Ido Rosenthal פורסם ינואר 19, 2008 דיווח פורסם ינואר 19, 2008 המון מזל טוב צבי:!: קיבלת אחלה מתנה ליומולדת (הרבה סטודנטים שחוזרים להתמכר לקפה). :new-bday:
Aviran פורסם ינואר 19, 2008 דיווח פורסם ינואר 19, 2008 מזל טוב צבי!! נשארת ער עד אחרי חצות במיוחד בשביל זה כדי שאף אחד לא יכתוב לפניך, אה? חח בכל מקרה, מזל"ט צבי! עד 267 שנה!
Barak Palesznicki פורסם ינואר 19, 2008 דיווח פורסם ינואר 19, 2008 מזל טוב צבי! :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Shmulik Lin פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 צבי היקר! :new-bday: שפע ברכות,בריאות ואושר תענוג לפקח עליך,לטוס ולדבר איתך והיית לאותות מופתים ואשכולות כאן..בחטיבתינו!
Asaf Brietbard פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 צבי, יכול להיות שאתה ככה מחריש יומולדת? המון מזל טוב, אני בטוח שלפחות לשבועיים הקרובים תהנה בלהכין סנדביצ'ים לסטודנטים רעבים (מה קפה?), הצלחה בחיים בכלל ובטיסה (וירטואלית/אמיתית כשיתחשק) בפרט. תמיד כיף לבוא לבקר - אז תמשיך להחזיק את הצלע הבוגרת של חובבי טיסה וירטואלית באיזור חיוג 04 . :mrgreen: מזל טוב!
אורח פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 מזל טוב צבי, הרבה בריאות ואושר. :new-bday: :drinking:
Zeev Bucki פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 צבי ידידי מזל טוב מקרב ליבי שנמשיך יחד לטוס ולהתמכר בלילות לתחביב המופלא! בוקי זאב:4X-MJB
mickey lip פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 צבי היקר. מזל טוב ליום הולדתך. מאחל לך אושר ובריאות, כל השאר יסתדר מעצמו ,או שהוא לא חשוב :wink:
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 מזל טוב צבי יקר הרבה שנים בריאות ומאושרות :new-bday:
Boeing744 פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 המון מזל טוב צבי:!:קיבלת אחלה מתנה ליומולדת (הרבה סטודנטים שחוזרים להתמכר לקפה). :new-bday: שכחת את הסנדביצ'ים ואת העוגיות. צבי היקר, הרבה מזל טוב לך, מי יתן ובסופו של דבר תוציא רשיון פרטי.
Izik Bakshi פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 צבי היקר, שפע ברכות ליום ההולדת, הרבה בריאות ואושר. תודה אישית ממני על עזרתך הרבה במגוון תחומים בחטיבה וגם מחוץ לה, שיהיה במזל טוב ידידי היקר
zvi rodes פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 תודה רבה לכל מברכיי ,היום אני בן 56 אבל מרגיש צעיר בזכותכם,עזבו,לא חשוב הגיל חשוב התרגיל ואם התרגיל טוב אז הכל סבבה(למען הסר ספק,משמעות התרגיל נחיתות המראות וההולך סביב) והמבין יבין.להתראות בתרגיל הבא נ.ב הסטודנטים שבטכניון,תכינו את ה....הולכים לקרוע לכם אותו,נראה אותכם גיבורים עכשיו,אתם הולכים מהיום עם כיסא דבוק ל.....בהצלחה ,איציק אני לא יודע אם גם לך תהיה תופעה דומה כמו לעידו ואסף אבל אם כן ,אז גם לך בהצלחה.
Izik Bakshi פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 תודה רבה לכל מברכיי ,היום אני בן 56 אבל מרגיש צעיר בזכותכם,עזבו,לא חשוב הגיל חשוב התרגיל ואם התרגיל טוב אז הכל סבבה(למען הסר ספק,משמעות התרגיל נחיתות המראות וההולך סביב) והמבין יבין.להתראות בתרגיל הבא נ.ב הסטודנטים שבטכניון,תכינו את ה....הולכים לקרוע לכם אותו,נראה אותכם גיבורים עכשיו,אתם הולכים מהיום עם כיסא דבוק ל.....בהצלחה ,איציק אני לא יודע אם גם לך תהיה תופעה דומה כמו לעידו ואסף אבל אם כן ,אז גם לך בהצלחה. אני התרגלתי כבר מחודש ספטמבר :wink: שיהיה במזל טוב צבי ידידי, הרבה בריאות ואושר.