עבור לתוכן
Asaf Brietbard

בית הספר לטיסה וירטואלית - IFS - מזל טוב לצוות ההדרכה החדש

Recommended Posts

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת, צוות ההדרכה של IFS מתעדכן, מתחדש ומציג הרכב מחודש ומחוזק!

אנו שמחים לבשר על הצטרפותם של שני מתרגלים לצוות ההדרכה. ברוכים הבאים: חן כהן וברק פלשינצקי !

בנוסף, אביב קרבל, אורן טרנר ושחר שירטו, המתרגלים המצויינים, קודמו בתפקידם ומהיום יהיו מדריכים בבית הספר.

אחרון חביב - ניב מלין, המדריך המעולה והמשקיען, קודם לדרגת אחראי קורס.

השינויים מתרחשים בימים אלו ממש. לאחר שנסיים את תהליך ההכשרה של כל הצוות החדש אשר צפוי להיערך שבוע-שבועיים, יפתח קורס רשיון טיס פרטי - מחזור 10.

חניכים הרשומים למחזור 10, אנא בידקו במהלך השבוע הבא את תיבות הדואר (כולל תיבת ה"זבל") משום שאנו נשלח הודעות מנהלה. אין צורך להגיב כרגע להודעה זו או בפורום, ברגע שישלחו ההודעות אכתוב על כך בפורום IFS.

מעבר לכך, צוות IFS המצומצם נפגש (אמיתי!) השבוע לצורך גיבוש והכרה. במפגש הועבר חומר לימודי, וצוות בית הספר התרשם מהתוכניות העתידיות.

צוות הניהול עושה מאמצים רבים בכדי לספק ל VATIL טייסים טובים ו"משופשפים" כדי להגדיל את כמות הטיסות ברשת. לכן מערכי ההדרכה מתחדשים, משופרים ומעודכנים בשגרה, ואנו עושים את כל המאמצים להכין את החניכים לרמה הגבוהה ביותר הנדרשת ברשת VATSIM.

מעבר לכך, אנו נקצה בקרוב משאבים להפקת קורסים חדשים ומיוחדים ל VATIL. מעבר לקורס IFR הנדרש, אנו עושים מאמצים לבנות קורס שיעשיר את עולם המושגים לגבי טיסה במטוסים קלים, יסביר עקרונות ו"יעשה סדר" ברמת הידע של טייסים בחטיבה.

כל זאת, בעזרתם של צוות ההדרכה והניהול של בית הספר. אני רוצה להודות לכל מי שמתנדב בבית הספר לטיסה IFS, ולקבל בברכה את המתרגלים החדשים שפותחים היום צוהר לעולם הדרכת הטיסה (בשלב זה - וירטואלית). לאחל בהצלחה למתרגלים לשעבר - מדריכים לעתיד, וכמובן לאחראי קורס טיסת ראיה - מחזור 10 שצפויה לו עבודה רבה בזמן הקרוב :wink:

שבת שלום ובהצלחה לכולם!

פורסם

בהצלחה ומזל טוב לכל החדשים בצוות!

אני מחכה בקוצר רוח לתחילת הקורס וגם לומד קצת על הרשת מאיציק בקשי...!

בהצלחה לכל החניכים של מחזור מספר 10!

פורסם

בהצלחה לכולם, יש לי המלצה למי שיש FSX ניתן לבצע שיעור און-ליין כשהמדריך והחניך "יושבים" באותו המטוס וכל פעם מישהו אחר שולט במטוס ע"י Shift+T וכך כמו במציאות המדריך אומר לחניך "אתה שולט" והחניך עונה "אני שולט" והחניך מקבל את השליטה במטוס ומבצע את מה שהמדריך ביקש ממנו לבצע כשהוא "יושב" לצידו בקוקפיט הוירטואלי ולהעיר לו במידת הצורך, כמו כן ב FSX כבר יש את האופציה שניתן לדבר אחד עם השני בלי תוכנה נוספת כמו טימספיק או משהו דומה וזאת בלי הצורך ללחוץ על כפתור, כמו במטוס אמיתי פשוט דבר אל תוך המיקרופון והחבר בצד השני ישמע אותך. לפי דעתי זה יכול מאוד לעזור בשעורי טיסה און-ליין ולחסוך זמן בכך שהמדריך ממש יראה מה מבצע החניך ויוכל לתקן אותו תוך כדי הטיסה, והחניך יוכל לראות את המדריך מבצע את מה שהתבקש לבצע בטרם יקח את השליטה על המטוס וזה יעניק לו בטחון בטיסה. עוד פרטים ניתן למצוא ב FSX.

בהצלחה.

8)

פורסם
בהצלחה לצוות החדש!!!

יש את האפשרות הזאת של שיתוף הקוקפיט עם מישהו אחר גם בfs9?

באמצעות תוכנה שעולה הרבה כסף!

מזל טוב ובהצלחה לכל הצוות החדש:!: תודה על כל ההשקעה שלכם:!:

פורסם
איך התוכנה נקראת?

את זה אני ממש לא זוכר. הדבר היחיד שאני זוכר זה שדיברתי עם ברוכי על זה גם כן במסגרת IFS. אולי האחרים יזכרו.

פורסם

שיהיה בהצלחה לכולם!!! וברכות לצוות החדש!

אגב, מי הולך להיות השיער לעזאזל שיהיה אחראי קורס במחזור 10? :roll: :lol:

וניב, מזל טוב על הקידום! מגיע לך!

בברכה, אבירן..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...