עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

חבר יקר פורש

Recommended Posts

פורסם
באמת חבל, אך, יש סיכוי שתקום עוד חטיבה,

בד"כ כל אלה שפורשים מקימים חטיבות על פי דרכם.

לא רואה את זה דווקא כמשהו חיובי. לא מענייני תחרות, אלא אך ורק פיצול ומניעת הפרייה הדדית, שילוב כוחות וקידום התחביב.

חבל.

פורסם

בהחלט אבידה, אני רק מצר על זה שהוא לקח את הנושא כל כך קיצוני והפסיק פעילות לגמרי (פיקוח וטיסה), כי בסופו של יום האהבה לטיסה ופיקוח זה מה שמאחד את ואטסים ולא התחביב לנהל...

ולאלה שלא יודעים, מרטין הוא מיקירי חטיבת VATIL, האיש הזה עשה הרבה כדי לעזור לחטיבה בתחילת דרכה - http://www.vatil.org/vatil/about/thanks/index.php

Another big thanks goes to Mr. Martin Georg (ACCSAG11) and vACC-SAG. Mr. Georg helped us promote our division from the beginning, and was always available to show support.

פורסם

משהו פה אני מפספס.. כניראה שאין לי רקע של ידע בנושא לבן אדם הזה, משהו כתב את זה:

"It is a shame that resignations occur because people's ideas arent being listened to. It is a shame... Best of luck to you Martin."

אז זה באמת כזה פשוט? מה העיניין באמת?

פורסם

אבי- מבלי לרצות לפגוע או להעליב, אלא להבהיר- כשתגדל אולי תוכל להבין.

לדברי איציק- אני חושב שזו אכן הדרך הנכונה, ומסתבר שאיני יחידי. יש גבול למה שאדם צריך לשאת ולסבול בכדי גם ליהנות. מעצם העובדה שהוא לא יפקח יותר, ניתן להבין כי ההסתייגות אינה רק מהיותו מנהל וככזה המגע עם החלטות שלא נראו לו, אלא שהדבר מפריע מאוד מאוד בעצם עבודת הפיקוח. כתבתי על כך בהזדמנויות שונות ולאורך השנים בפורומים של ואטסים.

מרטין בכך לא מפסיק לטוס ולפקח, העולם גדול.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...