עבור לתוכן
LeoS

שוב צ'קליסט/procedures ל-737NG

Recommended Posts

פורסם

אהלן,

אני לומד עכשיו את ה-737NG ומחפש את הקובץ הבא:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=13624

אם מישהו יעזור לי, אני אשמח מאוד.

(למה אין לנו ספריה עם כל הקבצים שכל אחד יכול להכנס עם מס' ה-VATSIM והסיסמה שלא ולהוריד את מה שהוא צריך?

רק רעיון ממני...)

לאו

פורסם
אהלן,

אני לומד עכשיו את ה-737NG ומחפש את הקובץ הבא:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=13624

אם מישהו יעזור לי, אני אשמח מאוד.

לאו

קבל קישור:

http://download.yousendit.com/D7702A78469A0A05

תהנה

פורסם
אתה לא יודע כמה עזרת לי משה!!!!

תודה גם לתומר וערן! :)

תודה לאו. גם אני, כמו מיקי מורי ורבי ל-737NG, ממתין שירד ל-PMDG האסימון והם ישחררו כבר את דגם ה- FSX.

כשזה יקרה גם אני אתחיל להיזכר בכל החומר, מטוס מדהים, בהצלחה עם הנסיונות להדביק אותו לפרופיל ההנמכה של ה- VNAV :wink:

פורסם

א. כשהקמתי את הספריה ביקשתי לאפשר כניסה לחברי ואטסים עם פרטי החיבור שלהם לרשת, אך ה-WEBMASTER אמר שיש בעייה ליישם זאת.

ב. קיים קובץ צ'קליסט בספריית החטיבה.

ג. אמנם זו הדמייה, אך עם כל הכבוד לכל מיני יוזמות, אני לא ממליץ להשתמש בצ'ליסט שהכין מישהו שאין לו הסמכה לכך. נהג הוסמך לנהוג, לא לשנות את השאסי, התוצאות לכך ידועות מראש...

(למה אין לנו ספריה עם כל הקבצים שכל אחד יכול להכנס עם מס' ה-VATSIM והסיסמה שלא ולהוריד את מה שהוא צריך?

רק רעיון ממני...)

פורסם
כשהקמתי את הספריה ביקשתי לבצע כך אך ה-WEBMASTER אמר שיש בעייה.

רק רעיון ממני...)

הבעיה הגיונית, אני לא חושב שVATSIM יאפשרו גישה לבסיס המשתמשים/סיסמאות שלהם, גם אם זה לחטיבה רשמית...

פורסם

לא נכתב שהתוצאה לא הגיונית. הוסבר שזה המצב, לכן קיימת סיסמא בדביקים שבפורום ATC.

כשהקמתי את הספריה ביקשתי לבצע כך אך ה-WEBMASTER אמר שיש בעייה.

רק רעיון ממני...)

הבעיה הגיונית, אני לא חושב שVATSIM יאפשרו גישה לבסיס המשתמשים/סיסמאות שלהם, גם אם זה לחטיבה רשמית...

פורסם

VNAV תמיד עובד אצלי כמו שעון כולל הנמכה.

עד שיכתבו אותו גם ל-FSX, יש להם בדרך מטלה קטנה בנושא MD-11. ועוד כמה.

תודה לאו. גם אני, כמו מיקי מורי ורבי ל-737NG, ממתין שירד ל-PMDG האסימון והם ישחררו כבר את דגם ה- FSX.

כשזה יקרה גם אני אתחיל להיזכר בכל החומר, מטוס מדהים, בהצלחה עם הנסיונות להדביק אותו לפרופיל ההנמכה של ה- VNAV :wink:

פורסם

There are two different teams for the MD11 and the rest of whatever they are doing.

The MD11 started as a freeware project in the haydays of FS2002.....

פורסם

בקרוב תסתיימנה 7 שנות פיתוח ה-MD-11 שלהם.

There are two different teams for the MD11 and the rest of whatever they are doing.

The MD11 started as a freeware project in the haydays of FS2002.....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...