עבור לתוכן
Izik Bakshi

השיא עוד לא נשבר...

Recommended Posts

פורסם

לפני שנה בערך התחרנו במיקרופון הברזל בעמדת גישה ב"ג, מאז ועד עכשיו לא שברו את שיא השעות בעמדת גישה.

ובעמדת מגדל אנחנו גם במקום ה-3 המכובד.

לינק לטבלה המלאה:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php? ... b9564dfc21

פורסם

כזכור אתה הכנת את לוח הזמנים לבקרי תחרות גישה, וכשראיתי כמה חורים יש בו החלטתי שנבצע בלי שום חור. אני הייתי בעמדה בכל לילה מ-0100 עד בערך 0700 (זמן שלי). הרעיון מאחורי זה היה שלעולם השיא שנקבע לא יוכל להישבר. את רוב הזמן ביצענו אלעד אתה ואני, ועזרו לנו רן, אור,ועוד אחד או שנים. בוקר אחד בתחרות מישהו לא התעורר והערתי את אילן לסגור אותו (אולי זה היה בתחרות סנטר, גם שם החזקנו לא רע).

העיקר- חסרות בנתון זמן חיבור בעמדת גישה מספר שעות עקב טעות ברישומי ואטסים, הרי לא התנתקנו כלל בכל השבוע אלא רק להחלפות. היינו צריכים לקבל לפחות 167 מתוך 168 אפשריות. אני פניתי מיד לקובי אך לא שמעתי כלום מאז.

פורסם

האמת השיא שלנו נשבר שניצחנו בגישה השיא ששברנו היה השיא של כל הזמנים וכל העמדות כולל CTR.

טוב נו לפחות עדיין ראשונים ב APP

פורסם
  opherben כתב:
כזכור אתה הכנת את לוח הזמנים לבקרי תחרות גישה, וכשראיתי כמה חורים יש בו החלטתי שנבצע בלי שום חור. אני הייתי בעמדה בכל לילה מ-0100 עד בערך 0700 (זמן שלי). הרעיון מאחורי זה היה שלעולם השיא שנקבע לא יוכל להישבר. את רוב הזמן ביצענו אלעד אתה ואני, ועזרו לנו רן, אור,ועוד אחד או שנים. בוקר אחד בתחרות מישהו לא התעורר והערתי את אילן לסגור אותו (אולי זה היה בתחרות סנטר, גם שם החזקנו לא רע).

העיקר- חסרות בנתון זמן חיבור בעמדת גישה מספר שעות עקב טעות ברישומי ואטסים, הרי לא התנתקנו כלל בכל השבוע אלא רק להחלפות. היינו צריכים לקבל לפחות 167 מתוך 168 אפשריות. אני פניתי מיד לקובי אך לא שמעתי כלום מאז.

הזיכרון שלך מעולה 8) והטבלא עוד אצלי.

אני חייב לציין שבאותו שבוע במצטבר אתה פיקחת הכי הרבה שעות מכולם, יישר כוח!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...