עבור לתוכן
Izik Bakshi

בחינה על בקרת תל אביב, מוצ"ש 1/12/07 ב 20:00 שעון ישראל

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים,

במוצאי שבת הקרובה (01/12/07) תערך בחינה על פיקוח תל אביב, הבחינה תתחיל ב 20:00 שעון ישראל.

חברים, עזרתכם נדרשת בנושא, בואו לטוס וכמה שיותר, כדי לתת אתגר לנבחן.

לטובת הבחינה אני זקוק לשני פקחי מגדל.

שיהיה בהצלחה לנבחן, ושוב בואו לטוס ולעזור.

פורסם

לאחר שעשיתי סולו ראשון השבוע "על אמת" (CGB של מונאייר), נראה כי אחזור בסולו אל החברים הטובים של השמים הוירטואלים.

להת' ובהצלחה לנבחן,

דורון

פורסם

היום אחרי קצת הרבה זמן שהיו לי בעיות קשר, טסתי בהרצליה ונהנהתי מכל רגע , אני מקווה להגיע ושלא יהיו תקלות קשר (אמןאמןאמןאמןאמןאמןאמן)

פורסם

אם אורן לא היה מתחבר על מגדל ש"ד, בחיים לא הייתי מצליח לקבל מרשה לנתב"ג מרוב שהקשר היה עמוס.

תודה לאורן על הפיקוח בש"ד ולאוהד בב"ג.

ובהצלחה למתן :)

פורסם

תודה לכל הטייסים היקרים שהגיעו לבחינה, היתה נוכחות מדהימה.

אילן יונש יעלה את הסיכום של המבחן, אני רק רוצה להעביר לטייסים שהיו דבר אחד שהפריע לי, היה קשר עמוס מאוד, ועם זאת אין כל סיבה מוצדקת להתפרץ על הערוץ ולעלות אחד על השני, שימו לב לזה בבקשה.

פורסם

כן...שמעתי שהייתה הרבה תנועה...אני נחתתי בדיוק כשהתחילה הבחינה...וגם ככה אני חולה...כמעט בלי קול...עשיתי את הטיסה שלי מרודוס עם טקסט בלבד....הגעתי לLL כשאני במהירות 250 בגובה 5 וחצי...ניסיתי להציל את הגישה..אבל זה היה כבר מאוחר מדי...עשיתי הליכה סביב..היה נחמד

יש תמונות מהנוכחות היום???

פורסם

היה אחלה...רק חבל טייס מ**ר של לופטאנסה נכנס בי מעל פריס....הTCAS הודיע.

דחפתי את היוק כמו משוגע....אבל הוא בא בדיוק מולי ו744 לא בדיוק מתמרן....הוא לא שמע על גבההים מזרחה ומערבה?- :? ..בכל מקרה...מתן...היה אחלה פיקוח...

פורסם
היה אחלה...רק חבל טייס מ**ר של לופטאנסה נכנס בי מעל פריס....הTCAS הודיע.

דחפתי את היוק כמו משוגע....אבל הוא בא בדיוק מולי ו744 לא בדיוק מתמרן....הוא לא שמע על גבההים מזרחה ומערבה?- :? ..בכל מקרה...מתן...היה אחלה פיקוח...

חחח עכשיו הרסת את ELD מה תעשה?!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...