עבור לתוכן
mickey lip

מזל טוב לגדול מכולם, שמוליק לין

Recommended Posts

פורסם

אומנם בכמה שעות דיליי, אבל מוטב מאוחר אשר מעולם לא.

מזל טוב ליום הולדתך ידידי היקר.

מאחל לך את כל הטוב והאושר בעולם.

בריאות והצלחה.

תמשיך להיות פשוט ככה, כמו שאתה.

על התרומה שלך חטיבה אין מה להרחיב, כולם יודעים מהי, ומי שלא ,ילמד בעצמו.

אוהבים אותך

משפחת ליפ.

פורסם

מזל טוב שמוליק! :new-bday: :new-bday: :new-bday:

תענוג לטוס תחת הפיקוח שלך, וכל הכבוד על התרומות והמדריכים הנפלאים שאתה תורם לחטיבה!!

מזל טוב!

פורסם

מזל טוב שמוליק.

עד 120!!!

ותודה על כל תרומתך - בפיקוח, בטיסה, במדריכים, באירוח בממלכה שלך לחוף הים בהרצליה ובכלל בעצות לחיים.

:new-bday:

ברוכי.

פורסם

לשמוליק היקר בריאות ונחת לך ומשפחתך!

שמוליק היה הראשון שקבל אותי בטיסה ברשת ומיד אמר לי שלדעתו אני עדיין לא מוכן מבחינת הנדב"ר ושמיד עלי להתנתק מהרשת וללכת למדריך הנדב"ר שלו וללמוד את זאת טוב בטרם אשוב לטוס.וכך עשיתי וחזרתי לטוס מוכן מבחינת הנושא.לאחר מכן עם הססנה על הJ10 לאילת אני חרשתי עשרות פעמים תחת הפיקוח שלו כשהוא משנה לי נתיבים וגבהים ו"מטרטר" אותי בלי סוף עד שלמדתי לטוס ומכיוון בן גוריון לSIVAK הייתי תמיד בסיבוב עובר לירדן עד שלמדתי לנווט כהלכה בססנה לפי המדריך של שמוליק לFSNAV.כך שממנו למדתי מהתחלה דפוסי פעולה של משמעת ולמידה עקבית אשר מביאים בסופו של דבר לתוצאות של טיסה מקצועית ועל כך אני מודה לו מקרב ליבי.

וההמשך ידוע משם התחלתי ללמוד על הבואינגים 737 767 ועד שהגעתי ל"מלכת השחקים" 747-400שבה אני מייצג את וואטיל בכבוד באל על.

אז שמוליק תמשיך הלאה בבריאות טובה ותשוב בחזרה לרשת לפיקוח במהרה כי אתה חסר פה לכולם!

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

שמוליק, מלך החופים ושריף השמיים,

הרבה בריאות טובה, אושר ועושר (קצת צפוף בעירית הרצלייה....) ועד 100 כ-20 איש צעיר.

שמחתי להכירך ולהנות מחברתך בהזדמנויות שונות.

המשך להיות אתה.

בידידות,

פורסם

וואלה ? ככה מדברים איתך בטלפון ואתה לא אומר כלום :lol:

המון המון המון המון מזל טוב לענק מכולם, אושר בריאות ונחת.

מי יתן וכל משאלותיך יתגשמו.

תודה ענקית על הסיוע המדהים לקואופרטיב MRD :lol:

פורסם

מזל טוב שמוליק!, המון אושר ובריאות ואז גם עושר וכיף והמון טיסות ותמשיך להיות מקסים ומוכן לעזור כפי שאתה ולטרום לחטיבת VATIL כתמיד.

איש מדהים!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...