eladbi פורסם דצמבר 30, 2007 דיווח פורסם דצמבר 30, 2007 שלום לכולם, אני כרגע לפני שחרור והמטרה שלי- היא להיות טייס אירליינר. לצערי את הקורס בחיל האוויר שרדתי רק שנה. דבר ראשון- חרשתי כל פיסת מידע בפורום בפרט ובגוגל בכלל, ויש לי כמה שאלות; הבנתי שהדרך הטובה ביותר להגיע לחברת תעופה היא דרך אקדמיית תעופה. בנאדם שעושה רישיון פרטי ולאט לאט מתקדם וצובר שעות- אין לו הרבה סיכויים להתקבל לחברת רג'יונל, כי בד"כ החברות האלו מקושרות לאקדמיות ששולחות אליהן טייסים. חוץ מאקדמייה יש עוד אופציות? יש בתי ספר שמתחילים איתך מ-0 ואתה מסיים שם קורס מסחרי כולל GROUP C ושולחים אותך לראיונות בחברות או שזה רק באקדמיות? ועכשיו לשאלה המרכזית; אין לי אזרחות אמריקאית או אירופאית, מאחר ואני לא בקיא כ"כ בנושא האשרות אני שואל כאן. יש אפשרות ללמוד באקדמיית תעופה בארצות הברית על ויסת סטודנט? ואז לבקש אשרת עבודה, ובתנאי שחברת תעופה תתעניין בך? אשמח אם תפרטו לי על התהליכים והאפשרויות. והאם בקנדה- האפשרויות הן אכן יותר פתוחות מבחינת ההגירה? אתה יכול להוציא ויסת סטודנט, ללמוד בקנדה באקדמיית תעופה, ואז לבקש OFF CAMPUS PERMIT WORK? שהבנתי שמקבלים לאחר חצי שנה.. תודה מראש לעונים, אשמח לסדר בסלט. שלחתי את ההודעה הזאת גם בפורום תעופה קלה כדי לקבל מקסימום מידע. מחיפוש מאסיבי- גיליתי שיש גם כאן אנשים עם ניסיון בתחום. כדי למנוע בלבולים מיותרים- ההודעה מועברת בשם עידו. משום מה הוא לא הצליח להירשם לאתר אז פרסמתי בשמו.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 30, 2007 דיווח פורסם דצמבר 30, 2007 נושא שדשו עליו לא מעט. גם אני הייתי בדעה שלך לגבי אקדמיית תעופה, כיום אני מבין שצבירת שעות לאט לאט כפי שהצגת כאופציה שניה היא טובה לא פחות ואף מהנה יותר. אמנם הצגת שהיא בעלת פחות סיכויים להתקבל לחברות - אך טעות בידך. כיום ישנה דרישה רבה לטייסים. אזרחי ארה"ב בני 21 עם 500 שעות יכולים כבר לאייש את כסא הFO בחברות הרג'יונל. מצד שני, במידה ויש יותר ממועמד אחד לתפקיד מסויים, כמובן שכאן מתחילה הסלקציה, ואם יש לך תואר ראשון / יותר שעות / לימודי תעופה אקדמיים אז סיכוייך גדלים ביחס לשאר. חוץ מאקדמיה, יש המון בתי ספר לטיסה שמפוזרים בכל רחבי ארה"ב. השלט "LEARN TO FLY HERE" יותר נפוץ מכל שלט אחר שיצא לי להכיר במרילנד. לגבי אזרחות / אישור עבודה זה אישו אחד ענק ומסורבל. בקנדה האפשרויות להגירה קלות הרבה יותר, להעמקה תוכל לעיין כאן: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 9%E9%E5%EF בהצלחה!
eliouz פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 שלום.. אם אתה באמת מעוניין יש delta אקדמיה באורלנדו אני מחיל ללמוד שם עוד חצי שנה. 14 חודשים לימודים ואתה יוצא עם 700+ שעות טיסה ואחרי זה יש לך אופציה להיות מדריך של האקדמיה וכמובן משלמים לך וגם אתה מקבל טיסות חינם לך ולמשפחה שלך לאן שאתם רוצים בעולם. בצורה הזאת אתה גם רוכש ניסיון + שעות נוספות. או שיש לך גם אפשרות לגשת ישר בסיום או אחרי התקופה כמדריך לראיונות עבודה ב delta connection כמו- comair, ASA, Chautauqua Airlines , TSA, American Eagle ובשנים האחרונות 98% או 100% מהבוגרים התקבלו. אם אתה רוצה יותר פרטים הנה האתר שלהם deltaconnectionacademy.com
eladbi פורסם ינואר 1, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 1, 2008 תודה על התשובה. יש לך מושג לגבי אשרות עבודה למניהם למקרה שאין לי אזרחות אמריקאית? שמעתי שמי שמסיים קורס באקדמיה יכול לעבוד על ויזת סטודנט. יש לך אזרחות אמריקאית?
eliouz פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 לי יש אזרחות אמריקאית. אני יחזור אלך עם תשובה מלאה יותר מאוחר היום. אני לא רוצה סתם להגיד לך עכשיו משהו לא נכון. אולי יש גם מידע באתר, תבדוק שם בינתיים עד שתהיה לי תשובה בשבילך.
Ben Cohen פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 שלום.. אם אתה באמת מעוניין יש delta אקדמיה באורלנדו אני מחיל ללמוד שם עוד חצי שנה.14 חודשים לימודים ואתה יוצא עם 700+ שעות טיסה ואחרי זה יש לך אופציה להיות מדריך של האקדמיה וכמובן משלמים לך וגם אתה מקבל טיסות חינם לך ולמשפחה שלך לאן שאתם רוצים בעולם. בצורה הזאת אתה גם רוכש ניסיון + שעות נוספות. או שיש לך גם אפשרות לגשת ישר בסיום או אחרי התקופה כמדריך לראיונות עבודה ב delta connection כמו- comair, ASA, Chautauqua Airlines , TSA, American Eagle ובשנים האחרונות 98% או 100% מהבוגרים התקבלו. אם אתה רוצה יותר פרטים הנה האתר שלהם deltaconnectionacademy.com האם אפשר לשאול כמה עולה לך כל הסיפור?
Ido Rosenthal פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 eladbi וeliouz תוסיפו בבקשה שם מלא לחתימה בהתאם לחוקי הפורום שלנו, תודה.
eliouz פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 ב delta עד כמה שאני זוכר - 90 אלף דולר תלוי במסלול שלך
eladbi פורסם ינואר 1, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 1, 2008 אליעוז תודה על התשובה. מחכה לתשובה סופית בקשר לאשרות עבודה\ויזת סטודנט בלימוד באקדמיה.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 מעסיק אמריקאי שחסרים לו עובדים רשאי להעסיק עובדים שאינם בעלי אשרה ביום הגשת הבקשה להעסקה. הוא מחוייב לנהל מכרז פתוח שנראה לצופה כהודעה בעיתונות, ובאם תזכה הוא יטפל במתן המסמכים הדרושים לקבלת גרין קארד. לפני כחודש כתבתי בנושא כי נורת'ווסט ביטלה מאות רבות של טיסות מתוכננות עקב מחסור בטייסים. המצב משקף לא טעות תכנון וניהול אלא מחסור בטייסי תובלה בארה"ב. ציינתי אז גם כי במפרץ, קטאר ואיחוד הנסיכויות רכשו כמה מאות מטוסי נוסעים ועשיתי חישוב שהם צריכים בתוך 3 שנים להכשיר 3,000 טייס. אגב תנאי ההעסקה באותו איזור אינם דומים לשום דבר שפוגשים בחלקי כדור ארץ אחרים, הם בשמיים. סין, יפן ומספר מדינות נוספות במזר"ק במצב דומה של התרחבות שוק.
Itay Zecharia פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 eliouz, אמרת הכל. אזרחות אמריקאית. לפני שביררתי לעומק את תוכן הקורס בדלתא, בדקתי היכן אני רואה את עצמי בסיום 14 החודשים עם הכישורים שארכוש במהלך התקופה. הגעתי למסקנה, כי באותו הסכום ואף פחות אוכל לצבור שעות רבות, הרבה יותר. בסיום המסלול הדו שנתי במידה ואתה לא אזרח או לחילופין בעל אשרת עבודה, לא תוכל למצוא אף משרה. לגבי ויזת סטודנט, אני יודע שיש אופציה לקבלת מלגה באחת מהאונ', מה שמאפשר לך לעבוד חוקית במקביל ללימודים, גם משרה הכוללת הדרכת טיסה.
Aviran פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 eliouz,אמרת הכל. אזרחות אמריקאית. לפני שביררתי לעומק את תוכן הקורס בדלתא, בדקתי היכן אני רואה את עצמי בסיום 14 החודשים עם הכישורים שארכוש במהלך התקופה. הגעתי למסקנה, כי באותו הסכום ואף פחות אוכל לצבור שעות רבות, הרבה יותר. בסיום המסלול הדו שנתי במידה ואתה לא אזרח או לחילופין בעל אשרת עבודה, לא תוכל למצוא אף משרה. לגבי ויזת סטודנט, אני יודע שיש אופציה לקבלת מלגה באחת מהאונ', מה שמאפשר לך לעבוד חוקית במקביל ללימודים, גם משרה הכוללת הדרכת טיסה. ממה שאני יודע, 1,000 שעות שנצברו באקדמיה יועדפו על ידי חברה מאשר 1000 שעות שנצברו על ביה"ס שפועל לפי FAR 61 (יכול להיות שטעיתי במספר.. הכוונה ל-FAR שעוסק בביה"ס שהם לא אקדמיות). אל תשכח שהאקדמיה היא סוג של המלצה. הציג את זה פעם יפה מישהו בתעופה קלה בתפוז: אקדמיה - האפשרות המהירה, היקרה והאיכותית לבעלי הממון הרב. ביה"ס רגיל - האפשרות האיטית, הזולה והפחות איכותית לאלו בעלי כיס קצר. בברכה, אבירן..
Elad Ben Atyia פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 באופן עקרוני הכול תלוי איך מסתכלים על זה . בארץ הסיכויים שלך להיות טייס בעל אל \ ישאייר \ ארקיע הם שואפים לקלושים . חברות איירליין בארץ דורשות לא פחות מ 1500-2500 שעות טיסה . והיום כשמחיר שעת טיסה על ססנה 172 מרקיע ל 1,000 שקלים , לצבור שעות טיסה זה כמעט בלתי אפשרי אלא אם כן אתה אוליגרך קטן חח . בכסף שבו אתה צובר שעות על מנת להיות בכלל מועמד בארץ אתה יכול לקנות בית . בקשר לארה"ב שעת טיסה עולה כ 95$ ( הדולר היציג הוא 3.864 ) וכמו שראית , מחיר לאקדמיה חורג מ 20-30 אלף דולר , ככה שאני בספק אם אתה בתור חייל משחורר יכול להרשות סכומים כאלה מגוחכים . העצה שלי אלייך , היא לטוס לארה"ב להוציא רישיון טיס פרטי ולצבור שעות . פרטי > מכשירים > דו מנועי > מסחרי > מדר"ט , ואני מאמין שכבר תסיים עם למעלה מ750 שעות טיסה ( שזה המינימום בכמה חברות איירליין ) , ובמקסימום תעשה הסבה בארץ אם תשתוקק לחזור . רק עכשיו אני רואה כמה חפרתי לך :shock: עזוב , קח את המסינג'ר שלי : huggyber@Hotmail.com ואני אתן לך אינפורמציה רצינית לגביי בתיה"ס בארה"ב ( דבר שאני עושה במאי ) . בהצלחה אחי . _______________ אלעד
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 10, 2008 דיווח פורסם ינואר 10, 2008 בתוכנית BBC בנושא מסר נציג IATA כי תחזית השוק הינה תוספת של 15,000 טייסים עבור חברותיהם בשנים הקרובות.
Amir Paz פורסם ינואר 10, 2008 דיווח פורסם ינואר 10, 2008 בתוכנית BBC בנושא מסר נציג IATA כי תחזית השוק הינה תוספת של 15,000 טייסים עבור חברותיהם בשנים הקרובות. אני מניח שמתוך התחזית בישראל יחפשו 30 איש. 23 לאלעל - מתוכם 17 מחיל האוויר, עוד 3 מארקיע, ועוד 3 אזרחים (במקרה הטוב ) 7 לארקיע - 4 חיל אוויר - 2 "מוכרי פרגולת הרצליה" ועוד אחד שהגיע מארצות הברית. 5 לישראייר - 4 חיל אוויר ואחד זר. ואני עוד אופטימי האמת היא שאני לא משקיע מחשבה במה יהיה ואיך זה יהיה.. בינתים אני משתדל להתקדם כמה שרק אפשר ונהנה מהדרך. אחרי שמגיעים לצפון אמריקה פתאום מבינים שאולי בכלל יהיה לי טוב יותר ונעים יותר לעבוד פה כטייס. וזו הסיבה שאני בקנדה - ניירת. לגבי האקדמיות: נרשמתי עכשיו לקורס מכשירים (לתאוריה בלבד) של מכללת SENECA שזה מסלול דומה ל DELTA. זה מתחיל עוד חצי שנה ובינתיים אני מתחיל דו מנועי.. אני רק יכול להגיד לכם שבין האתר והתמונות לבין המציאות יש קצת פער. בתור חייל משוחרר שהגעתי לטורנטו עם אנגלית כמו של כל אחד מאיתנו והכרות של הסביבה לא הכי טובה אם אפשר לומר -זה לא קל. אני לא ממליץ להגיע עם אנגלית של תעודת בגרות לתוך מכללה שכזו - גם אם יש לך את כל הכסף שבעולם. חשוב מאוד להתחיל מהרשיון הפרטי בבית ספר רגיל - ויותר מזה...בעצתו של תומר חיים שבאמת הלכתי בעקבות העצה - לטוס כמה שעות בארץ. 10-12 שעות. עם מדריך שמדבר עברית וכאן במגרש הביתי.. זה מאוד מקל בהמשך. ולכל הגאונים הקטנים שלמדו בWFC אל תגידו לי שאנגלית זה לא מכשול...כי שם המדריך מדבר איתך בעברית שזה מעולה... אני לא יודע איך זה במכללות בארצות הברית, אבל אני יודע שפה בקנדה אם הרמת טיסה שלך לא מספקת אתה עף - ממש כמו קורס טיס. בהצלחה.
Elad Ben Atyia פורסם ינואר 10, 2008 דיווח פורסם ינואר 10, 2008 באופן עקרוני , אני נתקלתי באקדמיה לטיסה בפילדלפיה שמשכירים : C152 ב 56$ בלבד (USD= ש"ח3.78) ואם רוצים C172 - 65$ . ( אם קונים בלוק של 100 שעות מראש גם המחירים ירדרו ) עכשיו אם טסים עם חבר , אפשר להתחלק בשעה הזאת וזה נרשם לך כשעה,וגם מתחלקים במחיר ככה שאתה יכול לטוס גם ב 30$ לשעה , אבל זה כבר יותר לתמרן את המערכת . אז 250 שעות בארץ יעלו לך כ 220 אלף שקל ( במידה ועשו לך הנחה רצינית ) בחו"ל יעלה לך אותן מספר של שעות ב 40 אלף שקל .. ד"א בהצלחה אמיר
Amir Paz פורסם ינואר 10, 2008 דיווח פורסם ינואר 10, 2008 באופן עקרוני , אני נתקלתי באקדמיה לטיסה בפילדלפיה שמשכירים :C152 ב 56$ בלבד (USD= ש"ח3.78) ואם רוצים C172 - 65$ . ( אם קונים בלוק של 100 שעות מראש גם המחירים ירדרו ) עכשיו אם טסים עם חבר , אפשר להתחלק בשעה הזאת וזה נרשם לך כשעה,וגם מתחלקים במחיר ככה שאתה יכול לטוס גם ב 30$ לשעה , אבל זה כבר יותר לתמרן את המערכת . אז 250 שעות בארץ יעלו לך כ 220 אלף שקל ( במידה ועשו לך הנחה רצינית ) בחו"ל יעלה לך אותן מספר של שעות ב 40 אלף שקל .. ד"א בהצלחה אמיר תודה.. דבר איתי בפרטי אם תרצה עוד מידע.
moshe elbaz פורסם ינואר 11, 2008 דיווח פורסם ינואר 11, 2008 כמעט באותו נושא אם מישהו יודע על פרטים לגבי בתי ספר ואקדמיות עם מסלולים לפקחי טיסה ויכול לתת פרטים אני אודה לו מאוד
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 11, 2008 דיווח פורסם ינואר 11, 2008 רשימת בתי ספר מאושרים על-ידי FAA: http://www.faa.gov/about/office_org/hea ... chools.cfm כמעט באותו נושא אם מישהו יודע על פרטים לגבי בתי ספר ואקדמיות עם מסלולים לפקחי טיסה ויכול לתת פרטים אני אודה לו מאוד
oz sessler פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 מושה מושה.... עזוב פיקוח, תלמד לטוס! יותר שווה
Elad Ben Atyia פורסם ינואר 13, 2008 דיווח פורסם ינואר 13, 2008 מושה מושה.... עזוב פיקוח, תלמד לטוס! יותר שווה נאלץ לחזק :roll:
oz sessler פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 נראה לך שביום הזה שאתה מדבר,אני אבקש מרשה הקפות עם הבואינג שאני אטיס... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: טפו טפו.............