Izik Bakshi פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 לפני שנה בערך התחרנו במיקרופון הברזל בעמדת גישה ב"ג, מאז ועד עכשיו לא שברו את שיא השעות בעמדת גישה. ובעמדת מגדל אנחנו גם במקום ה-3 המכובד. לינק לטבלה המלאה: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php? ... b9564dfc21
תומר עינבר פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 כל הכבוד לפקחים שלנו, יהיו וירבו כמותם. כמה סבלנות נדרשים, וכמה זמן מסך צריכים להיות מול המסך מחשב. כל הכבוד!
ערן 339 פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 כל הכבוד לצוות הפקחים המדהים שלנו! גאה להיות בחטיבה הזאת.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 כזכור אתה הכנת את לוח הזמנים לבקרי תחרות גישה, וכשראיתי כמה חורים יש בו החלטתי שנבצע בלי שום חור. אני הייתי בעמדה בכל לילה מ-0100 עד בערך 0700 (זמן שלי). הרעיון מאחורי זה היה שלעולם השיא שנקבע לא יוכל להישבר. את רוב הזמן ביצענו אלעד אתה ואני, ועזרו לנו רן, אור,ועוד אחד או שנים. בוקר אחד בתחרות מישהו לא התעורר והערתי את אילן לסגור אותו (אולי זה היה בתחרות סנטר, גם שם החזקנו לא רע). העיקר- חסרות בנתון זמן חיבור בעמדת גישה מספר שעות עקב טעות ברישומי ואטסים, הרי לא התנתקנו כלל בכל השבוע אלא רק להחלפות. היינו צריכים לקבל לפחות 167 מתוך 168 אפשריות. אני פניתי מיד לקובי אך לא שמעתי כלום מאז.
E.Z פורסם ינואר 26, 2008 דיווח פורסם ינואר 26, 2008 האמת השיא שלנו נשבר שניצחנו בגישה השיא ששברנו היה השיא של כל הזמנים וכל העמדות כולל CTR. טוב נו לפחות עדיין ראשונים ב APP
Izik Bakshi פורסם ינואר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2008 opherben כתב: כזכור אתה הכנת את לוח הזמנים לבקרי תחרות גישה, וכשראיתי כמה חורים יש בו החלטתי שנבצע בלי שום חור. אני הייתי בעמדה בכל לילה מ-0100 עד בערך 0700 (זמן שלי). הרעיון מאחורי זה היה שלעולם השיא שנקבע לא יוכל להישבר. את רוב הזמן ביצענו אלעד אתה ואני, ועזרו לנו רן, אור,ועוד אחד או שנים. בוקר אחד בתחרות מישהו לא התעורר והערתי את אילן לסגור אותו (אולי זה היה בתחרות סנטר, גם שם החזקנו לא רע). העיקר- חסרות בנתון זמן חיבור בעמדת גישה מספר שעות עקב טעות ברישומי ואטסים, הרי לא התנתקנו כלל בכל השבוע אלא רק להחלפות. היינו צריכים לקבל לפחות 167 מתוך 168 אפשריות. אני פניתי מיד לקובי אך לא שמעתי כלום מאז. הזיכרון שלך מעולה והטבלא עוד אצלי. אני חייב לציין שבאותו שבוע במצטבר אתה פיקחת הכי הרבה שעות מכולם, יישר כוח!