עבור לתוכן
razgoeta1

צביעה חדשה!!! סאן דור בואינג 757 על צבעי אלעל הישנים!

Recommended Posts

פורסם

הנה צביעה שלי על המודל של IFDG לבואינג 757 עם GMAX של חברת סאן דור...

משום מה החברה דיי מקופחת הן בהופעתה בתוספים לפלייט סימולטור והן ברשת(אני שוקד בימים אלה על הקמתה הוירטואלית).

בינתיים אתם מוזמנים להנות מהצביעה החדשה ולהביע דעתכם עליה:

3f71a04d379338b1.jpg

3f71a064379d55c6.jpg

3f71a05837982248.jpg

תמשיכו לטוס ולהנות ולצבוע את השמיים סאן דור!!! תהנו.....

נ.ב.(שאני חושב על הזה המשפט: "לצבוע את השמיים סאן דור" הוא מאוד טוב מבחינה פירסומית לחברה האמיתית....)

פורסם

יפה על הצביעה אבל יש איתה כמה בעיות:

אין לי מושג באיזה פיינטקיט אתה משתמש לצביעות שלך ל757 הזה אבל זה לא הפיינטקיט שצריך להשתמש בו. רק תשווה לאחד מהישראייר שלי למשל ותראה את ההבדל בטקסטורות הבסיס. יכול להיות שאתה משתמש באחד הישן שלהם? למודל הFSDS1.6 המקורי?

אם זה המצב, תכין אותם מחדש איתו. הוא נראה הרבה יותר טוב מהישן שלהם.

המנועים. זה לא אמור להיות קו מעוגל אלא אלכסוני, ישר. הוא רק נראה קצת מעוגל בגלל צורת המנוע העגולה. תשווה לכאן: http://www.airliners.net/open.file/261975/L/ רואים בבירור שזה צריך להיות ישר.

לדעתי הכתב ''נתיבי אויר בינלאומיים'' גדול ובולט מידי. זו רק דעתי אבל...

שחכת לכתוב את האות האחרונה של מספר הזיהוי על דלתות תא הגלגלים הקדמי...

רק שתדע, אני לא מנסה לקטול את הצביעה שלך או משהו אני פשוט נותן טיפים לשיפור.

פורסם

אני שמח מאוד לקבל ביקורת בונה ואני אשמח אם תקשר אותי ותעדכן אותי למודל החדש שלהם.

בכל מקרה עדיין לא העלתי את הצביעה כך שאני יוכל להעביר הכל(או לעשות הכל מחדש) על המודל החדש במידה ותעדכן אותי...

צפו לתיקון של הדברים כמו הכתוביות :"נתיבי אויר בינלאומיים...." ועוד שיפורים קטנים ופינישים....

תודה

פורסם

היי רז

צור איתי קשר במייל או במסנג'ר (אם יש לך), יש כמה דברים קטנים שאני יכול לעזור לך כדי שזה יהיה יותר מושלם (לא בקטע של איך לצבוע כי בזה אין לי מושג אבל בקטע של פריטים בצביעה ששכחת).

יש לי גם בעיה עם ה-EBS שצבעת, הצבעים על המנועים מופיעים הפוך משום מה.

ודרך אגב, למי ששאל למעלה- מדובר ב-4X-EBT.

ה-EBO נקנה ע"י אל על מבריטיש אירוויז ונכנס לשירות סאן דור לפני כמה חודשים רק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...