עבור לתוכן
Asaf Brietbard

הצצה קטנה לעשיה ב IFS

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

סתם הצצה קטנה לשרת הטימספיק של IFS, הערב בשעה 2100:

ts.jpg

קורס 10 - התחיל הערב עם השתתפות ערה ונכבדה מאוד של חניכים (אתם יכולים לספור :wink: - יש אפילו חיסורים), מס' חניכים מקורס 9 שמקבלים בדיוק עזרה מהמדריך אביב, וקורס 7/8 אשר מתאסף לטיסת תרגול מהרצליה לנתב"ג, במסגרת השלבים האחרונים בקורס.

תודה לתומר VATIL1 שהגיע לברך את החניכים בקורס החדש והסביר בצורה יפה מאוד על עולם התעופה (הוירטואלי). תודה לצוות ההדרכה של IFS על העשיה, ומקווה שבקרוב נוכל להכריז פתיחת קורסים נוספים - לא בסיסיים אלא דווקא קורסי העשרה לטייסים ותיקים.

תודה מיוחדת לאוהד שלו וליאב נפש שנמצאים בצבא, ולמרות מעט הזמן בחופשה בבית, תורמים המון לבית הספר.

בהצלחה.

פורסם

הקרדיט האמיתי מגיע לאסף ברייטברד.

שנושא בכבוד בעל הרישום והשיבוץ של החניכים.

ומתייחס לכל חניך וחניך, כל אחד וצרכיו ובקשותין, בסבלנות ובנעם.

כל הכבוד אסף! תודה רבה על ההשקעה!.

ברוכי.

פורסם

ווואוווווו אצלינו בקורס 6 או שזה היה בכלל 5...לא זוכר....

היו בשיעור הראשון 15 אנשים אחרי זה תמיד היה 6-7....

חבר'ה שיהיה לכם בהצלחה....

פורסם

אליק זה היה 6!

ובסוף סיימנו ארבע , משו שאני חייב לציין , בתקופה שהייתי חניך בIFS עד הסולו וקצת אחרי, זאת היתה התקופה שהכי נהנהתי ממנה מהסימולטור לא עינינו אותי פרימים לא עינין אותי הAA ולא ידעתי אפילו מה עושה שיפט וZ , לא היה לי בעיות וקריסות ותקלות קשר ולא תמסכים השחורים ופשוט נהנהתי מכל דקת טיסה , טסתי לאנטליה על 77 דיפולטי עם עוד כמה חברים(שלא ידעתי מזה FMC וIFR רק GPS מעפאן), והרגשתי פשוט בעננים שאני יודע להתרסק איתו על המסלול כמו שצריך.

"אין שכל, אין דאגות!"

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=15611

פורסם
אליק זה היה 6!

ובסוף סיימנו ארבע , משו שאני חייב לציין , בתקופה שהייתי חניך בIFS עד הסולו וקצת אחרי, זאת היתה התקופה שהכי נהנהתי ממנה מהסימולטור לא עינינו אותי פרימים לא עינין אותי הAA ולא ידעתי אפילו מה עושה שיפט וZ , לא היה לי בעיות וקריסות ותקלות קשר ולא תמסכים השחורים ופשוט נהנהתי מכל דקת טיסה , טסתי לאנטליה על 77 דיפולטי עם עוד כמה חברים(שלא ידעתי מזה FMC וIFR רק GPS מעפאן), והרגשתי פשוט בעננים שאני יודע להתרסק איתו על המסלול כמו שצריך.

"אין שכל, אין דאגות!"

וואי אביב אני מרגיש בדיוק ככה...

יש את ההרגשה הזאת שאתה לא רוצה שזה יגמר בחיים, כל השיעורים והתרגולים זה פשוט כיף אדיר.

ד"א אתה וכל הצוות עושים עבודה מעולה בIFS ורואים את זה גם בתמונה למעלה. כל הכבוד!!

פורסם
אליק זה היה 6!

"אין שכל, אין דאגות!"

מה שנכון נכון, אה קרבל? :lol: :mrgreen:

פורסם

היה ממש נחמד ומעניין!

תודה לכל הצוות שמדי יום מתחזקים את הבית ספר וממשיכים את פעילותו על הטוב ביותר!

תודה לתומר שהגיע ובירך!

להתראות ובהצלחה בקורס לכולם!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...