר שאנחנו "על המפה".

יופי.

פורסם

אז מה עובר מחר על המגדל???

1) קמים ב6:30 לתדריך.

2) קצת אחרי 7 מתחילות נחיתות ראשונות

3). מ0800 מגיעים כ-27 מטוסי GA- כולל הקוזי :) (מטוס כל 2 דק').

4) מתחיל הבית משוגעים, מ0915 ועד 1000 צפויים לא פחות מ-53 אולטרלייטים (כמעט מטוס בדקה אחת!!!)

ואז יהיה טיסות מבנה, מיקי עם האקסטרה, ריקות מוסק וכיף חיים.

!אתגר רציני ב-CTR כזה קטן :)!

אז, אחלו לנו בהצלחה!

פורסם

סיכום האירוע:

אירוע מוצלח מאוד של האגודה, במהלכו נחגג יום ההולדת ה-30 לאגודת התעופה הישראלית. במהלך האירוע התכנסו לשדה התעופה בחיפה עשרות מטוסים ואולטראלייטים, וטייסים מכל רחבי ישראל הגיעו לחגוג את יום ההולדת. במהלך האירוע התקיים מטס מטוסי דיימונד, מטס שלישיית דו-מנועי, מפגן אוירובטי באדיבות מיקי "סנפרול" גולן ומטוס האקסטרא (מדהים!) ומסוק אשר "רקד" בפני הקהל בגובה נמוך. מעבר לכך התקיימה תערוכת מטוסים, כאשר מסמר האירוע היה מטוס JET מנהלים BEECHCRAFT PREMIER.

מנהל חטיבת VATIL (המכונה גם תומר חיים), הפעיל מספר קשרים ואנשים, וכפי שראיתם, חברת מייקרוסופט הדפיסה פרסום רשמי של הסימולטור החדש FSX בחבילת ה DELUX, ובו היא ממליצה על חטיבת VATIL לשדרוג חווית הטיסה.

צבי רודס ואני נשלחנו "ליחצ"ן" את החטיבה, ולהביא לידיעת הטייסים (האמיתיים), את היתרונות שבסימולטור הטיסה. לצערי, לא יכולנו להעביר הדרכה מסודרת או מצגת, אך בעזרתם של אנשי אגודה הובא מקרן ומחשב, והוקרן סרט תדמית קצר שהכין המלש"ב אור נצר.

במקביל, צבי ואני עברנו בין האנשים, חילקנו את הפליירים והסברנו על הרשת ובעיקר - למה אדם בעל רשיון טיס פרטי / הגדר מכשירים צריך "לבזבז" זמן על משחק מחשב.

כצפוי, קיבלנו תגובות צוננות מחלק מהאנשים, אך שמחנו לראות רבים אחרים אשר התעניינו מאוד באפשרות שטיסת הרשת מעמידה בפניהם, ואני מקווה שנוכל לראות את רובם בקרוב כאן בפורום. זה הזמן גם לבקש מכל חברי החטיבה לגלות סבלנות ואדיבות בקבלת החדשים, משום שרובם מביאים איתם ידע מעשי ועשרות/מאות שעות טיסה בעולם האמיתי.

אני רוצה להודות לכל האנשים אשר עסקו בהפקת השתתפות VATIL באירוע: עופר ואיתן מאגודת התעופה, אור נצר, אלעד זיירמן, תומר חיים וכמובן הגדול מכולם צבי רודס.

סט תמונות ארוך מאוד ומלא בפורום תמונות, תמונת "טיזר" מהאירוע : צבי בהפסקה :)

IMG_1374.jpg

סופ"ש נעים לכולם.

פורסם

מדהים היה...

סיכמנו במגדל לא פחות מ-80 מטוסים, 50 מהם אולטרוט (יבחושים).

אני לא אחפור... כי אני כרגע עדיין במגדל עד יום שלישי,

אבל ברגע הראשון שאני בבית, תמונות מנקודת הספוטינג הכי טובה יפורסמו :)

נחמד מאד היה לפגוש את כולם, ובמיוחד לראות את הסרט המדהים בהצגת אסף וצבי

"שלום, אפשר לעניין אותך בסימולטור טיסה"

"אהה... גבר, נעים מאד שלומי"

קבלו ח"ח!!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...