עבור לתוכן
Ido Rosenthal

מזל טוב לצבי רודס!

Recommended Posts

פורסם

מזל טוב צבי!!

נשארת ער עד אחרי חצות במיוחד בשביל זה כדי שאף אחד לא יכתוב לפניך, אה? חח :D:lol:

בכל מקרה, מזל"ט צבי! עד 267 שנה!

פורסם

צבי, יכול להיות שאתה ככה מחריש יומולדת? :)

המון מזל טוב, אני בטוח שלפחות לשבועיים הקרובים תהנה בלהכין סנדביצ'ים לסטודנטים רעבים (מה קפה?:)), הצלחה בחיים בכלל ובטיסה (וירטואלית/אמיתית כשיתחשק) בפרט.

תמיד כיף לבוא לבקר - אז תמשיך להחזיק את הצלע הבוגרת של חובבי טיסה וירטואלית באיזור חיוג 04 . :mrgreen:

מזל טוב!

פורסם
המון מזל טוב צבי:!:

קיבלת אחלה מתנה ליומולדת (הרבה סטודנטים שחוזרים להתמכר לקפה).

:new-bday:

שכחת את הסנדביצ'ים ואת העוגיות. 8)

צבי היקר,

הרבה מזל טוב לך, מי יתן ובסופו של דבר תוציא רשיון פרטי.

פורסם

צבי היקר, שפע ברכות ליום ההולדת, הרבה בריאות ואושר.

תודה אישית ממני על עזרתך הרבה במגוון תחומים בחטיבה וגם מחוץ לה, שיהיה במזל טוב ידידי היקר 8)

פורסם

תודה רבה לכל מברכיי ,היום אני בן 56 אבל מרגיש צעיר בזכותכם,עזבו,לא חשוב הגיל חשוב התרגיל ואם התרגיל טוב אז הכל סבבה(למען הסר ספק,משמעות התרגיל נחיתות המראות וההולך סביב) והמבין יבין.להתראות בתרגיל הבא :lol:

נ.ב

הסטודנטים שבטכניון,תכינו את ה....הולכים לקרוע לכם אותו,נראה אותכם גיבורים עכשיו,אתם הולכים מהיום עם כיסא דבוק ל.....בהצלחה ,איציק אני לא יודע אם גם לך תהיה תופעה דומה כמו לעידו ואסף אבל אם כן ,אז גם לך בהצלחה.

פורסם
תודה רבה לכל מברכיי ,היום אני בן 56 אבל מרגיש צעיר בזכותכם,עזבו,לא חשוב הגיל חשוב התרגיל ואם התרגיל טוב אז הכל סבבה(למען הסר ספק,משמעות התרגיל נחיתות המראות וההולך סביב) והמבין יבין.להתראות בתרגיל הבא :lol:

נ.ב

הסטודנטים שבטכניון,תכינו את ה....הולכים לקרוע לכם אותו,נראה אותכם גיבורים עכשיו,אתם הולכים מהיום עם כיסא דבוק ל.....בהצלחה ,איציק אני לא יודע אם גם לך תהיה תופעה דומה כמו לעידו ואסף אבל אם כן ,אז גם לך בהצלחה.

אני התרגלתי כבר מחודש ספטמבר :wink:

שיהיה במזל טוב צבי ידידי, הרבה בריאות ואושר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...