AsafSaar פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 מזל-טוב לנעם קניספל.....[או בשמו המוכר יותר מר CDC ] שחוגג 14 אביבים :!: אז תמשיך להיות כמו שאתה, ואל תשכח שהרישיון בארה"ב התקרב בעוד שנה :mrgreen: שוב מזל"ט
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 מזל טוב קניספל צופה לך עתיד מרתק בחטיבה עלה והצלח
Shireto Shahar פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 מזל טוב נועם, כל הכבוד על ההתמדה וההשקעה שלך פה. אני זוכר עוד את השיעור הראשון שלך. :wink: יום אחד נעשה פרויקט ביחד ב GMAX בהצלחה בהמשך
מורני :- פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 נעם :] מזל טוב עד 120 ,, המון בריאות אושר ועושר[אפעם לא מזיק], תודה על כל העזרה בסימולטור וההסברים והחוברות תמיד שם בשבילך P: מורן
אורח פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 מזל נועם, גם אני כמו שחר זוכר תשיעור הראשון שלך בהצלחה בIFS בנויווטים ושאר הדברים, יום הולדת שמח :new-bday:
Aviran פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 גרררר אסף!! הקדמת אותי! :x מזל טוב קניספלון!!! עד 476 שנה!!!!! :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: אל תשכח לדווח CDC כשאתה בעצם CGK Happy birth day to you You Live in the zoo You look like a monkey And you smell like one too נועם, אני עוד זוכר כשהתאמנו ביחד לקראת הסולו הקפות, אוךך היום זמנים :roll: ואני זוכר בסולו הקפות, אך שהייתי רגוע, ואתה לחוץ, ולא הפסקת להגיד לי בפרטי "מה אומרים, מה אומרים, איך מדווחים" (מה לעשות, נלחצים ), והצלחתי להרגיע אותך ולעזור קצת עוד שנה התקרבה לך לרשיון בארה"ב מה שמעלה לי רעיון לראש. אני אטוס איתך ביחד לעשות רשיון.. מכשירים, אלא מה הפרטי זה השנה! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: בברכה, אבירן..
noamkn פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 גרררר אסף!! הקדמת אותי! :x מזל טוב קניספלון!!! עד 476 שנה!!!!! :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: אל תשכח לדווח CDC כשאתה בעצם CGK Happy birth day to you You Live in the zoo You look like a monkey And you smell like one too נועם, אני עוד זוכר כשהתאמנו ביחד לקראת הסולו הקפות, אוךך היום זמנים :roll: ואני זוכר בסולו הקפות, אך שהייתי רגוע, ואתה לחוץ, ולא הפסקת להגיד לי בפרטי "מה אומרים, מה אומרים, איך מדווחים" (מה לעשות, נלחצים ), והצלחתי להרגיע אותך ולעזור קצת עוד שנה התקרבה לך לרשיון בארה"ב מה שמעלה לי רעיון לראש. אני אטוס איתך ביחד לעשות רשיון.. מכשירים, אלא מה הפרטי זה השנה! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: בברכה, אבירן.. סליחה?!? אני זה ששאלתי מה עושים?! או הפוך?! :roll: תודה רבה לכולם על הברכות :!:
Aviran פורסם נובמבר 25, 2007 דיווח פורסם נובמבר 25, 2007 גרררר אסף!! הקדמת אותי! :x מזל טוב קניספלון!!! עד 476 שנה!!!!! :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: אל תשכח לדווח CDC כשאתה בעצם CGK Happy birth day to you You Live in the zoo You look like a monkey And you smell like one too נועם, אני עוד זוכר כשהתאמנו ביחד לקראת הסולו הקפות, אוךך היום זמנים :roll: ואני זוכר בסולו הקפות, אך שהייתי רגוע, ואתה לחוץ, ולא הפסקת להגיד לי בפרטי "מה אומרים, מה אומרים, איך מדווחים" (מה לעשות, נלחצים ), והצלחתי להרגיע אותך ולעזור קצת עוד שנה התקרבה לך לרשיון בארה"ב מה שמעלה לי רעיון לראש. אני אטוס איתך ביחד לעשות רשיון.. מכשירים, אלא מה הפרטי זה השנה! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: בברכה, אבירן.. סליחה?!? אני זה ששאלתי מה עושים?! או הפוך?! :roll: תודה רבה לכולם על הברכות :!: למה אתה מגלה לכולם? :oops: בוא נשמור את הסודות שלנו בחדר המיטות :oops: בברכה, אבירן..
noamkn פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 תודה רבה לכולם:!: שימחתם אותי מאוד וזה באמת מחמם את הלב!
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 מזל טוב נועם היקר, גם אני כמו משה צופה לך עתיד מזהיר בחטיבה :wink: . שיהיה במזל טוב