עבור לתוכן
AsafSaar

מזל טוב ל....

Recommended Posts

פורסם

מזל-טוב לנעם קניספל.....[או בשמו המוכר יותר מר CDC :D ]

שחוגג 14 אביבים :!:

אז תמשיך להיות כמו שאתה, ואל תשכח שהרישיון בארה"ב התקרב בעוד שנה :mrgreen:

שוב מזל"ט 8)

פורסם

מזל נועם, גם אני כמו שחר זוכר תשיעור הראשון שלך 8)בהצלחה בIFS בנויווטים ושאר הדברים, יום הולדת שמח :new-bday:

פורסם

גרררר אסף!! הקדמת אותי! :x

מזל טוב קניספלון!!! עד 476 שנה!!!!! :bday: :bday: :bday: :bday: :bday:

אל תשכח לדווח CDC כשאתה בעצם CGK :lol:

Happy birth day to you

You Live in the zoo

You look like a monkey

And you smell like one too

נועם, אני עוד זוכר כשהתאמנו ביחד לקראת הסולו הקפות, אוךך היום זמנים :roll: ואני זוכר בסולו הקפות, אך שהייתי רגוע, ואתה לחוץ, ולא הפסקת להגיד לי בפרטי "מה אומרים, מה אומרים, איך מדווחים" (מה לעשות, נלחצים :lol: ), והצלחתי להרגיע אותך ולעזור קצת :)

עוד שנה התקרבה לך לרשיון בארה"ב :D מה שמעלה לי רעיון לראש. אני אטוס איתך ביחד לעשות רשיון.. מכשירים, אלא מה :lol: הפרטי זה השנה!

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

בברכה, אבירן..

פורסם

Happy birth day to you

You Live in the zoo

You look like a monkey

נועם, אני עוד זוכר כשהתאמנו ביחד לקראת הסולו הקפות, אוךך היום זמנים :roll: ואני זוכר בסולו הקפות, אך שהייתי רגוע, ואתה לחוץ, ולא הפסקת להגיד לי בפרטי "מה אומרים, מה אומרים, איך מדווחים" (מה לעשות, נלחצים :lol: ), והצלחתי להרגיע אותך ולעזור קצת :)

עוד שנה התקרבה לך לרשיון בארה"ב :D מה שמעלה לי רעיון לראש. אני אטוס איתך ביחד לעשות רשיון.. מכשירים, אלא מה :lol: הפרטי זה השנה!

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

בברכה, אבירן..

סליחה?!? אני זה ששאלתי מה עושים?! או הפוך?! :roll:

תודה רבה לכולם על הברכות :!:

פורסם

Happy birth day to you

You Live in the zoo

You look like a monkey

בברכה, אבירן..

סליחה?!? אני זה ששאלתי מה עושים?! או הפוך?! :roll:

תודה רבה לכולם על הברכות :!:

למה אתה מגלה לכולם? :oops: בוא נשמור את הסודות שלנו בחדר המיטות :oops: 8)

בברכה, אבירן..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...