עבור לתוכן
razgoeta1

למה לא IVAO?

Recommended Posts

פורסם

בזמן האחרון שאני בודק את הSERVEINFO אני שם לב שרוב הזמן יש הרבה יותר מטוסים ופקחים בIVAO ובVATSIM הרבה פחות. יש גם פקחים בישראל ואני לא ממש מבין למה הקהילה הזאת והחטיבה שהתחילה בIVAO עברה לVATSIM?, זה לא שאני אומר חס וחלילה שVATSIM היא בית רע, אבל לפי מה שאני רואה בזמן האחרון IVAO מנצחת בגדול.

פורסם

זה לא הכמות אלא האיכות.

IVAO הרבה פחות מקצוענים מ-VATSIM, את זה יגיד לך כל אחד שחבר בווטסים וגם אם תבדוק בעצמך תראה שזה ככה.

זה לא נכון ש-IVAO יותר פעילים מ-VATSIM, זה תלוי מתי אתה מסתכל, יש הרבה מאוד פעמים שווטסים מנצחים בגדול אבל כמו שכבר אמרתי- אני מעדיף שיהיו אנשים מקצועיים מאשר סתם הרבה אנשים ומה לעשות שכל התותחים הכבדים בפלייט סימולטור משתמשים בווטסים (אני לא מדבר על הארץ אלא על כל העולם).

פורסם

אהלן רז.

הטיסות שאתה רואה בארץ שנוחתות בד"כ מיוון ויוצאות מזרחה הן טיסות סביב העולם שבדרך כלל עושים הטייסים החדשים ב-IVAO ,אין שם תנועה סדירה בשמי הארץ בגלל שכולם עברו ל-VATSIM.הפקחים והטייסים ב-VATSIM יותר רציניים ומקצועיים והאירגון דופק כמו שעון לעומת ה-IVAO שמתפרק מול העיניים .תוכנת פיקוח חדשה ASRC לא עובדת ב-IVAO,וה-PROCONTROLLER שייך לעבר.

אבל יש גם דברים נחמדים שם כמו בחינות לטייסים,טיסות סביב העולם, דרגות ופטצ'ים.

אגב יצא WT2003C טיסות VFR , נראה יפה.

כל הנאמר דעתי האישית.

שנה טובה!

:wink:

פורסם

חד משמעית ואחרי בדיקות שנעשו לאורך זמן - הפעילות באיואו לא קרובה אפילו לפעילות בואטסים מבחינה כמותית. איכותית בודאי שאין מה לדבר.

אתה רואה תנועה בישראל כי ישראל היא חלק מהWORLD TOUR שלהם (איואו ישראל ביקשה את זה לפני שעזבנו). בדרך כלל מדובר בתנועה לא ממש איכותית האמת, כך שזה לא הפסד גדול.

כל הדרגות הקישוטים האותות והמופתים של איואו הופכים את הסימולטור למשחק - אנחנו לא מחפשים לשחק ולא מחפשים תחרויות. יתרה מכך, כל השטויות האלה הן תמריץ שלילי שגורם לאנשים להשאיר את המטוס לטוס לבד כשהם אפילו לא בבית ותופעות שליליות אחרות.

אין רגע באיואו שבו אין איזשהו מטוס שלא עונה לאף אחד.

עד חודש אוגוסט השנה עברו בישראל מעל 5600 טיסות. לא נראה לי שאיואו מסוגלים לזה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...